AC/DC

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

sa inteleg ca nu a fost asa?

http://madamepickwickartblog.com/wp-content/uploads/2009/08/woodstock-1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

sa inteleg ca nu a fost asa?

http://madamepickwickartblog.com/wp-content/uploads/2009/08/woodstock-1.jpg

in golden circle nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

A fost foarte fain, atmosfera, sunet..totul la superlativ!
Angus Young este fenomenal!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Moniboni, in tine imi pun speranta .
Cand te mai dezmortesti putin si cand ai tu timp, spune-ne, domle, o poveste mai lunga: am ajuns acolosa la..., era atmosfera cutare, la ora... au aparut AC/DC, ce au zis, cum aratau, in ce forma erau, reactia publicului, cat de tare s-a cantat si s-a aclamat, ce impresie le-a facut publicul, ce personaje publice ai vazut pe-acolosa (erau adevarati sau venisera doar la cascat gura?! :)))), au sarit sau nu "sigurantele" la Jailbreak (ar fi trebuit, zic io ), chestii din astea. Pliiiiz!!!!!

Deus, iti pove eu cum a fost la Iron Maiden. Nici nu trebuie sa te mai duci :))))))).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Aoleu, denizel, la grea incercare ma supui.

incerc

Au aparut la 9 fix, intr-o explozie de lumini. Angus era la 10 metri de mine (pe scena lunga). Eu nici nu l-am vazut. Eram intr-un fel de transa cred. Reactia publicului a fost f misto. Am inceput toti sa urlam si eu tot intebam: e pe bune, chiar ei sunt????

Anyway, playlistul a fost f misto: rock n roll train, hell aint a bad place, back in black, big jack, dirty deeds, thunderstruck,black ice, the jack (PREFERATA MEA), hells bells, shoot to thrill, war machine, anything goes, you shook me, tnt, whole lotta rosie, let ther be light, BIS: highway to hell si for those about to rock.
Eu am stat destul de in spate, dar am vazut super bine si nici nu era nebuine. La let ther be light angus a avut un solo de vreo 5 minute, iar la un mom dat a venit chiar langa noi. Evident ca m-am dus aproape si era la vreo 5 metri de el(!!!!!). Intr-o explozie de lumini au aruncat cu milioane de confetii.... Dup-aia s-a intors pe scena principala si a incepuit un "dialog" intre chitara lui si public.

Organizarea a fost de exceptie. Nu am stat la cozi, nu ne-am inghesuit prea tare.

S-a cantat f tare!!! Si ei si noi...

Repet: lumea de calitate, fara pogo sau betzivani. Am inceract sa dau din cap (ca in vremurile bune), dar mi-am dat seama ca pierd spectacolul...

Sincer, in zona noastra nu am vazut figuri publice, dar in dreapta scenei cica erau turcescu, baniciu si mai multi.

M-a enervat totusi minculescu ca s-a purtat mult prea serviabil: a inceput cu faze de genul : stiu ca ii asteptati de ei, am venit pentru ei... Ma rog, era si el emotionat, clar.

Fara a exagera, pot sa spun ca a fost cel mai tare concert ever. Si o spune un om care a fost cam la tot ce a miscat in materie de concert rock in romania

Mai intrebati-ma... pana nu adorm cu capul pe tastatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

fara betivani la concert e ca si cum nu a fost nici un concert.
se servea ceai macar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

N-am fost ... am bebelus prea mic sa pot pleca! A fost al meu sot, fortat de mine si zice ca a fost magnific!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Multumesc muuult, Monicelbonicel!!!

la 5 metri de Angus?!!!!! Wooooow!!!!!!!!!!!!!!!!

asta mi-a placut mult de tot:

Citat:
Angus era la 10 metri de mine (pe scena lunga). Eu nici nu l-am vazut. Eram intr-un fel de transa cred

Dragii de ei, nu-mi vine sa cred ca au inceput sa imbatraneasca... .

Cum aratau?
Brian J. mai are muschi?
Burtica are vreo unul? ;))

A, Moni, da' ce inseamna pogo?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

No burtica for any of them...

Brian are aceeasi muschi cu care ne-a obisnuit, Angus are par pe piept (l-am vazut eu!!!), iar Malcom este foarte urat... hihihihihi!
A! si angus e insurat, ca am vazut eu verigheta.

Pogo e nebunia are pe care o fac rockerii cand se imping unii in altii... :)

Da-mi o adresa de mail si o sa-ti trimit peste cateva zile poze facute de un prieten de-al meu sa vezi ce aproape eram de ei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moniboni

Brian are aceeasi muschi cu care ne-a obisnuit, Angus are par pe piept (l-am vazut eu!!!), iar Malcom este foarte urat... hihihihihi!
A! si angus e insurat, ca am vazut eu verigheta.

hi hi!!!
Lasa ca toti is cam uratei :D. Bon Scott saracu' era parca mai expresiv, da' n-avea dinti :D.
Brava ca n-au burtici!! :)

Nu stiu cum arata pogo, n-am vazut niciodata, ma duc sa caut pe net poate ma lamuresc.

Iti trimit imediat adresa de mail.
Multumesc mult!

Mergi la inceput