Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vali,sa-l ocroteasca Domnul pe micul Luca tocmai crestinat!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Se termina o perf.cam intr-o ora,la 2 dau antibioticele si sper sa inchid si eu ochii pana la 5.30,caci la 6 am alta runda de antibiotice.Asta daca nu se trezeste o pac. trili-trili si incepe sa bata in zid strigand instalatorul Si-nu-nu o pot seda,pt.ca are glaucom cu unghi inchis si ce am eu..nu mere la ea..Din Iunie incep cu medicalele,caci nu mai rezist asa!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea copilului SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul SILUAN, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Stela, te citez si eu. Am trimis sms si nicio veste. Sper ca este semn bun, ca apuca si Simo sa se odihneasca si ca Siluan este cat se poate de ok in conditiile respectivw. Doamne-ajuta sa primim vesti bune cat de curand de la ei.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

nu pot sa cred ce am citit
am ochii in lacrimi
nici cuvinte nu gasesc decat pot sa ma rog pentru el:

Te rog Doamne ajuta-l pe micul Siluan sa treaca peste cumpana asta a vietii..o cumpana mult prea mare pentru un sufletel asa de mic.....trimite toti ingerasii sa-i fie alaturi si aiba grija de el!!! te rog mult Doamne!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sper ca dimineata sa primim vesti bune de la Simo. O noapte buna sa aveti!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Sper din tot sufletul ca "no news is good news"

Noapte linistita tuturor!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

imi pare atat de rau pentru vestile gasite

pentru SILUAN si sa treaca peste aceste probleme...BUNUL D-zeu Trebuie sa-l ajute si sa-i dea putere sa invinga aceasta lupta ...simo suntem alaturi de tine ...doamne ajuta si pser ca maine sa ne dai vesti bune

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau Siluan. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Doamne,ocroteste-ne puisorul drag,Siluan!!

Mergi la inceput

Siluan

Mergi la inceput

Jur ca garda ca asta,n-am avut in viata mea!!Vreau si eu 5 minute de somn-5!! Toate babele mele se kk pe ele sau sunt constipate,urla de durere,urla sa le schimbe,urla..de ce-or urla..Nu mai pooot!!Toata noaptea,nu am auzit altceva,decat "fetelooorr..mooor!!" Mosii-nu!Mosii dorm precum nou-nascutii! Da-ne Doamne minte,sa nu ajungem asa Iertare de plangaceala,dar chiar nu mai pot! Migrena o suport de ieri dimineata,burta mi-e tare si dureroasa,bebe nu si-a mai facut simtita prezenta de Vineri..
Gata,tac!!

Da-i Doamne sanatate Micului nostru!

Mergi la inceput