HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Andreea , te-am vazut in poza , te-am recunoscut .

deci cele doua fete au spus tuturor ca sa tacem si atat , si incepusera sa isi faca poze pentru site-ul lor , deja nu mai stiam de ce suntem acolo , multe mame vroiau sa strige ceva sa ne auda cei din cladire si cele doua fete nu ne lasau , dar daca tot se plictiseau , hai sa isi faca niste poze , in fata acolo , la fotografi, asta este

ne-am organizat asa incat nimeni nu a deranjat pe nimeni, mamele cu copilashi au stat intr-o parte , sa nu se sperie bebeii si cele care au venit fara bebe, ne-am dus mai in fata cladirii si am mai scandat cate ceva

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://webtv.realitatea.net/actual/mamele-au-protestat-cu-scutece-murdare-in-capitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am intrebat mai devreme,svem semnaturi suficiente pentru urmatorul protest?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Anca , eu am semnat si dat cnp-ul , am inteles ca era lista cu cei care participau atunci la meeting , dar poate nu am inteles bine .

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

A fost atins in emisiunea de la realitatea un subiect poate usor off-topic dar interesant totusi. Acela ca sunt cel putin 2-3 luni (in cazul fericit) de cand depui dosarul si pana iti vine prima indemnizatie (ca atata le ia sa proceseze cu calculatorul (!) un nenorocit de dosar). Doar ca in foarte foarte multe cazuri gresesc cate ceva, sau lasa pur si simplu dosarele NE-lucrate (mie asa mi s-a intamplat) si trebuie sa te duci sa te certi cu ei sa isi faca treaba, dupa care mai trebuie sa te descurci inca 2-3 luni din ... nu intereseaza pe nimeni din ce.

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu propun sa infiitam SIndicatul Mamicilor DC - cu propunerea ca Elara si Alinuk sa preia conducerea.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Foarte tare propunerea ,se poate?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alinuk, Summertine, Ana, Elara...pe voi v-am retinut ca ati luat contact direct cu presa.
Aseara la stirile pro au spus in materialul legat despre meeting ca suntem "asistate social" aceeasi veche placa.
Ca sa lamurim odata pt totdeauna, dc mai mergeti si mai vine vorba despre cic cred ca ar trebui sa pronunatati cuvantul CONCEDIU de crestere si ingrijire al copilului, ca poate intra cuiva in cap si-i ramane acolo. Nu suntem acasa pe banii statului(un alt termen utilizat la greu pe unele posturi...Indemnizatia Mamelor, aia cazuta din cer, para malaiata), suntem in concediu, cu contract de munca suspendat temporar platite din asigurarile la care am contribuit obligatoriu, asigurate, cica.
Exista concediu de odihna, co medical, co fara plata...concediu de crestere si ingrijire al copilului...
Asistati social efectiv din banii statului fara obligativitatea unei cotizatii cat de mici la asigurararile sociale sunt cei care nu au vechime uin munca(cel putin recunoscuta) si li se asigura acea pensie minima pt subzistenta, copiii orfani dar doar aceea care sunt luati in evidenta nu cei de pe la gurile de canale, cei cu incapacitate de munca pe motiv de invaliditate dar carora le face tzac acum inclusiv celor care se ocupa de ingrijirea lor( insotitorii).Bine, mai e o categorie cu casoaie grotesti si mertzane la poarta Mai se primeste bani de la stat cu titlu gratuit de catre toti copiii prin alocatii, bursele studentilor si scoala ca e obligatorie pana la 10 clase. Nici macar batranii din azile nu sunt asistati social, ca isi dau pensia si sunt conditionati de ea ca sa poata sa stea acolo. Despre someri spusesem nu? ca ni se cere tututror sa contribuim la fondul de somaj, asa ca din nou tre sa fii contribuabil ca sa beneficiezi de somajul (scurt) pe care "statul il plateste".
Si am mai auzit o enormitate la B1 comment in stiudio pe marginea articolului cu protestul mamicilor...tineti-va bine: un domn care a spus ca ar trebui sa stam acasa un(1!) an(atat e suficient ) pt ca trebuie sa ne alaptam copiii ca ei sa se dezvolte sanatos si MORAL, cf studiilor psiho(pupu)logice" Nu comentez, ca nici nu stiu dc sa rad sau sa ma dau cu capu' de ceva tare. II doresc sa fie parinte full time(24 din 24) in Romanica fara bona vietnameza (ultimul racnet al cremei ro), fara cresa si astept parerea de dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ar fi fantastic sa facem sindicatul mamicilor. eu va sustin.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Sindicatul Mamicilor e o idee excelenta. Avem nevoie de acuma de o forma ed reprezentare, ca masura viitoare pentru toate mamele de acum si din viitor. Subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am fost si eu ieri la protest! ma bucur teribil ca a fost destul de multa lume avand in vedere conditiile de afara. din pacate emisiunea de la RTV nu am vazut-o

la asta cu sindicatul ma gandeam eu azi noapte intimp ce ma luptam cu o insomnie eu sunt de acord. ma si inrolez

noi am semnat ieri pentru un protest ulterior sau s-a facut prezenta?

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

Sa-l ajutam pe Vladut

Mergi la inceput