Stiu ca nu-i locul lui aici...macar doua zile...please!
So...I'm T.N.T....astept impresii dupa maine!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Raspunsuri
denizel spune:
Abia astept impresiile de maine, Rufus!
Sa fii atent la tot-tot si sa fie o poveste luuunga, da? :)
Cu ce te imbraci?
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Cu ce te imbraci? |
Cu un tricou DC (AC). Ce credeai?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
denizel spune:
pai, sunt o multime de variante. De exemplu, la ultimul concert Metallica la Buc., am purtat un tricou negru cu gargarite :)).
edit
ba nu, la Iron Maiden l-am purtat pe ala cu gargarite. La ala cu Metallica nu am fost .
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
De cine va place mai mult? De Bon sau de Brian? Mie imi e mult mai drag Bon :).
denizel spune:
Am gasit asta:
http://www.youtube.com/watch?v=RXJZT9RyLoE&feature=related
Nu am stiut ca a fost cineva inainte de Bon Scott . Tipul era mult mai potrivit la vreun Europe ceva :)).
Rufus spune:
Mie imi place componenta actuala. Iar Angus este preferatul meu.
Iata o scurta istorie:
http://ro.wikipedia.org/wiki/AC/DC
denizel spune:
dap, am cautat si eu pe wiki si am vazut ca "fratii Young devin nemultumiti de Dave Evans pe care nu il considerau potrivit formatiei" .
Si, uite, nici ca Bon Scott era soferul formatiei nu am stiut :).
Eu ies acum, nu stiu daca mai intru maine, asa ca, Rufus, sa topai si sa canti si pentru mine!!!
Distractie grozava sa ai!!!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Eu ies acum, nu stiu daca mai intru maine, asa ca, Rufus, sa topai si sa canti si pentru mine!!! Distractie grozava sa ai!!! |
Multumesc, denizel!
nelia spune:
Un concert pe cinste va doresc! Eu am fost imbracata in negru... dar am avut corniteee... rosii... care faceau luminaaa.
Cit depre preferat:
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU