Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

katteryna Te rog frumos, daca ai vreodata nevoie de ajutor din partea noastra sa nu eziti sa ne spui. Oricum, ne bucuram cand scrii si ne bucuram sa auzim ca frumoasa Raisa a facut progrese. Doamen ajuta in continuare sa isi revina 100%. Eu personal sunt alaturi de tine si ma gandesc mereu la voi si te mai strang asa in brate virtual.

Ioanna, parca si tu ai tot la Raiffeisen, nu? EU auzisem zvonuri ca banca ar fi de vina cu intarzierea banilor

EU am incercat sa o sun pe Alex dar nu mi-a raspuns, i-am trimis si un sms si nimic. Sper din suflet ca sunt bine .
PArca techila a zis ca s-au internat la Medlife.

EU n-am chef de nimic azi. Fii-miu e tot la ai mei ca mai aveam niste smotruieli restante, am facut ceva dar acum mi-a pierit tot cheful, as zace in pat...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va salut dragelor!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ioanna, parca si tu ai tot la Raiffeisen, nu? EU auzisem zvonuri ca banca ar fi de vina cu intarzierea banilor

la BRD am eu mami... la fel de hoti!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

Sa-l ajutam pe Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

stateam astazi cu forumul deschis, imi facem planul "oare o sa am timp sa scriu? ", vroiam sa ma plang un pic de Ana care a devenit neprietenoasa in ultima vreme...insa am vazut mesajul Katterynei si mi-a venit sa-mi dau doua perechi de palme si sa-mi musc limba ca aseara am zis "nu mai pot"..offf, mami draga!

Monica te pup sa-ti treaca starea blue..ce-ar fi sa lenevesti la un serial si sa nu faci nici o curatenie? sau sa faci ceva pentru tine..
sa stii ca ne-a iesit treaba aceea..nici nu stiu cum sa o spun ca de, nu-i ceva ce ti se intampla in fiecare zi..dar ne-am luat inima-n dinti si copilul in brate si ne-am dus! de 2 saptamani suntem in Franta si Grig are un contract de munca pentru 6 luni..vom vedea ce va fi dupa..

Alex te imbratisez si sper sa fie totul bine cu frumoasa Zeina..mami, parca te am in fata ochilor..in rochie de seara si umbland sub capota...stiu ca-i vechi subiectul, dar m-ai distrat pe cinste!

Monikus as creasca mare si sanatos puiul vostru drag! multumim frumos pentru grija..m-a surprins placut PM-ul de la tine

Diamar ce mi-a placut ca tu i-ai spus Anei mele, Elisa..imi place tare mult al doilea nume al prichindutei, dar, uite, ca noi am apucat sa-i zicem Ana si asa a ramas;

nu mai stiu ce am citit...votez si eu, alternativ, pe Carol ce ambitios si pe Falci cel energic..oricum, baietii sunt grozavi amandoi!

Bia sa primesti vesti bune astazi!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Si mie mi-a venit indemnizatia...pe bicicleta ...mi-a adus-o postarita. Nu stiu cum nu a daramat-o vantul asta...sau cum de nu i-a zburat vantu' banii pe camp...atat ii trebuia .

Oare ce-o face Alex? Techila, mai ai vesti? Dar oare ce fel de viroza are Zeina? Ceva stomacal...cred...de tot vomita ea. Sanatate multa micutei Zeina.

Noi am avut un super w/e. A fost mama la mine si sambata m-am incumetat si am plecat la un botez..cateva ore, prin Herastrau. Maia a fost foarte de gasca. A dormit, a papat, s-a jucat cu mama, au iesit afara.... n-a avut vreo retinere...nu ne-a simtit lipsa. A fost foarte bine. E super sa ai un ajutor, macar din cand in cand si sa mai respiri un pic.
Am vorbit si cu sot in timpul asta.
Clar, am rugat-o pe mama sa vina in fiecare w/e, cand poate...sa vada si Maia lume, sa se mai obisnuiasca si cu alte fetze, sa mai respir si eu...
Daaaar, mi se facuse un dor nebun de Maia si abia asteptam sa ma intorc. Da, stiu, sunt irecuperabila. Asta e, nu ma pot desprinde si cu toate ca as avea un ajutor, prefer sa-mi cresc eu copilul. Nu stiu insa daca in tara in care traim o sa-mi si permit acest "lux".

Am cumparat iaurt Muller, e foarte bun, imi place. Doar mie, ca Maia a luat ieri vreo 5 lingurite amestecat cu banana. Mai incerc si azi. Cred ca e retinerea de "gust nou" pt ca totusi la ultimile lingurite a deschis gurita sa-i mai dau. Cu o zi in urma am incercat asa natural, fara fruct. Nu ne-a placut.

Am incercat ieri si conopida. A fost, in sfarsit, un succes. A papat 210 gr. Ea de obicei papa legume 100-130g. Azi i-am facut din nou si a papat 150 g si a mai luat si 170 ml lapte. Incredibil cat de imprevizibili pot fi bb-ii astia.

Mai, am vazut la Gima, lapte BIO de capra, la cutie de carton de 1/2 l. Costa aproape 10 ron cutia. Eu ii fac zilnic Maiei branzica din 1/2 l lapte. Asta ar insemna 3 mil pe luna. Mda...ce sa mai zic?
N-am gasit nici acum iaurt de capra si de vreo luna tot caut la Mega Image branzica petit suisse si nu mai gasesc. Ati luat-o voi pe toata, ma ?
Am vazut tot la Gima iaurt BIO de vaca.

Hai, pa! sa aveti o saptamana frumoasa. vine iarna. ati vazut, nu?

aaa, la botezul la care am fost, baietelul botezat avea 2 luni jumatate. Doamne, cat de mic era. Ii spuneam sotzului ca parca a trecut o vesnicie de cand Maia a fost asa. am realizat....ce copil mare am .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Danuta te salutam si noi cu mare drag. Banuiam eu ca asta a fost motivul disparitiei tale. Ma bucur pentru voi si Doamne ajuta sa reusiti in tot ceea ce v-ati propus Bravo voua pentru curajul pe care l-ati avut. Noi suntem cam lasi... asta este, murim aici cu Basescu si Boc de gat
Pup dulce si pe Anuska cea frumoasa. Mai povesteste-ne despre ea.

Am uitat sa va spun despre Zgatix al meu ca mi-au declarat bunicii din dotare simtirea unui zimtisor. Pana nu vad astfel de minune eu NU CRED!!.

Si am o nelamurire, MAre, sau intrebare, sau ce vreti voi. Oare eu sunt cea mai denaturata mama din cate exista pe forumul asta cel putin? Adica eu il las la bunici sau cu bunicii fara niciun fel de remuscari , nu plang, nu sufar. Acum sincer, eu stiu sigur ca lui ii este bine acolo, e fericit,bunicii ii canta, il danseaza, se joaca cu el, il ingrijesc bine, il iubesc enorm. va rog din suflet sa-mi spuneti c anu sunt denaturata ca am inceput sa imi pun intrebari

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si am o nelamurire, MAre, sau intrebare, sau ce vreti voi. Oare eu sunt cea mai denaturata mama din cate exista pe forumul asta cel putin? Adica eu il las la bunici sau cu bunicii fara niciun fel de remuscari , nu plang, nu sufar. Acum sincer, eu stiu sigur ca lui ii este bine acolo, e fericit,bunicii ii canta, il danseaza, se joaca cu el, il ingrijesc bine, il iubesc enorm. va rog din suflet sa-mi spuneti c anu sunt denaturata ca am inceput sa imi pun intrebari

Nu esti ma denaturata, ce dreaq!

Auzi, da' nu le-ar placea maimult cu 2 bebelaci? Ca as aduce-o si eu pe Natalia!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Mai, Monica, nu il primesc ai tai si pe teroristul meu?? Poate ii apare si lui un zimtisor ca am creierii ferfenitza! Si nici afara nu putem iesi ca e o vreme tot ca si creierii mei!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit dragelor!

Kateryna, te imbratisez cu drag! Te admir tare mult pentru cata forta ai! Ma rog sa fie bine trandafirasul!
Daca te putem ajuta in vreun fel te rog sa ne scrii!

Va pup cu drag!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, am fost si eu la minister, mi s-a parut un pic dezorganizata treaba, dar totusi e bine ca au venit mamici, asta in ciuda vremii urate. Eu m-am simtit un pic stinghera, fiindca am fost singura...
Ioanna81, ai fost cu sora ta? Am vazut fete cunoscute, dar nu stiam de unde le cunosc
Sper sa intre banii azi, eu am la BCR cont, dar astept sotul, ca nu sunt in stare sa folosesc internet bankingul ala
Katteryna, ialomiteanca mea draga, sper sa fie bine trandafirasul si perioada asta grea sa ramana doar o amintire!

Mergi la inceput