Nasterea la Medlife (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna fetelor,
Eu acum m-am intors de la Ikea, am cumparat un covor si un corp de iluminat pt camera lui bebe. Am gasit si la mothercare perna pt alaptat si pe care am s-o folosesc si pt dormit acum.

Astept mesaj maine, daca poti, de la tine, Melania. Inca o data nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna dimineta,

Inca odata va multumesc de sustinere. Am reusit sa dorm o ora jumate. Peste douazeci de minute plecam la "marea intalnire"

Va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Uau Melania! Cand vei intra din nou pe forum deja vei avea o comoara langa tine !
Tinem pumnii si ne gandim cu drag la voi.
Hai Melaniaaaaaaaaaaaaaaaaaa

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (23+)

Mergi la inceput

Nicoleta,
Acum au trecut doua saptamani. Sunteti deja baieti mari!!!!

Ce faci, cum te simti, cum te recuperezi dupa cezariana, v-ati acomodat in trei? Te ajuta cineva sau te descurci singura?

Astept vesti, daca reusesti sa-ti faci timp sa mai intri pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Da, ar fi bune niste vesti de la Nicoleta, cum se descurca cu bebelul acasa.

Cami, daca iti da Melania vreun semn, sa ne dai si noua de veste.

Pupici.

Mergi la inceput

Melania e ok, a nascut de dimineata in jur de ora 9, are un baietel. Sunt amandoi bine. Tocmai ce am primit un mesaj de la ea.

Tu Alina ce faci, esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Buna dimineata,

Vad aici fete care merg la Dna Dr Popa Mirela. Eu pe 2 Iulie am programare la dumneaei pentru prima data (sunt gravi in 6 saptamani)

Ce puteti sa-mi spuneti de Dna Popa? Cum este? Iti raspunde la intrebari sau este genul care te expediaza repede? Mie mi-ar placea sa fie genul acela care ti se lipeste de suflet
Am inteles ca este foarte ocupata, voi cum faceti cu programarile la ea, mergeti in fiecare luna la control sau nu prea?

Eu am ales sa merg aici pentru ca tocmai ce ne-au facut la serviciu abonament Medlife (as vrea sa profit de el cat se poate) si de Dna Popa am auzit ca este o profesionista.

Multumesc din suflet daca veti gasi cateva minute sa-mi raspundeti si mie la intrebari.
Si sa nu radeti de mine dar sunt la prima sarcina si orice mica problema mie mi se pare MARREEE

Sarcina usoara in continuare celor ce nu au nascut si bebei sanatosi si papaciosi celor ce ii au deja in brate.

pt fete

Buna, eu am fost in vacanta.. nu stiu dc te mai ajuta raspunsul meu , dar pot sa iti spun ca nu am avut ever probleme cu programarea adik dupa fiecare consultatie imi fac si programarea pt luna urmatoare si e ok asa.. nu stiu daca are locuri speciale pt gravidute sau nu, dar tot timpul a mers asa. Ca persoana e ok, draguta, nu exagerata ci atat cat trebuie si o sa vezi ca tot ceea ce o intrebi iti raspunde si incearca sa te ajute. Si dc ai probleme iti raspunde la telefon sau te ia in cabinet de urgenta daca te duci la clinica ( si eu sunt o disperata speriata de bombe... am fost ba ca ma durea spatele rau de tot , ba ca aveam dureri cand faceam pipi si ultima data, mai de speriat asa, am crezut ca mi s-a rupt apa - s-a dovedit a fi o secretie mai apoasa, oricum, cred ca am innebunit-o dar mereu a fost draguta si a spus ca in cazul in care eu cred ca ar putea fi ceva probleme sa reactionez imediat). Si sora mea e tot la ea, din partea mea doar de bine.

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui e_cami

Melania e ok, a nascut de dimineata in jur de ora 9, are un baietel. Sunt amandoi bine. Tocmai ce am primit un mesaj de la ea.

Tu Alina ce faci, esti ok?

Doamne ajuta, ne bucuram pt ea. Si bineinteles, abia asteptam sa intre sa ne povesteasca:)

Eu sunt bine, de o saptamana in concediu si e asa bine acasa. Desi cateodata ma plictisesc, dar e ok, lenevesc.
Bebe al meu e tare activ, imi da suturi in continuu, nu sta o clipa locului. Nici nu stiu cand doarme...
Ma misc tot mai greu, azi am strans doar niste rufe de pe sarma si deja gafaiam. Dar asta e:)

Cami, stiu ca tu ti-ai mai facut cumparaturi pe la Ikea. Si patut tot de acolo iti iei? Daca da, la care te-ai hotarat?

Mergi la inceput

Alina,
Ma bucur ca esti bine, poate reusim sa comunicam mai mult in perioada urmatoare...

Deocamdata am cumparat doar un covor si un corp de iluminat, asa cum am scris mai sus. M-am uitat si la patuturi, dar inca nu m-am hotarat. Parca nu-mi place nimic...Stiu sigur ca vreau patut din lemn, dar ca model...nu stiu. Sincer, nici nu stiu cand o sa cumpar, cum o sa procedez, inainte nu prea-mi vine, doar sa ma hotarasc si sa-l cumpere sotul meu cat sunt in maternitate. Chiar nu stiu cum voi face!!!

Eu am intrat astazi in 30 de saptamani. Marti vb la tel cu medicul sa stabilim intalnirea pt morfofetala. Nu l-am mai vazut pe bebe de pe 7 mai!!!! E activ, vad cateodata cum se misca toata burta!!!
Si eu am stat mai mult in picioare azi si ma luase durerea de mijloc.

Mergi la inceput