Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Roxana, exista un hotel care are animatie si mini club in Halkidiki, se cheama Gerakina Club din localitatea Gerakini (intre bratul Kassandra si Sithonia). Numai ca nu stiu daca mai au locuri, nu e all inclusive, dar poti incerca. E vorba de www.gerakina-beach.gr numai ca pe site-ul lor vad camere disponibile abia din 11 iulie. Dar poate or avea totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc Valentina.
Sotul meu o sa sune in zona sa vedem daca avem cu cine vorbi la vama , dar mai mult ca sigur ca vom schimba ruta si vom trece prin Vama Veche.
Abia asteptam sa plecam maine!!!! Uraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Si eu cred ca teoria lui Ildy e valabila si asta e motivul. Agentiile au tinut banii si apoi.......tzeapa, ca locurile erau deja platite de altii. E clar ca buna ziua, ce mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

voucherul meu este emis la 2 zile dupa ce am facut ultima plata, adica in 27 martie 2010, tot EB, si nu e trecut niciun alt touroperator decat agentia prin care am rezervat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eliza, tu in ce perioada si in ce statiune/hotel mergi in bulgaria ?
txs

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Citat:
citat din mesajul lui crengu75

Nu a trecut nimeni pe la Silistra?
Maiine plecam si as vrea sa mergem pe acolo.

Crengu de baietel si fetita

Ai citit mesajele din urma?
Am scris ca am stat 4 ore la bac, din cauza debitului ridicat al Dunarii favorizat de ploi si inundatii. Acum daca ai nervii tari poti merge pe-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui geliza

ce sa zic, cu intrare in 9 iulie la duni.....acum chiar imi doresc sa-mi dea banii inapoi......dupa cate am auzit in ultima luna despre atitudinea resorturilor....sau e chiar f mult spus resort.....hotelistilor bulgari si a conationalilor nostri.....chiar nu-mi mai doresc sa profite bulgaroii de banii mei.....apropo....eu am platit avans in ian-feb si restul in martie......deci sa-mi dea si dobanda la bani.....

spunea cineva mai sus ca trebuie sa ne multumim, ca e bulgaria, nu antalia......ba eu am platit cat pt o antalie...diferenta a facut-o doar biletele de avion(x4 pers)

din pacate nu cred totusi ca voi asa "norocoasa" sa-mi anuleze rezervarea.....pe voucher e scrisa agentia din ro(din buc....si incepe cu fam..ly...vel) care se pare ca nu a avut anulari....inca....

Eliza
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

eu plec cu aceeasi agentie pe 8 tot la Duni, sper sa nu se intample nimic......deja la inceputul lui aprilie ne-a a amanat plecarea cu 3 zile.......acum sper sa nu fie asa.....suntem grup de 7 familiiiiii

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui geliza

voucherul meu este emis la 2 zile dupa ce am facut ultima plata, adica in 27 martie 2010, tot EB, si nu e trecut niciun alt touroperator decat agentia prin care am rezervat

Eliza
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

si la mine este identic, nu am trecut turoperator, si tot in ziua urmatoare am primit toate actele.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Roxana, ce au facut amicii tai care totusi au plecat la Duni desi ii anuntase cu o zi inainte ca li s-a anulat rezervarea? S-au cazat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Codruta,nu am fost la aqua park,nu stiu sa-ti spun nimic despre el,am vazut o brosura si din descriere parea fain dar mai multe nu stiu.De evitat nu mi se pare ca ar fi ceva.Daca te intereseaza ceva anume iti raspund cu placere.

Mergi la inceput