Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetele cu cont la Raiffeisen,

Eu am verificat acum si a intrat indemnizatia.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Alex ma bucur ca sunteti mai bine!
sa nu mai treceti prin astfel de episoade

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Bine v-am gasit, dovlecime! Alex, imi pare rau, mami, ca aveti probleme. Va tin pumnii sa treaca repede. katteryna, e de admirat taria ta. Ma pentru voi.
Am vazut protestul mamicilor la tv. Sper sa fi fost cu folos. Pacat ca a fost vreme urata, ca ar fi venit mai multe mamici, cred.
Ai mei copii sunt suparati ca nu putem sa stam afara din cauza vremiiA inceput si Luca sa mearga in busi, dar inca nu are viteza prea mare, ca Matei. Si se ridica amandoi in picioruse. Matei dintr-o singura miscare, Luca se cam chinuie. Matei se agata de orice, numai in picioare sa stea. Luca striga tota ziu "ca-ca, ca-ca" si bate din palme, sau ma rog, face gestul cand il fac si eu. Ma imita.
Vreau sa va intreb si eu cateva lucruri apropo de mancare.
- voi folositi lapte de vaca pt gatit? adica pot sa fac gris cu lapte? sau ceva de genul
- smantana le dati sau numai iaurt?
- verdeata gen patrunjel,leustean?
- mazare?
- pestele cu ce il amestecati?
Nici mie nu mi-au intrat banii

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Eu ii dau smantana, dar ft putina, in combinatie cu diverse legume, ii dau patrunjel verde bine pasat, dar pus proaspat, nu fiert; peste urmeaza sa ii dau, as vrea cu cartof la inceput iar lapte de vaca folosesc pentru branzica calcica. Nu i-am facut gris pt ca deabia am inceput cu gluten si suntem la cereale care au lapte inclus(milupa cu 4 fructe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

multumes, uve! Si eu fac branza calcica cu lapte si ma gandeam sa fac si alte mancaruri cu lapte de vaca. Dar lapte de la vaca din dotare cand pot sa dau? ma rog, din dotarea unchiului.

hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

AVEM BANI LA BCR!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Alex sper sa-si revina repede printesa, deocamdata nu-ti face griji cu greutatea, o sa recupereze ea

Mimika si eu pun smantana la piure, si patrunjel la fel ca Uve, azi i-am dat pt prima data mazare cu cartofi copti si am pus si marar, peste inca n-am avut curaj sa-i dau ca n-am o sursa sigura, iar din lapte fac branza si iaurt...la gris cu lapte m-am gandit si eu sa fac, dar ma gandesc ca fara putin zahar e cam cah...dar eu ma gandeam sa fac cu formula...

Monica, levier?? patent??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

AVEM BANI LA BCR!!!!!!!!!!!!

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy

daaaaa

hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

selenica, eu cred ca ei nu stiu ca este cah grisul fara lapte (edit: fara zahar...)Cred ca citisem ca se poate pune scortisoara. oare? Dar perisoare a facut cineva? Ma gandeam sa le leg doar cu galbenus,cred ca merge.

hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa e Mimika, dar eu am observat in general ca ce nu-mi plce mie nu i-a placut nici ei....de ex mamaliga cu iaurt si branza a fost yukky rau de tot asa fara sare, si intr-adevar asa mi s-a parut si mie cand am gustat....dar merita incercat, cine stie...

am mai auzit mamici care au pus scortisoara, dar la mere...a, si de leustean parca am mai citit, la Mamideandrei sau la Ioanna....

si eu sunt cam in pana de idei....la piata trecuta sotz nu mi-a gasit brocolli, ca as fi incercat...poate gaseste azi....in rest, tot rotesc aceleasi legume in combinatii de n luate cate k azi am incercat mazarea, care n-a fost mare succes, dar dupa ce am pus si putina smantana a fost comestibila, a terminat tot....
mai postati si voi retete din cand in cand...dau cate o si un pt fiecare reteta de succes

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Apropo de mancare,

Cam cat papa la o masa?

Poze noi

Mergi la inceput