Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 5
mihatp spune:
multumesc de nr. de tel, oare e tarziu acum? sa trimit maine?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Valen,sa va traiasca sanatos micul crestin!! Sa aiba parte numai de lucruri frumoase in viata si sa va aduca numai bucurii!! ![]() ![]() ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Subscriu!
Vali scuze dar am ramas asa socata de vestea cu Siluan ca am uitat sa-ti urez cele cuvenite.
Sa va traiasca micul crestin si sa fiti foarte fericiti. Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce-i mai bun pe lume!
mihatp spune:
vali
micul increstitat
va
pe toate, mi-e dor de voi, dar ma fac eu mare (trece luna asta ingrozitor de ocupata) si aterizez iar pe crenguta la ciripit
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Vali, aceleasi scuze si de la mine...Domnul sa-l binecuvanteze pe micul crestin cu nume de apostol! 
Miha, nu-i tarziu...iti dai seama, e clar ca nu doarme...
Eu tocmai muncisem la un montaj cu Iulia recent dar vi-l pun maine cand, Doamne ajuta, ni se vor descreti fruntile...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Buna Maicuta a Domnului, ajuta-l pe micutul Siluan sa reuseasca sa treaca peste aceasta grea incercare. Da-le parintilor lui putere si credinta, nu-i lasa sa cada in deznadejde, ajuta-i pe medicii care se ocupa de el sa reuseasca sa ia cele mai bune decizii medicale! Si mai presus de asta fa o minune! Doamne, nu-l uita pe copilasul acesta greu incercat! Te rugam asculta rugaciunile noastre!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

gudinde spune:
Multumesc fetelor care mi-au trimis nr lui Simo.
Tocmai i-am trimis si eu SMS.
Sper ca Micu e mai bine si acele complicatii s-au rezolvat.
Doamne, pur si simplu sunt socata si nu realizez cum un copil care atatea luni era ok, este atat de grav.
natynic spune:
O noapte linistita tuturor! 
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
zozela spune:
Oh,Nati,sa ai gura aurita,ca am o babuta cu ambele membre inf.amputate de 2 sapt.,in stare critica..Sper sa nu se duca noaptea asta,ca-s si singura/garda cu 2 infirmieri "proaspeti"
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Oh,Nati,sa ai gura aurita,ca am o babuta cu ambele membre inf.amputate de 2 sapt.,in stare critica..Sper sa nu se duca noaptea asta,ca-s si singura/garda cu 2 infirmieri "proaspeti" ![]() |
Garda usoara si cat mai mult somn daca se poate!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea copilului SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul SILUAN, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.