Aspirante optimiste > 20 ani (500)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEA84 spune:
buna seara,salut toata lumea si-n special noilor venite:sa le reuseasca din prima
TALIDA,scumpa mea vecina,sa stii ca te invidiezAC-DC:vreau si eu...!sa-mi spui cum a fost!
DIDI:felicitari multe multe,sigur este cuabia astept sa dai marea veste cand vei fii sigura
YASMI-pana miercuri imi inclestez degetele ca sa fie cu noroc,din tot sufletul ma sa fie pozitiv
BEBELU,daca esti racita nu te sfatuiesc sa faci analizele caci vor iesii false,AGHBS si AGbch parca te costa,nu sunt gratuite si costa cam 40lei una
sper sa gasesti gratuit dar nu cred ca sunt compensate....
DOULA,tu ce faci??testarile?nimik?!
eu ma pregatesc cu hainutele la bebe si ce-mi mai trebuie,saptamana viitoare fac lista pt spital si imi aranjez hainutele in dulapiorsunt asa mici...!am uitat de la ALEX!
mi-am luat si biberoanele,pompa san,suzeta,o sticlutza de sab-simplex si inca ma mai gandesc ca-mi mai trebuie o gramada...
de luna viitoae pun la ciorap,o sa-mi trebuiasca o gramada de bani...apropo de saptamana viitoare intru in prenatal si gata incepe nr.inversace repede a trecut timpul....!
28+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ang_21_costi spune:
ceau fetelor,
in sfarsit am reusit si eu sa intru
chiar mi-ati lipsit si cred ca o sa stau toata noaptea sa citesc din urma vreo 4 capitole
aaaaaaa, inainte de toate multe si felicitari ptr toate si eu vreau de molipsire PLEASE
na acu fug in spate sa vad cate s-au intamplat intr-o saptamana
multi din partea mea ptr. toate , mamicile si
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
bebelu86 spune:
Andreea ce putin mai ai
ce frumos.abia astept sa ajung si eu sa aranjez lucruile lui bb si sa ma preg pt marea intalnire.
vad k mi-e mai bine acu. nu mai curge nasu, nu mai doare capu, mai am asa un pic o stare de moale. dar mi-am mai revenit.
cine stie sa-mi zica care se cons prima urina dc eu ma mai duc si noaptea la baie????
dc e sa se plateasca asta e..oricum imi iau bani la mine sa nu am surprize.
Andreea si te mai asteptam pe la noi
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
bebelu86 spune:
Elena eu am facut tratament doar cu duphaston. trebuia 3 luni, dar a 2-a luna am si ramas.
nu am avut nimic de la el. m-am simtit chiar bine.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
Angi multi numai pt tine. sa fie cu noroc,.
ce mai faci? de ce nu ai mai intrat pe la noi?
Albumele noastre
kitzy spune:
Azi mi-am facut si eu bagajul si maine la spital cu mine. Vai, ce mila mi de Diana ca o las atatea zile fara mami, niciodata n-am fost despartite mai mult de cateva ore
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 5+
madutza_bra spune:
bebelu, imi pare bine ca esti mai bine. va veni repede si vremea aranjarii hainutelor.
Cred ca e ok daca duci urina de dimineata chiar daca mai mergi la baie si noaptea. Toate gravidele au drumuri la baie in timpul noptii, iar dc ar fi probleme s-ar da indicatii speciale.
Multi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Azi mi-am facut si eu bagajul si maine la spital cu mine. Vai, ce mila mi de Diana ca o las atatea zile fara mami, niciodata n-am fost despartite mai mult de cateva ore Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 5+ |
kitzy, e cel mai bun lucru pe care-l poti face. Sunt sigura ca veti duce dorul una alteia, dar pana la urma 1 sapt nu e chiar asa mult iar tu te vei putea odihni pentru bb2.
Sa te intorci odihnita si cu vesti bune!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
Kitzy gandeste-te k o faci pt bb2. care are multa nevoie de tne sa fi linistita si sa fi supravegheata de doctori. Diana e cu tati, cu bunicii. nu ramane singurica. lasa k recuperati voi dupa.
si te astetpam cu vesti bune.
Maduta
eu cred k ma bag la nani k mi se inchid ochii si maine la 7 iar in picioare
Albumele noastre
IONY_82 spune:
Kitzy tin pumnii sa fie totul bine.Te cred ca-ti va fi greu fara micuta ,dar plecarea ta e cu un scop nobil Multi si sa dea Domnul sa fie totul bine. micutei tale
Madutza hai ca mai e un pic pana pe 1 iunie si va apucati de treaba sadea Domnul sa fie cu ochisori
Bebelu ma bucur ca esti mai bine
Doula
Didi unde esti?? ai cumparat testul ala pozitiv??
asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2