Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Salut, noi suntem in Nessebar de pe 1. Nu am avut probleme la cazare din fericire. Sunt la Sol palace, daca vreti sa stiti ceva intrebati. Azi e urat in nessebar, a fost furtuna azi nopate pe mare si a plouat si aici iar azi e vant si chiar frig.
In rest arata bine in principiu plaja e cam mica si unde e mai mare si mai frumoasa trebuie sa platesti sezlongul si umbrela (20 Leva setul)chiar daca esti oaspete.
va pup si sa aveti drum bun si vreme frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui geliza

ce sa zic, cu intrare in 9 iulie la duni.....acum chiar imi doresc sa-mi dea banii inapoi......dupa cate am auzit in ultima luna despre atitudinea resorturilor....sau e chiar f mult spus resort.....hotelistilor bulgari si a conationalilor nostri.....chiar nu-mi mai doresc sa profite bulgaroii de banii mei.....apropo....eu am platit avans in ian-feb si restul in martie......deci sa-mi dea si dobanda la bani.....

spunea cineva mai sus ca trebuie sa ne multumim, ca e bulgaria, nu antalia......ba eu am platit cat pt o antalie...diferenta a facut-o doar biletele de avion(x4 pers)

din pacate nu cred totusi ca voi asa "norocoasa" sa-mi anuleze rezervarea.....pe voucher e scrisa agentia din ro(din buc....si incepe cu fam..ly...vel) care se pare ca nu a avut anulari....inca....

Eliza
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

eu plec cu aceeasi agentie pe 8 tot la Duni, sper sa nu se intample nimic......deja la inceputul lui aprilie ne-a a amanat plecarea cu 3 zile.......acum sper sa nu fie asa.....suntem grup de 7 familiiiiii

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia, si noi avem intrarea pe 10 la Duni(Royal), de fapt ii vom aduce pe copii cu ai mei, ei vor ramane pana pe 25. Noi vom sta doar in we.Prima noapte ei vor sta la Marina Beach, si abia de pe 11 se muta la Royal, iar noi avem rezervarile la Belvile, 3 we succesive.
Noi plecam cu FamTr.
Am ceva emotii pe tema asta...

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Pentru Crinutz...va dorim un concediu super si soare cat cuprinde!Noi avem din 2 aug la Bay&Mare.Toboganele arata ca-n fotografii?Copii au cu ce-si umple timpul?Dar parintii copiilor?Cam multe intrebari am de pus!!!!(daca parcarea se plateste,daca putem merge cu pejosul pana in Nessebar).Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

N-am putut intra ieri, dar va spun acum:
Din cele 3 familii de care va spuneam, una e a lui Carmen70 si alta a lui Crangutalil, de aici, de pe forum.
N-au mai ajuns in Duni, s-au intalnit cu un reprezentant al Solvexului in Pomorie, la Sunset Resort unde au si ramas. Chiar acum am aflat amanunte:
in afara de cazare care este ok ( Crangutalil sta intr-un apartament cu 2 dormitoare si o sufragerie, 2 bai si chicineta). In plus fata de Duni mai au topogane la piscina ptr copii, n-am inteles dar parca si la cea din interior. In rest.....muuuuuuult sub Duni.
Sezlongurile de pe plaja si parcarea se plateste.

Am putina treaba si revin dupa amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui geliza

ce sa zic, cu intrare in 9 iulie la duni.....acum chiar imi doresc sa-mi dea banii inapoi......dupa cate am auzit in ultima luna despre atitudinea resorturilor....sau e chiar f mult spus resort.....hotelistilor bulgari si a conationalilor nostri.....chiar nu-mi mai doresc sa profite bulgaroii de banii mei.....apropo....eu am platit avans in ian-feb si restul in martie......deci sa-mi dea si dobanda la bani.....

spunea cineva mai sus ca trebuie sa ne multumim, ca e bulgaria, nu antalia......ba eu am platit cat pt o antalie...diferenta a facut-o doar biletele de avion(x4 pers)

din pacate nu cred totusi ca voi asa "norocoasa" sa-mi anuleze rezervarea.....pe voucher e scrisa agentia din ro(din buc....si incepe cu fam..ly...vel) care se pare ca nu a avut anulari....inca....

Eliza
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

eu plec cu aceeasi agentie pe 8 tot la Duni, sper sa nu se intample nimic......deja la inceputul lui aprilie ne-a a amanat plecarea cu 3 zile.......acum sper sa nu fie asa.....suntem grup de 7 familiiiiii

(07.09.2007)

Cecilia, si noi avem intrarea pe 10 la Duni(Royal), de fapt ii vom aduce pe copii cu ai mei, ei vor ramane pana pe 25. Noi vom sta doar in we.Prima noapte ei vor sta la Marina Beach, si abia de pe 11 se muta la Royal, iar noi avem rezervarile la Belvile, 3 we succesive.
Noi plecam cu FamTr.
Am ceva emotii pe tema asta...

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mi-ar face placere sa ne revedem, noi ne intoarcem pe 14,dar sigur Cristi si Olivia ar avea sanse sa se joace impreuna, sper ca de data asta fara certuri . Noi o sa stam la Marina Beach, aceeasi agentie ca si voi si sper fara peripetiiiiii.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Din cele 3 familii de care va spuneam, una e a lui Carmen70 si alta a lui Crangutalil, de aici, de pe forum.
N-au mai ajuns in Duni, s-au intalnit cu un reprezentant al Solvexului in Pomorie, la Sunset Resort unde au si ramas. Chiar acum am aflat amanunte:
in afara de cazare care este ok ( Crangutalil sta intr-un apartament cu 2 dormitoare si o sufragerie, 2 bai si chicineta). In plus fata de Duni mai au topogane la piscina ptr copii, n-am inteles dar parca si la cea din interior. In rest.....muuuuuuult sub Duni.

Roxana

resortul pare a fii super, cel putin din prezentarea lor. unde e capcana? ce nu e ok, ca de scump e scump rau, ar trebui sa fie o afacere sa accepti in schimb la duni? ce e altfel decat se lauda ei? nu am apucat sa caut review-uri dar asi vrea sa-mi fac o idee. doamne fereste, ajungem acolo.

Ildy Blanca Andreea (16.06.06) si Raul Felix (7.11.2009)

Mergi la inceput

Asa, cum am spus, am revenit.

Intai, va rog, Cecilia si Alinkav, dati-mi si mie pe privat sau scrieti aici numele agentiei, va rog, sa stiu pe viitor.

Despre Sunset Resort...pe langa faptul ca are parcare si sezlonguri pe plaja cu bani ( in Duni erau incluse in pret), mancarea e proasta, animatie inexistenta .
Asta e ce am aflat , nu stiu cum ar fi ptr cineva care n-a fost in Duni, dar ptr cei care au fost....nu se compara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Roxana

Inclin sa cred ca Solvexul a fost cel care si-a batut joc de atata lume. Adica astia or fi zis, desi stiau de anularile de la Duni, sa nu-i anunte, ca i-or pacali ei cu ceva atunci cu o zi-doua inainte, cand lumea nu o sa vrea sa-si piarda definitiv concediul si vor accepta altceva (gen Pomorie). De la FamTr la care mai au alte fete de aici, parca nu am vazut anulari. Poate Duni chiar a reziliat contractul cu Solvexul (nu le-or fi platit la timp sau cine stie la ce nu s-au inteles)...
Pe mine chiar ma intereseaza daca la anul va aparea Duni la TUI sau Dertour sau chiar pe vreun site nemtesc cu plata on-line, poate totusi ajung acolo macar cateva zile sa-mi iasa din cap!

Roxana, te-ai hotarat, pleci undeva? Ai primit banii inapoi de la Iasi?

Mergi la inceput

Am primit banii ieri, de hotarat...nu m-am hotarat. De bine ce spuneam ca as pleca in Grecia, mi-a spus cineva ca totusi sunt probleme, sa nu raman blocata pe acolo. Asa ca ....sunt ca la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura T

Roxana, exista un hotel care are animatie si mini club in Halkidiki, se cheama Gerakina Club din localitatea Gerakini (intre bratul Kassandra si Sithonia). Numai ca nu stiu daca mai au locuri, nu e all inclusive, dar poti incerca. E vorba de www.gerakina-beach.gr numai ca pe site-ul lor vad camere disponibile abia din 11 iulie. Dar poate or avea totusi.

Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Plaja este fina, animatie exista insa nu poti intra in mare fara incaltaminte adecvata.

Merge cineva la Kaliakra , Albena, pana in august, sa intreb si de noi la receptie?

Mergi la inceput