plansul beblusului
fetita mea a facut o lunita,de cand am venit de la maternitate plange rau de tot intre orele 19-21,restul zilei nu am treaba cu ea,este foarte cumintica.....cred ca o doare burtica dupa cum se strange,o tin in brate,o pun la piept,dar ma intreb de ce numai seara se intampla?
se mai intampla asa cu alti copii? ati patit la fel? baita incerc sa o fac dupa ce o mai linistesc..
ii dau espumisan,ceai de colici etc
Raspunsuri
MADALINA_T spune:
Sta linistita,are colici.Fiecare copil are un interval de ore in care plange tare din cauza colicilor.O sa treaca.Dar sa nu te astepti la mare lucru din partea Espumisanului
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
madutza_bra spune:
Buna,
si baietelul meu a aavut colici o perioada destul de lunga. Am folosit sabsimplex si bonisan, alternativ ca sa nu se obisnuiasca organismul.
fa tot posibilul sa o faci sa dea gazele afara dupa fiecare masa, chiar daca stai cu ea pe umar si 15 min.Eu il mai linisteam si cu un masaj usor pe burica in sensul acelor de ceasornic, asa ca o managaiere mai mult sau ii puneam o paturica pe burta si ii dadeam cu foenul si se linistea. cel putin asta cu foenul de cand am descoperit-o a mers de fiecare data. Ai grija sa ti si tu mana sub paturica sa nu se incalzeasca prea tare.
O sa treaca si perioada asta.
Sanatate!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
My_Lady0091 spune:
iubita..citeam si parca ma vedeam pe mine..asa a inceput si la mine..seara..in prima luna..apoi si dupa amiaza..si dimineatza...aveam noroc ca dormea noaptea
acestia sunt colicii..si vei observa ca aceste crize se vor mari in intensitate..perioada cea mai critica ...adica asa zis-ul apogeu al lor e intre saptamanile 6-8...
chestia e sa nu te sperii..bebelusii nu patesc nimic in interior..doar ii doare buritca atat.
eu am tras-o urat cu fiica-mea..plangea cate 13 ore pe zi..bine.cu pauze..nu manca..nu dormea..
am incercat de toate:espumisan, bonisan,saab simplex, infacol...alinan...ehe..abia cand am cumparat COLIEF..se mai vedea ceva rezultate..adica nu mai urla de se innegrea la fatza..de ziceai ca moare...
avea cred ca 2 luni si 3 saptamani cand i-au trecut colicile
urata perioada..si stresanta..atunci cred ca am slabit vreo 20 de kg in 2 luni...nu vreau sa imi mai amintesc...primul copil..speriata..nu aveam timp sa culeg informatii..pana m-am lamurit eu..si m-am documentat..au trecut colicii...m-am damblagit si eu cu sanatatea...si acum ma recuperez cu greu...cade parul..dureri de oase...am pierdut laptele...
conteaza foarte mult sa fii stapana pe situatie si sa stii cum sa actionezi..altfel risti sa o iei razna..eu am trecut prin toate.nu mai detaliez.
bafta iubita.si nu te speria.sunt si bebei care nu fac colici..sunt si care fac..dar nu la intensitate mare..sau le suporta altfel..sunt si care fac dar nu le suporta choar daca au intensitate mica...
sunt si bebei care au colici pana la 6 luni.dar nu te speria.perioada cea mai criica ramane 6-8 saptamani.
poate vei avea si tu dureri de burtica.sa nu te sperii...
orice gen de intrebari mai ai..scrie aici..si eu iti voi raspunde in masura cunostintelor mele...
stiu ce inseamna sa ai un sprijin..fie si moral, in asemenea perioada
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
carmickey spune:
dar chiar numai seara? in cursul zilei nu am treaba cu ea..este un copil cuminte...am incercat sa stam afara la orele 19, a fost un chin a inceput sa tipe si a trebuit sa urc sus....noaptea doarme bine... cateodata plang si eu cu ea...mi se rupe sufletul cand vad un ghem asa mic cum se strange si cum tipa....parca ar spune ajuta-ma...
My_Lady0091 spune:
colicile sunt mai puternice in anumite perioade din zi.aceleasi perioade..fii-mea urla cel mai tare de la 18.00-21.00
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me