Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***
Raspunsuri - Pagina 3
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka SUPER!!! Imi place ca v-ati pregatit temeinic amandoi. Cu siguranta o sa-i poarte noroc La noi a fost ceva mai simplu...ma uitam la un film si era un baiat tare fain cu numele David L-am sunta pe Cristi si l-am intrebat daca ii place si a zis "Da". Si asta a fost tot Olga, mamica lui David iepurasul |
:) tnx !
Sint convinsa ca David e mai fain decit cel din film!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
hai ca am recuperat la foc automat ca fi-miu e cu ta-su in gradina, sper sa se intoarca amandoi cu cat mai putine rani, ca acum 10 min a iesit cu el in shosete in fata, pe pavele, degeaba am urla ca nu e incaltat copilu, bineinteles ca la 2 min am auzit urletele de rigoare. piticul a fost dezechilibrat de micutzul Tino cu cele 50kg ale lui si a ricoshat dintr-un scaun direct cu capul de pavele
RARES - FELICITARI!!!!! de acum incepe greul
25 martie 2009
aris26 spune:
am vazut ca discutati de picaturi de nas capitolul trecut. mie pediatrul mi-a spus sa nu ii pun picaturi pt opritul mucilor ca asta e forma naturala a organismului sa elimine microbii si nu e grozav sa ii opreshti, la fel si in cazul tusei productive.
eu nu i-am pus niciodata nimic cu exceptia serului, bine am noroc ca a invatat sa ii sufle singur si nu il mai chinui cu aspiratorul.
novus - astia cu acelash nume sunt cazuti in cap azi vad
bine ca nu e nimic grav
chato - bine ca mai treci si pe la noifrumoase poze
25 martie 2009
novus spune:
Hello !!!
S-a culcat si acrobata noastra care vad ca e ok la burtica, mersi Olishka pt sfat, o sa cumpar sa avem in casa suculetul acela
Aditapop, ai PM !
Chatonel, faina vacanta ati avut !! Pogonicea e tot mai expresiva si faina de tot !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Raru
Floric, acum incepe distractia, sa te tii de spate !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Excursionistele vesele, sper ca sunteti pregatite pt wkd urmator de distractie !!
Vremea se arata mai buna pana atunci asa ca sunt conditii optime pt intalneala noastra !
M-au sunat cei de acolo sa le confirm inca o data ca mergem pt ca au multe solicitari, numai bine ca luni e liber fiind Rusaliile asa ca nu ne grabim duminica
aditapop spune:
Novus, multumesc
Si Razvan doarme duuus acum
Cine are timp si doreste, rog sa dea un vot pe mailul comun
POZE NAZDRAVAN
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric A MERS RARES SINGUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRR Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
FELICITARI!!!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
Chatonel , bine ai revenit,am vazut pozele din vacanta, sunt superbe, se vede ac ati avut o vacanta reusita in ciuda ploii. Iar Izia,este frumoasa foc, la fel ca si numele si semnificatia lui. Mi-a placut in mod deosebit poza cu floricica la ureche .
si pe la noi este vreme urata, sufla vantul si efrig, noi am fost azi la biserica, s-a comportat exemplar si acum este la somnic si am sa ma bag si eu in pat langa el.
Sa aveti o duminica placuta!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
inapreda spune:
Hola cucuiete,
Bem o cafea?
Sint cu Ian in pat (el la nani, evident) si tocmai am terminat de citit (cam pe diagonala, ce-i drept!) acest topic: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145328&whichpage=1
Voi l-ati citit? Pareri?
Va intreb pentru ca nu prea am fost de acord cu unele idei de acolo.
Ghioceii vostri ce/cit maninca acum?
Multu'. Pup.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +