HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)
Raspunsuri - Pagina 39
unducthable spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ade24
Te-am vazut si eu. Ai fost beton!!! Mai un pic si muscai din ei Pup Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008 Poze aniversare Olivia Poze Olivia Mos Craciun |
Alinuk LA MULTI ANI !!
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html
alinushca spune:
Ceea ce e trist, pentru ca eu una consider ca sa ai doi copii e o iubire si o bucurie de 2 ori mai mare. Iar in alte tari de care a mai tot bombanit o parte din diaspora pe-aici, sa faci doar un copil, sau doar 2, este privit ca ceva iesit din comun. Acolo 3-4 sau mai multi e regula... cumva isi permit asta chiar daca nu au super bani asigurati de stat... si statul in sine nu traieste doar din contributiile oamenilor ci are si investitii si comanii functionale care produc profituri uriase... dar asta e alta discutie.
Mami de (28.10.2008) si bb2 14+
unducthable spune:
ma apuc si eu de lucru
inainte de asta , multumesc DESPRECOPII , Mirela , fara voi ar fi fost mult mult mai greu
ma inclin in fata tuturor mamicilor , copilashilor , bunici , tatici , femei , barbati , simpatizanti care au fost ieri la meeting
Alinuk, Elara , Summertime, Ana si multumesc si Laviniei Sandru
cum am spus , nu ne lasam , mergem in continuare si sa ne ajute Dumnezeu!
DIANA
poze cu mine in care nu ma stramb , hahaha, dar la interviu aveam in fata moaca lu nenea Ba si nenea BO ( BA SI BO) care au grija de noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html
ancadragoman spune:
sunt stranse semnaturile pentru urmatorul miting?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Pai asa este Alina,cu ce fete am vb si vroiau bb 2 acum se mai gandesc ca nu isi permit sa plateasca gradinita pentru cel mare si sa stea acasa cu cel mic anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
hop si eu in aceeasi oala.. plus ca daca ar fi 6 mil, mi-ar fi imposibil sa-mi cresc decent ambii copii, asa ca ma duc sa ma arunc intr-un butoi fara fund, caci bb2 nu vine prea curand..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
..completez, poate nu mai vine nicodata
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
RamonaD spune:
Fetelor,va multumesc pentru tot ceea cde faceti pentru noi,mamicile din tara care pur si simplu nu putem ajunge-n Bucuresti sa va putem sustine!Emisiunea de la Realitatea...fara cuvinte.Doamna Monica Tatoiu este o doamna,o respect si-o admir demult.Nu-mi vine sa cred..asa de putine mame iau peste 600 roni?13%? Am dedus bine,asta-i motivul pentru care-n Galati nu se face valva si in alte orase mari.Eu am avut noroc c-am reusit sa-mi pastrez salariul,venind prin transfer din Bucuresti,salariul meu n-a fost mare,1980 lei brut,in jur de 1400-1500 lei luam net lunar,au fost luni cu prime de sarbatori in care am luat si 1900(dar primele nu s-au luat in calcul cand s-a facut media indemnizatiei)...asa ca indemnizatia mea este de 1180 lei.Mi-a venit prima oara-n aprile,desi piticul meu s-a nascut pe 27 sept 2009.Nu accept sa renunt la aceasta indemnizatie,am cotizat cu varf si-ndesat,am toti fluturasii de salariu.Sa nu uitati la o eventuala discutie cu presa...amintiti asta-de cate ori e vreun copil bolnav si mergem la medicul de familie,se da reteta in urma consultului,dar cand mergi la farmacie nu mai sunt fonduri,ajungi aproape-ntotdeuna s-o platesti integral.Sunt multe de zis...plange Danuts si chiar nu mai pit sta,oricum vreau sa stiti ca zilnic intru si citesc cand doarme el,in functie si de timp,am treaba la greu.Va multumesc si va pup,tine-ti-o tot asa,Dumnezeu sa ne ajute!
Ramona(34 ani),mamica de Cosmin(10 ani) si Danut(7 luni)
andre_ea spune:
Am fost si eu la protest ieri:
http://picasaweb.google.com/raluca.iacobita/17Mai2010#5472215714553199010
Pacat de vremea rea. Am inghetat.
Udutachable, am recunoscut protestatara nemultumita ca nu se scandeaza nimic.
Ira, te-am cautat prin multime dupa singurul reper pe care il aveam, sotul cu baston, dar n-am reusit sa te identific.
Alina, Ana, Summertime, absolut minunata emisiunea de ieri de la Realitatea. Summertime, felicitari pentru modul extraordinar in care ai expus problema.
Alina pentru o mamica luptatoare! Atat cat am apucat sa o vad pe Lavinia Sandru, mi-a facut o impresie buna.
Este trist ce se intampla in tara. Vor sa taie de la copii, pensionari, persoane cu handicap si insotitorii lor, bolnavi de cancer. Cu toate astea ei nu vor sa reduca nimic din privilegiile lor, cheltuielile aiurea etc.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Am fost si eu la protest ieri: http://picasaweb.google.com/raluca.iacobita/17Mai2010#5472215714553199010 Pacat de vremea rea. Am inghetat. Udutachable, am recunoscut protestatara nemultumita ca nu se scandeaza nimic. [red] Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
pai mi-au inghetat creierii , si televiziunile se uitau la noi , noi la ei , si incepusera sa isi faca si poze vreo doua fete , pictoriale , ca de-aia ne-am strans acolo , sa facem poze ...
http://webtv.realitatea.net/actual/mamele-au-protestat-cu-scutece-murdare-in-capitala