Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

AncaNicolae, sa pui neaparat o poza cu bona ca poate imi schimb imaginea pe care i-am asociat-o citind povestea ta si anume SS-ista ; poate o fi de treaba dar nu hotaraste ea cand il pui pe olita si alte chestii d-astea importante, zic eu ; mie oricum imi sarea mustarul sa-mi fi vorbit asa, ca eu si asa sunt rea de gura dar cand e vorba de Zambarici nu am opritor daca o supara cineva
Mai ales la faza cu stricatul in wkd cred ca o plezneam, doar ca nu mai aveam bona

Dyanna, si eu iau foc cand vad/aud de specimene care inca merg pe ideea ca , copilul nu trebuie ''rasfatat'' ; in spital mama care era cu mine in salon, cand sa-i puna fluturasul la mana baietelului care urla, jap i-a dat o palma ca de incurajare ca de ce tot plange ; degeaba i-am tot explicat ca nu cu bataia se face treaba, ea o tinea pe a ei ca baiatul e rau

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Legat de sighisoara,

am vorbit la telefon azi si se rezolva, inscriu copiii la brasov, la o scoala, si apoi venim la sighisoara, prin urmare aparem sambata pe la ora 1, la pranz. Asta in cazul in care pensiunea accepta sa stam de sambata pana luni. Daca nu accepta, atunci am timp pana maine sa hotarasc... Si ca un facut, tot la un cont brd trebuie sa trimit banii, asa ca iar mi-am notat cont brd in caietel, stie novusel, sper sa nu le incurc si sa ii trimit tot spre deva :)).

Mai vb diseara, pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

SalutAm vazut-o pe Luana, mereu cochetaRadu care a inceput sa meargaAnca, nu cred ca tanti aia e asa de horor, probabil vrea sa isi arate talentele, dar ar fi bine daca ai putea sa mergi sa-l iei pe bebe si la alta ora cand nu se asteaptaNoi azi am stat in casa, e mai bine cand iesim ca nu mai e asa de pasionat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Ayla , ce frumoasa so cocheta este Luana

Anamariame felicitari pentru Eva umblareata!

Dyana, ce sa mai zic, mi se rupe sufletul cand aud cate o poveste din asta, copii merita afectiune si iubire nu armata de la 2 saptamani.

Pisik multumim pentru participarea la miting, poate totusi se indupleca si nu vor reduce.

Noi azi am stat mai mult ptin casa, pentru ca a plouat si este frig, iar in curte daca il las, umbla prin toate blatile si nu vreti sa stiti.Suntem singuri pe acasa, tata e plecat la Tg- Mures, asa ca ne facem de cap

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Excursionistele vesele, sper ca sunteti pregatite pt wkd urmator de distractie !!
Vremea se arata mai buna pana atunci asa ca sunt conditii optime pt intalneala noastra !
M-au sunat cei de acolo sa le confirm inca o data ca mergem pt ca au multe solicitari, numai bine ca luni e liber fiind Rusaliile asa ca nu ne grabim duminica

Pregatite, cum nu? Azi ne-am intors din we prelungit la Tgv si deja ne gandim la we viitor. Eh! Ce frumoasa e viata!
E liber luni? Si noi voiam sa venim duminik prin Tgv, ca sa mergem luni dimineata sa luam pasaportul piticului de la politie... So, o sa ramanem pana marti, ca presupun ca nici politia nu lucreaza luni. Nu ramanem acolo inca o zi?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna mamicilor si piticilor!
Astazi am bagat mar cot la victor, o lgt...vai nu a recunoscut gustul, a vomat..., cand i-am dat la 5 luni n-am avut treaba, acum cum ii bag ceva in afara de morcov, carne si glucoza, isi face sila si varsa (asa a facut si la orez).
Anca, bona ta parca e soacra mea, deci nesuferita, dar am nevoie sa-l las pe Victor uneori cu ea. Mie nu mi se pare asa monstruoasa....mmm?????
Eu as vrea sa-l invat pe Vik la olita...dar nu am timp fizic, tot aman. Pe dinti nu reusesc sa-l spal si sunt cam murdarici de la carnea aia cu morcov...mi-e teama sa nu-i strice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ma bucur ca astazi am vazut mamici care nu au mai fost de mult pe-aici

Asteptam si noi iesirea la Sighisoara

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

M-a strigat Bianca la apel

Si eu am fost destul de stresata din cauza indemnizatiei, mie mi-ar lua 1000 RON , bani care chiar nu ma incurcau, mai ales ca sotul nu castiga stralucit Sa speram ca totusi ramane varianta Laviniei Sandru cu doar 15% la indemnizatie si de alocatie sa nu se atinga...

La AC/DC n-am ajuns..., pentru ca nu sintem fani, am fost la Madonna (dupa care eu sint innebunita), si la Depeche Mode (al carui fan e sotul), asi vrea sa merg la Cramberries in iulie, asta daca nu se suprapune cu practica sotului. In schimb sambata seara am fost la un botez, unde ne-am distrat de minune. Pe Ianis l-am lasat cu nasa.

Anca, m-ai cam socat cu bona ta... O fi de moda veche cu disciplina, nu dupa curentul nou cu AP. Dar tocmai de fricii bonei SS-iste, care eventual sa-l mai si altoiasca pe copil, am exclus din start eu cu Dan varianta bonei. Tu daca o cunosti si e mamica, e altceva.

Pentru Ianis am depus dosarul la o cresa (sper sa se elibereze un loc pana la anu'), iar daca nu, exista o gramada de gradinite particulare aici in zona. Pisik, tu spuneai ca esti in cautari? La Baneasa stiu ca e Smart Kids in spatele cladirii Antena 1, cica e buna.

Si noi abia asteptam intalneala de la Sighisoara
N-am reusit sa recuperez tot. Novus, de ce ati stat in spital?;(

Ca tot vorbeati de olita... Nici noi nu ne-am invrednicit inca sa-i cumparam acest gadget important olita. Dar ne-a dat soacra-mea zilele trecute una tip scaunel. L-am pus prima oara pe Ianis, mai mult asa... sa vad cum reactioneaza, si a facut si kk si pisu din prima! Eram atat de entuziasmata si mandra de el, ca Ianis dupa aceea de fiecare data venea la mine si se scremea si se lovea peste pampers cand vroia sa faca. Dar olita ceea este atat de mare, incat ii cade funduletul in ea, nu sta comod. Si cand il puneam pe ea, el incepea sa planga si nu-l mai chinuiam. Asa ca am renuntat pentru un timp... Am zis ca o sa masor fundul copilului in diametru si ma duc cu ruleta la magazin sa iau alta Exista mai multe modele, de diferite marimi? Voi de care aveti?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Andrei aproape a scapat de viroza asta enervanta, dar am luat-o eu...ca s-o pastram in familie, sa nu se simta cumva abandonata. Am un nas rosu si niste ochi bulbucati si lacrimosi, de zici c-am baut o saptamana!
Vad c-ati povestit de bone vs. gradinite. Stiti ca eu am bona, adica Andrei are.Eu am avut noroc, si-am nimerit o femeie foarte cumsecade, cu experienta( a mai crescut vreo trei "bucati" bebelusi pana acum) si cu o rabdare infiniiiita, incat, uneori, ma chiar enerveaza cat il cauta-n cornite pe dumnealui.In plus, cand ramane timp, se ocupa si de menaj, desi eu nu am avut pretentia asta. Totusi,eu, la toamna, am de gand sa-l dau si la gradinita patru ore pe zi pentru socializare, ca vine vremea rece si se va plictisi in casa, fara insa a renunta la tanti. Eu am neaparat nevoie de bona fiindca, va spusesem eu, n-avem bunici sa ne ajute, si-mi trebuie sa avem pe cineva cu care sa las copilul in sigurata, in caz de necesitate.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ela, ma bucur sa te "revad"!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput