Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Katteryna pot oare sa te rog sa ne spui si noua daca poti dupa ce mergi la Budimex cum mai e copilasul din cazul dat de croco?
Doamne ajuta si da-le sanatate copiilor.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mimika spune:
Bine v-am gasit, dovlecime! Alex, imi pare rau, mami, ca aveti probleme. Va tin pumnii sa treaca repede. katteryna, e de admirat taria ta. Ma pentru voi.
Am vazut protestul mamicilor la tv. Sper sa fi fost cu folos. Pacat ca a fost vreme urata, ca ar fi venit mai multe mamici, cred.
Ai mei copii sunt suparati ca nu putem sa stam afara din cauza vremiiA inceput si Luca sa mearga in busi, dar inca nu are viteza prea mare, ca Matei. Si se ridica amandoi in picioruse. Matei dintr-o singura miscare, Luca se cam chinuie. Matei se agata de orice, numai in picioare sa stea. Luca striga tota ziu "ca-ca, ca-ca" si bate din palme, sau ma rog, face gestul cand il fac si eu. Ma imita.
Vreau sa va intreb si eu cateva lucruri apropo de mancare.
- voi folositi lapte de vaca pt gatit? adica pot sa fac gris cu lapte? sau ceva de genul
- smantana le dati sau numai iaurt?
- verdeata gen patrunjel,leustean?
- mazare?
- pestele cu ce il amestecati?
Nici mie nu mi-au intrat banii
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
crocodana spune:
fetelor, ma bucur tare ca vreti sa-l ajutam pe Vladut!
katteryna, ma gandesc foarte des la voi! noi am nascut in aceeasi perioada, tot travaliu indus! in plus, si eu sunt din ialomita! ai incredere si nu iti pierde curajul, sunt convinsa ca fetitza ta va fi bine! la Robanescu sunt oameni extraordinari, am fost si eu acolo cu Ama cand ne-am speriat ca nu se rostogoleste....acum un kinetoterapeut de acolo vine acasa si faca gimnastica cu ea...progresele sunt clare, si datorita gimnasticii zic eu nu numai faptului ca a crescut..suntem alaturi de tine!da-mi te rog pe pm un numar de telefon, poate ne intalnim, ma voi duce acolo curand cu un pachetel pentru o fetita abandonata, o dulceata!
vroiam sa va mai zic ca mi-a sosit cartea de psihologia copilului, este EXTRAORDINARA! imi explic acum altfel atat de mult lucruri....nu stiu cum sa o fac share ca desi e in format mic are 700 de pagini....revin cu detalii..
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
uve_got_mail spune:
Alex, ma bucur ca ati ajuns acasa. Laptele fara lactoza e cah oricum, parca e faina cu apa...nan fara lactoza e chiar mai rau decat milupa HN25, noi cunoastem tipurile astea din pacate. Cu rabdare isi va reveni, doar sa ai grija sa faci trecerea treptata la laptele normal cand e bine Zeina.
Ai incercat orez pasat cu branzica, orezul si branzica facute cu lapte fara lactoza si cu un pic de zahar daca nu vrea altfel(zaharul fiert in apa). Ceai de menta nu vrea bebita. Eu am avut norocul ca de la ultima diaree facuta sa imi primeasca ceiutul, asta din cauza mentei.
monica_dicut spune:
Va anunt dragelor cu bucurie ca AU INTRAT BANUTII!!
Mimika, cand revin de la mama,adica dupa ce imi recuperez copiulu, te abordez pe mess si iti raspund la intrebari, acum fug ca injinru deja ma asteapta jos si eu sunt chiar denaturata ca nu ma dezlipesc de patu asta.
Are cineva o , cum ii spune la treaba aia de o bagi pe cui si targi sa scoti cuiu? Dau o bere la cine stie ca mie imi sta pe limba.
Hai va pupez ca urla la mine si n-am chef de scandal.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Uve merci mult de sfaturi. Bebe nu tolereaza branzica, deci exclus, papam morcov, banana, mar copt, piept de pui fiert, orez....cat despre laptele fara lactoza nu stiu inca cum il va accepta, eu am luat Aptamil, pentru ca in spital am baut Milupa HN25 care ieri a fost cum a fost, dar azi a fost mega CAH...si mai avem voie cereale de orez. Ceai nu vrea, apa nici atat. Ma rog sa pape macar cate putin, dar sa pape ceva. La greuatate normal ca stagnam, dar nu asta ma doare pe mine acum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Katteryna sunteti in gandurile mele in fiecare zi. Eu stau gard in gard cu Budimexul, ma rog, foarte aproape...da un semn cand esti pe acolo si vrei sa ne vedem, numai sa nu mai aiba mandra febra si venim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mimika spune:
tesla, Moni. Te astept pe mess.
hi5
poze cu noi
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Va anunt dragelor cu bucurie ca AU INTRAT BANUTII!! Mimika, cand revin de la mama,adica dupa ce imi recuperez copiulu, te abordez pe mess si iti raspund la intrebari, acum fug ca injinru deja ma asteapta jos si eu sunt chiar denaturata ca nu ma dezlipesc de patu asta. Are cineva o , cum ii spune la treaba aia de o bagi pe cui si targi sa scoti cuiu? Dau o bere la cine stie ca mie imi sta pe limba. Hai va pupez ca urla la mine si n-am chef de scandal. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
TESLA???
La BCR nu au intrat banii
mimika spune:
tesla e aia cu care scoti cuie. io am, da' la CorabiaNici la BCR-ul meu nu au intrat banii.
hi5
poze cu noi