Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***
Raspunsuri - Pagina 9
Bianca2503 spune:
Mi-am adus aminte...am uitat sa o strig pe ELA.
Sa intre PISIK sa ne spuna cum a fost la concert
Floric spune:
Na, mai, Ina ca intru dar.., sa va anuntz ca innebunesc...IAR are Rares diaree. Face cat o ratza, un sparc balos tare. Innebunesc. Nu sta sta il caut in gura. Cum il trec pe mancare mai diversificata...cum se petrece ceva in burtica lui. I-am dat Hidrasec.
Dimi i-am dat sa bea suc dintr-o grefa. Sa fie de la aia? Dar i-am dat si vineri si nu a avut nici o reactie rea.
Iar stau sa analizez mancarea...Sa fie de la mine ca am facut socata si parca nu ma las pana nu o termin. Si stiti ca socul te duce repede in fundul curtzii...
Ina, inca nu ama juns afara in parc ca vremea nu ne ajuta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Pisik06 spune:
Hello!
M-am simtit strigata si am aparut.
BIANCA, la concert cum sa fie, pentru o nepasionata a genului (eu sunt mai mult cu latino, cu tataia lalaitilor si altii de gen
) a fost ok, chiar mi-a placut. Show impecabil, se tin bine "batraneii" si cu vocea si "miscarea" scenica. In afara de sentimentul pe care l-am avut si la alte concerte, ca totul este f bine pus la punct, dar nu este mai mult decat un business, adica artistii nu mai interactioneaza cu publicul, doar vin, isi fac treaba si pleaca, nu am obiectii.
Azi am fost la miting. Am stat putin, pt ca era frig si batea vantul, dar destul cat sa o filmeze un nene pe Ana si sa imi ia mie o tanti de la B1 cateva vorbe, pe care sper sa nu le difuzeze, ca mi se pare ca nu am fost prea inspirata. Am semnat, am depus cativa pampersi (curati, ca murdari nu am avut) si am plecat. Am simtit ca a trebuit sa ma duc, chiar daca nu vom rezolva mare lucru. Mie imi ia aprox 800 ron cu reducerea de 25%, adica aproape cat am rata la masina. Nu renteaza insa sa ma intoc la job, incerc sa gasesc ceva suplimentar, dar nu stiu daca va iesi.
Abia astptam si noi intalneala. NOVUS, noi am merge de joi, ar fi liber? Si daca da, ne putam hotari maine, ca azi am o dispozitie cam de kko si nu ma simt in stare sa iau decizii
AYLA, am admirat printesa
. Si eu vreau sa o duc pe Ana la gradi de la 18-19 luni, sunt in cautari.
ANCA, nu's ce sa zic de bona ta, sunt mai aproape de parerea lui PISIGRI, mai ales ca o am si eu exemplu pe Ana, care cu mine face toate fitele din lume, adica nu mai sta la nimic (olita, imbracat, spalat pe dinti, totul e cu urlete si zbierete), nu mai mananca, imi da peste maini, nu mai vrea decat in brate si daca nu o iau se aseaza pe jos si urla, etc. Asa ca nu sunt pro o persoana nazista, dar o persoana un pic mai putin sentimentalista nu stiu daca strica.
Postez mesajul si revin cu problemele mele existentiale
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
Of, Floric, ce ciudata e chestia asta cu kkcelile lui Raru! Dar e chiar diaree sau doar niste scaune mai moi? Au de fiecare data "bale"? Intreb si io de parca as putea pune un diagnostic, is dusa
...dar mi se pare ciudat, trebuie sa fie o explicatie!
Am citit undeva, nu mai stiu unde, ca vine Iron Maiden la Cluj...o fi adevarat?! Atunci chiar ca ma duc, ce naiba, vorba aia, doi pashi.
Cat priveste discutia despre bone...ce sa zic, mie-mi displac persoanele inguste la minte si gata. Io uneori ma stresez si cand o las cu maica-mea si cu soacra-mea. Ma enervez cand le aud:"asta-i caca". Ma enervez cand cate un mosh/baba/nene/tanti i se adreseaza direct pe strada:"nu baga degetelele-n guritza!". Sa mori tu?! Is degetelele tale? Sa nu-ti bag io ceva-n guritza...
Cred ca sunt cam apucata cand vine vorba de copilul meu; bine, la drept vorbind, sunt cam "izaltata" io in general, mereu imi vine sa ma lupt (si da-i si lupta), bat din gura, ma "rebelionez", combat, latru etc. Na, ce introspectie mi-am facut!
Nu stiu de ce n-am facut io Dreptu' sa ma fac "arvocat"![]()
Is in toane bune ca vine husbandul, e pe drum!
De-ar lasa astia neatinsa indemnizatia ce bine ar fi!!! Oooof si vaaai!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Bravo, Pisik, pentru participarea la miting!

La mine 25% scadere ar insemna vreo 300 de lei, da' pentru mine astia-s bani, la saracia mea; ce draci de economii poa' sa faca guvernu' din asa ceva? E ridicol si fara sens, numa ne afecteaza pe noi si ne frustreaza, dar tzara tot in acelasi rahat e (si nu de-ala finutz, de bebe cu pampers
)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
andiaroro spune:
ce-am mai dat din coada cand am vazut ca ne mutam inapoi la "club"(ca mi-am tocit degetele ceva timp aici, asa ca imi era mai la indemana sa-l accesez)...m-am bucurat, v-am citit cu atentie, mi-am pregatit mental rasp, iar v-am citit...iar, etc
stiti voi povestea ca n-oi fi numai eu aia care nu ajunge sa mai scrie...
Raport despre noi:
-am fost solidara cu Olga...ne terminaram socotelile cu alaptatul in aceiasi perioada.cumva fortat la noi... ca a trebuit sa fac o injectie pt o analiza si n-am avut voie sa alaptez 48h si atat a urlat si s-a perpelit in prima seara si noaptea respectiva ca am lasat lucrurile cum au cazut vazand ca a doua zi se calmase(oricum sugea doar dim si seara)...acum nu vrea lapte decat daca ii e sete, dar mananca iaurt si branza de zor, asa ca nu ne batem capul...ca avem alta dandana cu mancarea: nu mai vrea pasat (nici cand are toata familia in meniu), asa ca haleste numai bucati intregi de carne, de legume, etc( mare lucru nu reuseste sa toace cu aia 4 dinti, asa ca o parte o regasim intacta in scutec)...in oras a mancat borcanel fara pb( nu imi bat capul sa pricep, care-i logica)...alfel e o mare cataratoare si scandalagioaica ...intr-o zi a cerut frati-su desene si ea a sarit repede: mickey...numai ca la tv era winnie, asa ca ne-a informat imediat: e tigru (cand ma gandesc ca frati-su pana la 2 ani nici nu a stiu ca exista tv- am fost si eu mama responsabila candva...
)
Ina - nu mai stiu, daca am pov ...la Alex imi tine dr teori despre cat de imp e sa dam la copii vit D+fLuoR ...dupa 3 ani a schimbat placa si pt Anastasia mi-a dat numai vit D.Normal ca am cerut explicatii... cica intre timp au si ei rez concrete de la studiile facut pe generatiile de copii indopati cu fluor si concluzia a fost ca nu foloseste la nimic sa le dam (sper sa nu se trezeasca peste vreo 20 de ani ca avut si cine stie ce infl negativa) si ca e de ajuns ala pe care-l primesc din pasta de dinti atunci cand vor folosi
Chato-putul ala de lumina era la Bonifacio?(chiar ma gandisem la tine ca nu te-am mai citit de ceva timp)
Novus- instinctul e extraordinar!
Florinela-mult curaj!
Kea- nu te-am uitat
...o sa intreb...
Sper sa mai apar curand...ca acum tot stau cu ochii pe biletele de avion ...ca vrem sa-i prezentam madmoazelei ro(ea nu stie inca ce i se pregateste)![]()
ana
Edit; fetelor, ma gandesc la voi ca e aiurea sa-ti incurce cineva socotelile...din pacate, peste tot in lume e aiureala mare in momentul asta
alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)
Pisik06 spune:
Am uitat sa il felicit pe RARU mergatorul

. SI multa sanatate, sa scapti de cacaceli
Asa....so:
Ana nu mai sta pe oala. Deloc. Daca incerc sa o tin cu jucarii, sta putin, dar nu face nimic, deci rezultat zero. Nu a fost traumatizata vreodata, nu a fost obligata sa stea pe oala, cand a facut ceva am felicitat-o, am aplaudat-o, cand nu facea nu i-am zis nimic de rau, decat lasa, mami, facem data viitoare, etc. Inainte de a o apuca indaratnicia asta a avut vreo 2 zile in care facea, pe urma se ridica, arata cu degetul si aplauda. Chiar mi s-a parut un mare progres, apoi dintr-o data pac, refuz total. De vreo saptamana nici nu am mai incercat. PAreri? Sugestii?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
andiaroro spune:
Pisik- nu ma pricep eu la "oala"
prea tare ca eu cu alex am incercat cand nu a mai vrut el singur scutec...dar as lasa sa treaca inca 3-4 zile fara oala si abia atunci as mai incerca...poate e intr-o perioada in care a sta acolo i se pare pierdere de vreme si are alte chestii imp de explorat...zic si eu
pisigri spune:
Pisik, eu nu am deloc experienta cu oala, dar am citit ca la unii copii apare un fel de...simt al proprietatii exacerbat. Ca noi aruncam ceva ce e al lor...ma rog, unul dintre sfaturi era sa nu aruncam kk din olita la wc de fata cu ei.
Floric, desi cred ca te-am enervat de curind (si imi pare rau), iar ma bag. Daca spui ca Raru are probleme cu scaunul, iar ex coprologic si coproparazitologic au iesit ok (cel pt paraziti are un anumit protocol de repetare, nu-l mai retin), eu zic asa: regim pina se repara plus 2 zile dup-aia, Biotics baby pe termen lung, apoi reintroduse alimente treptat si avut grija totusi...na, eu n-as bea suc de grapefruit daca abia m-am terminat de cufurit
(chit ca probabil nu e de la asta daca zici ca i-ai mai dat) ca e acid. Si mentinut in alimentatie orezul de ex (iarta-ma ca nu mai stiu daca il maninca cu placere) sau altceva care stringe la burta, ca sa ajungi sa reglezi consistenta scaunului din alimentatie. Dar cred ca cel mai important este regim+lactobacili+revenire treptata la alimentatie normala. Pup !
Bianca, multumesc pentru felicitari dar "operatiunea olita" este mult spus, ca azi iar m-a anuntat ca face caca, dar eu nu am priceput decit cind s-a apucat de treaba. Iar cu pipi...n-am nici o tragere sa ma apuc sa o fugaresc cu olita...poate la vara oi lasa-o in fundul gol in casa. Desi i s-a intimplat sa faca pipi din picioare cind era dezbracata inainte de baita...si nu prea i-a placut :))
Chatonel, pupam. Am sarbatorit in 2...
dar tot vinovata m-am simtit ca nu am fost pe faza sa ii fi zis sa isi bage mintile in cap. Ma rog, el zice ca nu s-a ofticat...
Pisik - ca stiu ca tu esti cu cresa, pe Gianina nu am mai vazut-o - pe mine m-a apucat trepidatia caa am terminat de citit subiectul cu educatia educatoarelor. M-as lasa de doctorat sa faccresa acasa, da e naspa impartit apartamentul...
Andiaroro, tare ma bucur ca ai mai intrat !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Hello !!
Am aparut si eu dupa o zi extenuanta, zici ca am picat din luna la birou azi 
Pisik, Anca, vorbesc astazi la pensiune si va confirm rezervarile modificate !
Anamariame, Kea, ma bucur ca ati mai trecut pe aici cu vesti
!
Kea, noi branzica folosim Covalact si sunt multumita, la iaurt am mai multe marci ca eu mananc cate o galetusa la 2-3 zile asa ca avem consum mare
Pensiuni caut pe net sau prin recomandare, daca vrei iti trimit link-uri sa te uiti
Mababei, te mai asteptam cand ai vreme pe aici 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)