Costa Rica
A fost cineva in concediu in Costa Rica? Puteti sa imi recomandati ceva statiuni? De preferat la Marea Caraibelor...
Multumesc!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Chiar nimeni? Am tot cautat dar e ori foarte scump ori putine locuri ca sa poti rezerva pe net. Ideea nu este un resort sa stam cu burta la soare, caci am fi ales altceva atunci, ci sa avem o combinatie de plaja/mare calda cu excursii frumoase.
Inca avem rezervari facute in Thailanda, inclusiv Bangkok dar ne ingrijoreaza situatia de acolo(plus ca avem nevoie de viza, pentru noi fiind un drum in plus la Stockholm). Asa ca am inceput sa ne uitam in alte parti...India ne tenta iar, dar si acolo avem nevoie de viza, apoi dintre tarile unde nu ne trebuie viza parca cea mai tentanta era Costa Rica. De mentionat ca vrem pentru ianuarie anul viitor.
Daca aveti si alte idei in afara de Costa Rica, cu placere!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
carolinah spune:
Ai cautat pe ownersdirect.co.uk?
Noi mereu ne uitam acolo cand alegem o locatie si inchiriem apartamente/vile la preturi fantastic de bune!
mihaela_s spune:
Multumesc, am sa studiez si pe site-ul acesta.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
helbi spune:
Mihaela, spune-mi mai concret ce te intereseaza. Cred ca conducatoarea ea de proiect e dinCosta Rica (o mai intreb odat avineri) si mai am o colega din Mexic. Vineri le vad pe amindoua.
mihaela_s spune:
Helbi, m-ar interesa statiuni si eventual hoteluri cat de cat la preturi rezonabile(pe net sunt scumpe) si cu conditii normale, de preferat la marea Caraibelor. Ma gandesc ccc ca Pacificul e mai rece...
Si daca se poate rezolva cazare la fata locului mai ieftin decat pe net(sotul meu are ganduri negre-in sensul ca eu nu as traversa oceanul asa-sa mergem fara cazare daca acolo se gaseste mai ieftin decat pe net).
In Mexic nu vrem, deocamdata .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
helbi spune:
Mihaela, o intreb vineri (Eu parca asa am inteles-o, ca ar fi din Costa Rica). Statiuni cred ca itzi poate recomanda. Insa, cu hotelurile cred ca e mai greu (e ca si la noi, daca vine cineva la mine la Frankfurt, habar n-am ce hotel sa-i recomand, ca nu m-a interesat pb. - insa, intreb).
mihaela_s spune:
Multumesc Andreia. Asta i-am spus si eu sotului(ca el veni cu propunerea de intrebare despre hoteluri ) ca daca i-ar cere cineva sa ii spuna cum e cu hotelurile de aici, ce ar raspunde? Ca e normal sa nu stii despre hotelurile de la tine...
Oricum, cred ca orice informatie ne prinde bine....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
pitilache spune:
Mihaela cauta si pe homeaway.com. Uite www.homeaway.com/search/keywords:Costa Rica" target="_blank">aici.
mihaela_s spune:
Carolina, Costa Rica nu este pe site-ul dat de tine :(.
Pitilache, multumesc mult de tot...sunt niste cottage faine de tot si nu scumpe. A si luat sotul meu contact cu cativa de acolo....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie