Ghiocei de martie-aprilie 2009***207***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anca - pai suna tu la 0720.544.004-maria si ii spui cate si de care, iar ea o sa stabiliti o zi si un loc de comun acord.ea face livrarile.

monnvvas - de drept ma apuc. imi pare rau pt dezlipirea etichetei. incearca sa nu le strangi f tare pt ca oricum nu dau pe langa. si mie mi-a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc cu sistemul. eu eram invatata sa trag la maxim de aripioarele alea, la astea trebuie doar intins un pic scutecul in fata si in spate si atat.

ma inscriu si eu in grupul celor care iti tzin copii la geamuri. mai ales de cand i-a aratat bunica-su ca se poate intra si ieshi din casa si pe acolo

si eu am renuntat de mult la pampers ca marca. de pe la 4 luni nu mai folosesc, de cand am trecut la numarul 3 care avea parfumul ala si piticul s-a iritat. atunci am descoperit scutecele de la dm, care sunt ok, cam rigide si groase cum a mai zis cineva dar clar mult mai ieftine. acum normal ca folosesc smile. dar oricum sunt de principiul ca nu le achit eu lor costurile de reclama si spagile pe care le dau sa fie motz in varful rafturilor la cele mai mari magazine. pampers se gasesc acum la nishte preturi f bune pt ca a aparut o firma de distributie care le importa direct din polonia, sarind astfel peste pampers romania si p&g. dar o sa dispara astea ieftine ca e scandal mare, ca ei baga bani in reclame si astia vand.
oricum clar putem folosi si scutece mai ieftine, macar un pic, caci toate au certificate de calitate si conformitate.

mai fetelor, mi-am facut de lucru. mi-am mutat acvariul cu broashte in birou si m-am gandit sa le amenajez eu o punte mai dichisita si tampitele se urca pe ea si inceaca sa iasa din acvariu. bineinteles ca pica pe spate mereu si eu trebuie sa ma ridic de zeci de ori doar ca sa le intorc. trebuie sa vad ce fac acum sa modific ca pana la urma ori le gasesc pe jos ori mor fraierele. doar piticul a fost mega incantat ca acum sunt la nivelul lui si se distreaza copios cu ele.

am mai vrut sa zic cate ceva dar am uitat ca scriu la mesajul asta de 20min

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Poze cu Eva se gasesc aici
Eva inca nu face crize puternice, dar are momente in zi cand nu vrea decat in brate si se agata de picioarele mele cu maraieli.
Indemnizatia a intrat si la mine la timp, undeva in jur de 10 ale lunii, dar nu stiu daca-s de luat in calcul, tinand cont ca-s pe alt judet.
Ce vreme nasoala, nu am chef de nimic. A dat cineva cafeaua pe ziua de azi? Ca-mi pica ochii-n gura de somn.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Frumoasa foc Eva

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

mda, ciocolata mi se pare si mie cam devreme(e adevarat ca eu nu agreez ciocolata in general). daca vrei ceva de genul asta vezi ca sunt la humana nishte budinci cu cacao, cica sunt de la 10luni. eu i-am dat o singura data ca imi e frica de mai multa activitate

25 martie 2009

Mergi la inceput

GRACE cu sanatate, bucurii si impliniri1

Mergi la inceput

Anaan sa te faci repede bine1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

nasucul roz(dupa julitura)
http://community.webshots.com/slideshow/577712765khhsMa?mediaPosition=19

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Ohh draga de ea !

Mergi la inceput

anamariame - Eva e o scumpa. toata numai zulufi si ochii aia superbi

chato - si eu te

pisik - ce descrii tu acolo parca e decupat din brazelton. tu l-ai citit? ca poate gasesti acolo un pic de ajutor sau macar linishtea ca toti fac la fel si ca anul doi de viata e cel mai greu din punctul asta de vedere. el compara criza asta cu cea din adoleshcenta. si al meu face crize cand nu se intampla totul dupa placul lui, singurul lucru care merge este sa il ignor si cand s-a mai linishtit sa ii distrag atentia cu altceva si la noi orice dulap inchis se lasa cu proteste vehemente. asta e. trebuie sa ne pastram simtul umorului si calmul

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Off, ca citesc cu crizele voastre.

PISIK, nu te supara pe mine dar eu cred ca tu esti de vina ca nu o lasi sa isi fac damblaua.

Mai nou Vladimir face crize daca nu i las sa se tavaleasca si sa mearga in 4 labe pe strada, pe langa trotuar. Periculos act din partea lui daca ne aflam pe o strada aglomerata! Ieri urla si nu stiam de ce. Eu vroiam sa il duc in casa si el se agata de perete si de usi sa mai stea afara in ploaie. Am iesit, dar nu vroia in brate ci pe jos. Si a dat vreo 2 ture de curte in 4 labe apoi s-a ridicat spre miine si am mers linistiti in casa.

Si noi dupa ce ducem scutecul murdar lagunoi mai cautam in el. Strangem mucurile de tigara de jos, bagam in gura toate prostiile, aruncam ce prindem in cosul de gunoi, mancam din cosul de gunoi coji de mere. Ce sa-i fac? Ce sa-i explic? Sa nu mai urle ca e baiat mare? Nu merge.

Astazi am facut o ora pe o strada de 200 de metri ca a vrut el sa se opreasca la fiecare pietricica.

Daca noi ii spunem "aia nu ca e caca", "aia nu ca nu stiu ce" clar urla...toti fac asa. Trebuie mai multcalm din partea noastra si rabdare.

Asa ca eu zic sa o lasi pe Ana sa faca ce vrea, doar sa o supraveghezi in timpul asta.

Eu am mai spus, poate gresesc. Nu stiu ce zice Barzelton sau alt autor/medic/psiho/psihi sau ce mai sunt ei dar eu cred ca asta inseamna/se intampla cand copiii isi testeaza limitele (ale lor si ale noastre). daca noi ii lasam sa faca ce vor (l-am lasat pe Vladimir in baltoaca) inseamna ca ei au ajuns unde si-au propus si data viitoare vor dori mai mult. Daca noi le zicem "aia nu,aia nu, nu nunu si nu" cred ca vor deveni frustrati si pana la urma se vor inchide in ei. Si asta nu se vede acum ci atunci cand vorfi in colectivitate unde se vede clar un copil crescut de bona/bunici fata de unul crescut independent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aris26 vreau sa incerc si eu scutecele.

fetelor, feriti-va copiii de dulciuri cat mai puteti. ca pe la 2 ani tot le vor descoperi si atunci sa vedeti probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am venit din pauza, de masa [ca de gandire v-am zis ca mai shed otzira] si am citit faza cu dulapurile inchise, si trebuie neaparat sa va pove ceva, doar ca pacat ca e in scris si nu video... Si bb3 tot deschide masca de sub chiuveta unde eu am toate de spalat [detergent, etc] si normal ca nu voiam sa puna mana pe acolo, asa ca, daca am vazut ca celebrul "nu e voie" la noi nu da roade, ce credeti ca zic? Simplu, clar si scurt: TOXIC! Si bb3 se uita la mine mirat, parca ceva ceva gandeste si apoi inchide singur usita!!!!!

Sigur, nu pot promova metoda si la alte locuri interzise, ca atunci, in loc de prostia cu "totul e kk" as ajunge la "totul e toxic". Dar macar undeva am si eu o mica reusita. Desigur, dupa un timp reincearca, dar daca il vad iarasi zic: TOXIC. El iaer inchide. Insa nu e suparat, el crede ca eun fel de joc, de aceea imi place mai mult sa zic "toxic" decat "nu"... Chiar, uite acum mi-a venit razand analogia cu acele persoane, mai ales femei, care au probleme in a zice "nu", stiti si voi articolele... uite solutia, cand un berbant sexos marseaza, si acele femei nu prea ar vrea, dar nici sa-l supere nu ar vrea, in loc de "nu" ar putea zice:

TOXIC!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput