Cel mai bun articol citit azi!
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
ioanadara spune:
O aiureala fara cap si coada articolul asta B. Nica.Nici nu merita comentat.Romanii nu au doua miliarde de euro pe an din turism nu pentru ca nu au o tara minunata de aratat ci pentru ca nu au fost in stare sa profite de asta .
cat despre "ai nostri care au furat cu masura" nu mai spun nimic pentru ca este asa de gogonata incat trebuie sa ai ochelari de cal sa nu vezi.
Cat despre marea criza a Greciei , a o compara cu situatia economica jalnica in care e Romania acum...Masurile care se iau acum in Romania sunt mult mai dure decat cele ce sunt necesare in Grecia.
Este o cu totul alta politica financiara.
Hai sa mai bem o bere si sa mai radem de altii....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
b.nica spune:
Ioanadara ,tu locuiesti in Grecia?
Spunea cineva in media ca grecii s-au grabit cu protestele ca sa primeasca ei primii ajutoare de la UE!
Dar trebuie sa spun ca mie personal,mi s-a parut genial articolul!
ioanadara spune:
Pai nu trebuie neaparat sa locuiesti in grecia pentru a afla ce masuri se iau. cat despre protestele de strada nu stiu ce sa spun sincer.Nu am citit nimic despre asta .Poate guvernul lor sa fi facut miscarea de a da pe fata brusc deficitul financiar primii (dintre multi altii in aceasi situatie dar " musamalizata " inca) pentru ca mi-e greu sa cred ca poate cineva convinge cateva mii de oameni sa iasa in strada fara a crede in ceea ce fac...
Nu stiu asta dar nici nu conteaza in cazul articolului pus.
Cat despre grecii care stau pe terasa, tra la la.e jenant sa acuzi un popor intreg pentru ca ai vazut in concediu mesele ocupate la restaurante.Ce sa mai spun de cei ce ne judeca pe noi pe romani dupa cersetorii din centru...
ANISO spune:
Nu am reusit sa citesc tot articolul ,ca era blocata o reclama pe jum. din el,dar eu spun ce simt....o sila IMENSA...desi oarecum noi (fam. mea) o ducem bine....dar ma doare sufletul ca atati oameni...ce sa mai.Cu Rom. nu am nimic,cu ASTIA care au terminat-o pt.burtile lor....
a_alinta spune:
ioana , daca numai 50 la suta din romani gandesc ca tine, nu ma mai mir de ce am ajuns la revolte stradale.
eu nu am citit de loc articolul, dar sincer imi pare rau ca am ajuns sa ne vedem numai drepturile;
eu , pe strazile din romania , as pune un mare afis cu urmatoarele cuvinte:
romani, treziti-va din somnul cel de moarte!
moonchild spune:
Foarte fain, si mie mi-a placut articolul, a fost ca o inghetzata (mniamn) in timpul unei cure de slabire!
ioanadara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta ioana , daca numai 50 la suta din romani gandesc ca tine, nu ma mai mir de ce am ajuns la revolte stradale. eu nu am citit de loc articolul, dar sincer imi pare rau ca am ajuns sa ne vedem numai drepturile; eu , pe strazile din romania , as pune un mare afis cu urmatoarele cuvinte: romani, treziti-va din somnul cel de moarte! alina |
Alinta, nu inteleg . care-i problema? Exact asta am spus si eu: romni treziti-va, nu stati linistiti pentru ca si altii o duc rau.
De altfel, acesti altii nu o duc cu adevarat atat de rau cum spune articolul. Exact asta am accentuat.Romanii o duc mult mai rau ca grecii acum si masurile de aici din Romania sunt mult mai dure din nefericire decat cele de acolo in ceea ce priveste cetateanul de rand.
Si am mai spus ca nu poti judeca o natie dupa doi trei oameni pe care-i vezi la cafenea dand exemplul cu cei ce ne judeca pe noi dupa cersetorii filmati obsedant in centru.
De asemeni este jenant sa spui ca in Romania "s-a furat cu masura". Au furat multi pana nu au mai putut in ultimii 20 ani si stim bine asta.Nu au dreptul sa se scuze spunand ca "altii" au furat in alte parti mai mult.
Unde e problema aici?
Natasa spune:
Jenant articolul, fara suparare. Vezi Doamne, grecii sint niste lenesi imputiti care stau la terase si reusesc sa fure mai mult decit romanii si mai putin inteligent...Astept un articolul similar despre populatia Kazakstanului...
Oricum, b.nica, sper ca ti-e clar ca de fapt Romania sta mult mai rau decit Grecia si are sanse mult mai mici sa iasa din mocirla...
eusunteuasa spune:
infantil tratat subiectul, articol penibil
Ce de romani se fac ca lucreaza///oho..cu sau fara seminte si bere
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
grasa-i capra vetzinului, si mai face si tzatziki...
i se pare cumva autorului ca terasele de la noi sunt goale? sa mai lase nitel calculatoru' si sa dea o tura prin lumea reala.
partea cu "au furat mai cu masura" nu credeam s-o citesc vreodata in catavencu...