Nasterea la Medlife (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Buna,

Eu am 2 modele care imi plac, dar nu ma pot hotari. Unul din lemn clasic, maro si altul tot din lemn, dar albastru. Am mai vazut si la Prenatal ceva care mi-a placut, dar nu stiu...
Nici eu nu sunt convinsa daca sa il iau inainte sau nu, ma gandesc ca in zilele acelea o sa prefer sa stea cu mine la spital sotul si nu acasa, montand patutul. Ne mai gandim.

Eu am facut sapt trecuta ecografia de 31 sapt (aproape 32). Sa stii ca mie nu mi-a facut morfologie, ci biometrie (tot masuratori, dar nu asa complex ca si morfo). A zis doctorul ca acum e prea mare bebe pt morfo, nu se mai face. Dar cred oricum ca fiecare doctor cu parerea lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

De fapt nici eu nu stiu daca va fi morfofetala, parca asa citisem, dar nu mai tin minte ce mi-a zis medicul cand am fost la inceputul lunii iunie.
Eu prefer ca patutul sa fie din lemn clasic, maron. Nu prea-mi place albastrul. Si body-urile le vreau albe, crem, in dungute, dar nu albastre.
Ce greutate avea bebe la 31 saptamani?
Cand te mai vezi cu medicul? De-acum incepem mai des?

Mergi la inceput

Avea 1750 g bebe, la 31 de sapt si 3 zile. Doctorul a zis ca e exact in grafic, nici mai mult, nici mai putin.
Da, acum trebuie sa mergem cam la 2 sapt. Bine, mi-a zis sa vin peste 2-3 saptamani. Dar la eco tot peste 4 sapt, eco nu se face mai des. Nici nu stiu, s-ar putea ca eco de 35 de sapt sa fie ultimul, nu sunt sigura...

Mergi la inceput

Ma bucur ca sunteti bine si bebe e in grafic si sanatos!

Sambata am umblat toata ziua, am fost o fuga pana la Azuga unde erau niste prieteni la o vila, am mancat cu ei si seara ne-am intors (nu mi-a venit deloc sa raman peste noapte!!! - sa fie oare de la sarcina avansata??!!!)

Maine ar trebui sa se intoarca Melania acasa, nu? Oare Adriana ce-o fi facand?

Cate kg ai luat? Cum te simti?

Mergi la inceput

Neatza,
...stiu ca e deja pranzul, aproape, dar azi am dormit mult, aproape de ora 11 m-am trezit:)

Cred ca da, din cauza sarcinii iti vine greu sa te deplasezi sau sa ramai altundeva decat la tine acasa. Si eu patesc la fel. Mi-ar placea sa ma mai plimb incolo si incoace, mai ales acum ca sunt in concediu, dar parca mi-e frica sa plec de acasa, sa plec din Bucuresti. Sa nu cumva sa se intample ceva....

Da, sa speram ca intra Melania cu vesti.

Am luat 10 kg pana acum. De simtit, ma simt bine, doar ca sunt tot mai grea, ma misc tot mai greu. Nu-mi place ca de cate ori merg, imi e burta incordata non-stop. Doar dupa ce ma asez se relaxeaza. Nu ma doare, dar e foarte incomod, parca abia merg din cauza asta.
Tu patesti asa?

Mergi la inceput

Buna,
Eu am picat lata aseara, la 10 jumatate eram in pat si m-am mai trezit de cateva ori peste noapte, dar am adormit la loc. Eu m-am sculat pe la 8.

Si eu obosesc mai repede, am patit si chestia cu burta cand am fost la Ikea si, intr-adevar s-a relaxat cand m-am asezat in masina, dar cred ca intr-un fel, e normal.

Eu am luat 7 kg pana acum, as fi avut mai mult, dar, stii, saptamana trecuta am facut o indigestie si am dat 2kg jos. Acum am ajuns din nou, la cele 7 kg in plus.

Poate ne ajuta cineva cu un capitol nou, ca eu nu ma pricep, sau poate ne invata cineva cum sa facem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

capitol nou aici

Mergi la inceput