Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Crinutz spune:
Roxana, ce ghinion...Nu se poate asa ceva, s epare ca e o pb generala la Duni, multe persoane de pe softpedia se plang de rezervari anulate in ultima clipa. Macar astia de la Nessebar le-a oferit prietenilor nostri sansa de a intra pe 3 desi nimic nu mai e sigur. Eu sper doar sa am camera cand ajung acolo joi ca aktfel mor cu ei de gat !!!!
Roxana iti recomand Grecia, nu o sa ai asemenea surprize niciodata mai ales daca rezrevi direct la vile, la particulari. Cred ca Thassosul ar fi potrivit pt o prima iesire in Grecia, e destul de aproape si ai si ce vedea si sustin ca e mult mai frumos. Incearca si nu vei regreta. Cum la ei e criza ai sa gasesti preturi bune si daca rezervi acum.
Bafta !
Mie mi-e mila de copilasi, saracii !!! probabil astepau plecarea asta, stiti si voi cum e sa fi copil...
delmo spune:
roxana dar eu nu inteleg....de ce nu te-a anuntat agentia pana acum? ei nu au fost informati? ce agentie e? macar primele 2 litere spune...tu parca i-ai intrabat acum ceva timp si ti-au spus sa stai linistita nu? imi pare rau de situatie ...eu am la pelican de pe 2 dar tot am emotii parca cand vad atatea :(
nikolici spune:
Ahhh nu mai spuneti de overbooking ca mor aici., cum noi aem plecarea duminica.
Cum mai sa anunte cu 2 zile inainte???
Mamaaaa eu imi iau si pusca cu mine sa omor departamenteul rezervari din cadrul hotelului in case of, ca ei sunt cei mai vinovati, nu tour operatorii, astia dau ok catre agenti daca se confirma sau ba...
in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
crangutalil spune:
Eu am plecare vineri la duni si inca nu stiu nimic...ce am aflat de la cineva care e acolo si a intrebat la receptie e ca n-am fi pe liste...hotelul nu raspunde....agentia azi a zis ca e ok...dar nu-i mai cred, maine poate sa zica ca tocmai au aflat ca s-a anulat...Bai, noi pt. ce-am platit atatia bani, pt. nervii nostri si niste hartii goale?Chiar nu putem face nimic?Eu mi-am facut si asigurari medicale, ba chiar am si asigurare storno...Stie cineva ce putem face?
ralucis spune:
Super nasol ce vi s-a intamplat cu rezervarile... Tocmai ma pregateam sa ii tin tot intr-o lauda pe bulgari, mai ales ca anul asta mergem si noi prima data la ei, si iaca ce aud... Offf, imi pare rau ca v-ati stricat concediile, eu cred ca as face mare scandal in cazul asta, chit ca-s ai nostri sau ai lor de vina. Oare o fi ceva simptomatic pentru vara asta la toate hotelurile de la ei? Ca prea aud de multe cazuri. Sa ma astept si eu la asa ceva? Noi mergem la Obzor Beach Resort, nu am luat decat cazarea, sper sa nu fie probleme si acolo.
dana d spune:
Roxana, si colegul meu a patit asa, i-au dat banii inapoi pt Duni dar i-au oferit altceva acceptabil la Elenite. Acum e acolo si e multumit.
Eu iti recomand cu caldura Albena- Flamingo Grand sau Kaliakra.
Noi acum cateva zile ne-am intors de la Flamingo si suntem foarte multumiti de tot, camera super, masa super, piscine si spa... Chiar daca vremea a fost si mai urata nu ne-a stricat concediul.
Albena chiar e o statiune curata, linistita si sigura, eu nu m-as duce mai in sud de Varna, decat poate sa prospectez, dar nu am ce sa reprosez celor doua hoteluri amintite mai sus si statiunii.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
ingridnen spune:
Roxana, puteti pleca si pe cont propriu la bulgari, noi asta vrem sa incercam anul acesta (de pe 15 august), la Shkorpilovtsi.
A fost o cunostinta anul trecut si a fost foarte incantata, este o localitata mica, gen 2 Mai, cu bungalow-uri. A mers prin Giurgiu-Ruse.. mai departe nu stiu.
Noi caram si cainele dupa noi, de aceea nu pot sa "trag" la hoteluri, preferam deci localitatile mici... anul trecut am fost la 2 Mai.
Crinutz, iti doresc concediu placut si vreme frumoasa !
Ingrid si Cristi 7 ani
alinam spune:
Roxana imi pare rau de ghinionul vostru, eu in locul tau as pleca in Grecia, de cand m-am intors din concediu ma tot intreb daca as mai alege a doua oara duni, mi-a placut, frumos, curat, dar cred ca o singura data ajunge cand sunt atatea locuri frumoase de vazut. de ce oare nu mi-ai dat numele cand am plecat eu sa te verific la hotel? noi am fost cu niste prieteni (ele de pe forum) si ea stiu ca a verificat rezervarea cuiva tot de pe forum la receptie.
delmo spune:
ralucis si noi tot de vinri avem...la agentie au spus ca e totul ok si sa stam linistiti! la ce hotel aveti voi?
diciu spune:
Noi tot la Obzor Beach Resort mergem. E cazul ca sun la hotel sa aflu daca suntem pe lista lor. Mi se pare ciudat. Agentia m-a asigurat ca totul este in regula, odata plata catre ei facuta. Noi am platit tot sejurul, prin early-booking.
Si cu banii pe acolo cum faceti? Cum e mai bine sa avem la noi, euro, sau pe card lei, sau sa schimbam leva din tara, sau se schimba si la ei direct din lei in leva? E prima data cand mergem.