Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Alex ma bucu rca sunteti mai bine!
pt Katteryna!

Am vazut ca discutati despre mancare. Noi papam cam asa:
- fuctele: banana, mar, kiwi si suc de portocala, morcov si ananas:
- supa de legume cu carnita de vita, gaina sau ficatel si de 2 ori pe saptamana galbenus de ou:
- branzica cu banana, mar sau portocala
- trei mese de tzitzi

Monica nu cred ca esti denaturata mami si eu mai vreau momente de respiro...eu am lasat-o pe Ramona sa plece in concediu de 10-11 zile cu bunicii asa ca...

Fetele mai stiti ceva de Ramona?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

FETELOR, ANDREI S-A RIDICAT PE PATUT!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Felicitari!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Vreau sa va intreb si eu cateva lucruri apropo de mancare.
- voi folositi lapte de vaca pt gatit? adica pot sa fac gris cu lapte? sau ceva de genul
- smantana le dati sau numai iaurt?
- verdeata gen patrunjel,leustean?
- mazare?
- pestele cu ce il amestecati?

asta cu laptele de vaca vroiam sa intreb si eu. tot la gris cu lapte ma gandeam.

smantana i-am mai pus in mancarica. la fel si verdeata la ciorbita. am incercat si un pic de mazare da' nu s-a omorat de placere. pestele l-am amestecat cu legume

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

Sa-l ajutam pe Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Seara buna dovlecime!

SI la multe lunite sarbatoritilor zilei!

Despre noi va pot spune ca Maria e tot mai sclifosita cu mancarea, la fel de miscareata si vioaie (ca nu ma lasa sa stau nici o clipa linistita) se tot ridica in picioare si mai uita sa se tina si cade si face mare poc cu urlete. De aceea eu sunt efectiv lipta de ea. A inceput sa stea deja 5-10 secunde si fara sa se tina asa ca sper ca in curand sa imi dea putin liber si mie. Si a facut azi si primul pas nesustinuta!

Katterina, te imbratisez cu drag si ii doresc multa sanatate Raisei si putere voua parintilor.

Dana, felicitari! Avand in vedere situatia din tare as crede ca e decizia corecta, dar doar timpul o va spune. Va cu drag!

Fetelor care v-ati mobilizat azi la Minister va multumim tare mult!

Alex, ma bucur ca ati descoperit care era problema cu micuta Zeina si sa se insanatoseasca grabnic!

Mimika, sa stii ca eu folosesc lapte in mancre inca de cand Maria avea 6 luni. Smantana i-am dat dar mai putintel. Verdeata da, patrunjel si marar. Mazare da, de mult. Pestele este singurul care nu l-am introdus, dar urmeaza ca l-am achizitionat. As fi curioasa de niste idei de preparat.
Noi nu avem dinti deloc si nici macar tentativa.

Mamideandrei, felicitari pentru realizarea micutului!

Va dorim o noapte buna.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna,

fetele eu i-am dat Amei gris cu lapte de capra si cu scortisoara, cu o lingurita rasa rasa de zahar brun (am intrebat un medic care mi-a explicat ca exceptional si daca nu devine obicei 5% zahar e ok), nu am repetat...adica gris cu lapte ii dau destul de rar desi ii place tare......grisul integral...

au intrat banutii si la noi!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

croco, unde ai gasit gris integral? SI eu ii dau gris cu lapte, cam o data la 2 sapt si tot asa cu o jumate de lingurita rasa de zahar brun. Eu i-l fac cu laptele lui formula care e si el dulceag, cred ca nici nu ar trebui zahar.

hepilica, spune-mi si mie te rog cum ai pregatit tu conopida. Ce ai mai pus la ea?

EU tot vreau sa ii dau peste la zgatia asta mica dar nu gasesc deloc peste de incredere. In toate hypermarketurile unde am intrebat m-au trimis la plimbare. Au fost chiar draguti ca le-am zis ca pt bebe vreau si mi-au zis mai bine nu.
Maine vreau sa-i fac mazare cum o fac pt noi, mancarica, cu ceapa si suc de rosii si carnita de gaina de la tara. I-am dat sa guste 2 boabe din mancarea noastra in seara asta si s-a aratat extrem de incantat. A molfait-o cu placere.

Cat despre dinti nu stiu zau ce sa zic. E mai rosu la gingie si se simte ceva taios pe acolo parca dar nu se vede nimic. SI se simte taios pe toata gingiuta si nu doar un coltisor asa cum ar trebui sa fie. DEci nu il declar inca Bugs Bunny. In schimb este extrem, dar extrem de marait. Mi-a spus mama ca nici nu a papat foarte bine. M-a zapacit cat poate sa misune si sa se tarasca, sa se ridice in fund si in picioare. Nu stiu, dar pana acum a fost parfum, greul abia acum incepe. Vrea numai la prize, mese, telefoane, vaze, orice de care s-ar putea lovi sau orice i-ar putea cadea in cap. Din pat vrea sa sara in cap, ma dispera ca nu are simtul pericolului. Oare cand le apare simtul asta?

Mimika, eu i-am pus smanatana in ciorba o singura data. I-a placut dar nu stiu daca are voie. Verdeata nu lipseste din ciorbe/supe sau mancare: patrunjel, marar, leustean. I-am dat si loboda, stevie, usturoi si ceapa. Ceapa i-o dau in mana si o rontaie, usturoi ii pun la spanac.
Lapte din comert doar la branza. Grisul cu lapte i-l fac cu formula cum am scris mai sus. Mazare vreau sa-i dau si eu maine. Problema cu mazarea cred ca ar fi din cauza ca e gazoasa

Stiu ca a scris cineva, din pacate nu imi amintesc acum cine, ca a dat sfecla la bebe. POate ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti cum ati preparat-o si in combinatie cu ce Sarumana.

Hai va pup ca maine s-a dus cu dormitul pana la ora 10
Noapte buna dovlecime, Buna dimineata Asia. Frappucine pentru fete.

Kawa, ce mai faci? DA-ne de veste despre voi

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

buna moni,

grisul de la plafar, adica de la astea naturiste...nu scrie pe el integral dar se vede "fara ochelari" ca nu e prea rafinat...e cam 8 lei punga de 500 de g...orientativ...

nici noi nu avem dinti, iar de papat max 130 la fructe si exceptional azi la legume ca i am pus rosioara si i-a placut...media este insa sub 100...dupa fiecare masa tzitzi rulz...

la ce va referiti voi cand spuneti ca pestele nu e de incredere? ape poluate? mercur? ar trebui sa-mi iau acvariu ca sa-i dau peste? ...cum aflu daca e ok? ce peste e recomandat?

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

croco, ma refer ca nu e proaspat, il tin mai multe zile pe acolo in gheata si pestele vechi e chiar f periculos.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafea cu lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Alex, Katteryna sanatate multa fetitelor.
Biaz bafta la ecografia lui Busici.
Noi am luat teapa am zis ca saptamana asta facem plaja la bunici dar uite ca vremea nu a tinut cu noi. DIn pacate stam doar in casa iar copilul este tot mai agitat si urlacios.

Mergi la inceput