HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

felicitari fetelor - nici nu stiti ce puternice sunteti atunci cand sunteti unite!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mirela noi iti multumim!

daca acest spatiu virtual nu exista nu eram asa de organizate, rationale..

ar fi fost un demers de strada al unor mamici disperate

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ira, eu eram acasa, la fo 600 si de km fata de Bucuresti, dar pe dc si tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Nu am apucat nici eu sa semnez petita. Fetita mea este racita si am stat putin la miting.

S-a stabilit o data si o ora clara pentru un alt miting? Daca da, mai spuneti odata locul, ora si momentul. Vreau si eu sa vin.

PS: Eu sunt mamica pe care postul Realitatea o arata la stiri vorbind de bona si cresa. "Spiciul" meu era mai lung si viza o problema generala, nu strict personala. Sper sa nu va suparati pe mine. N-am avut intentia sa apar la tv. Consider ca fondatoarele mitingului ar fi fost mai in masura sa apara in clip.

Mergi la inceput

haideti fetelor nu vrea nimeni sa mearga cu mine asta seara????

ma lasati singura???

nu mi-e mie teama, ca nu ma mananca nimeni,doar asa la pisic era bine
unde's doi puterea creste...

haideti astept PM

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariana_flo

Nu am apucat nici eu sa semnez petita. Fetita mea este racita si am stat putin la miting.

S-a stabilit o data si o ora clara pentru un alt miting? Daca da, mai spuneti odata locul, ora si momentul. Vreau si eu sa vin.

PS: Eu sunt mamica pe care postul Realitatea o arata la stiri vorbind de bona si cresa. "Spiciul" meu era mai lung si viza o problema generala, nu strict personala. Sper sa nu va suparati pe mine. N-am avut intentia sa apar la tv. Consider ca fondatoarele mitingului ar fi fost mai in masura sa apara in clip.

http://family.webshots.com/photo/2131921170104344787BlsfCF

mariana ai vb foarte bine!!!
ai avut un mesaj ft coerent

haide, vino diseara cu mine!

aici nu e vorba de fondatoarele blabla, de lavinia sandru...

ci de copiii nostri!!!si de viitorul lor
asa am stabilit!

nu avemtimp de orgolii

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetelor
Am ajuns cu gaza la protest, a fost stresant din cauza vremii ploioase, vantoase...chiar daca la un mom dat a iesit soarele.
Au fost neasteptat de multe mamici si burtici (au fost si bunici!), chiar ma gandeam ca o sa fim vreo 5 cu totul, au fost multe mamici fara prunci care au vorbit cu presa si au scandat, dar f f civilizat, nu au deranjat bebelusii, cele cu carucioare am stat cumva separat.
Sper sa aiba ecou iesirea noastra in strada, am semnat si mai venim daca este cazul.

Multumim celor care s-au implicat organizatoric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

gata, m-am intors si eu acasa.
La Brasov din pacate a plouat destul de urat, ma asteptam sa vina ceva mai multe mamici..cred ca am fost undeva la 50 de persoane, plus copii.
Si la Brasov ca si la Bucuresti, s-a pierdut ca sa zic asa ideea...numai eu eram imbracata in negru si o graviduta, apoi fiecare a vorbit dupa bunul lor plac, nu am reusit sa-i organizez nicicum...
Multe televiziuni si aici. Am intrat in prefectura impreuna cu reporteri si seful jandarmeriei. Am discutat despre protest si faptul ca nu am primit autorizatie si a ramas ca joi, la urmatorul miting ma va primi dl prefect.
Am strans semnaturi, am reusit sa depun si cererea pt un nou protest pentru joi, 20 mai 2010, ora 12:00.
Maine neaparat trebuie sa ajung si la jandarmerie...ca aici fara acceptul lor nu se poate.

Si aici au fost pancarte. Am dat interviu la antena si cateva posturi locale.

A ramas in grija mea organizarea urmatorului miting.
Dar am primit si ajutrul cateorva persoane ...sa zic...influente in Brasov.

Sa vedem ce-o iesi!

Pampersii i-am luat inapoi, ca au zis ca ii putem pune de poza acolo la prefectura, dar daca ii lasam cand plecam, ne aresteaza!!t

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

FELICITARI SI MULTUMIM mamicilor si bebeilor care au fost la meeting!!!

Mi-e rusine ca nu am mai putut ajunge :(...am fost cu voi in direct la TV si mi-as fi dorit din tot sufletul sa fiu acolo!

Data viitoare fac tot posibilul sa vin! Poate ne ajuta si vremea!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Alinuk, te-as seconda cu mare placere, mai ales ca pe langa bebelina de 1an si 6 luni sunt si graviduta in luna a 7-a. Astazi, insa, am un examen important la ora 18. Nu pot sa vin. Data viitoare, ... cu placere. Sper sa ne vedem in circumstante mai placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Nu stiu cata lume si ce a vazut de la meeting, dar eu abia acum am apucat sa vad ce s-a scris si ce a aparut si in presa.
Am citit si pe miresici, desi eu pe desprecopii activez. Pun aici niste link-uri pe care le-au gasit fetele acolo.

http://www.cotidianul.ro/114740-Protest_cu_jucarii_si_pampersi_folositi_la_Ministerul_Muncii

http://www.antena3.ro/stiri/romania/mamele-protesteaza-luni-cu-pampersi-la-ministerul-muncii_99333.html

http://webtv.realitatea.net/jurnale/realitatea-de-la-12-00-17-05-2010?autoPlay=true#ve_video_player_a

http://www.mediafax.ro/social/mamici-cu-copii-tatici-si-bunici-au-pichetat-ministerul-muncii-6127164/

Apropo de mers azi la TV, eu sunt dispusa sa vin si cu una bucata copil blon/roscat cu ochi albastri de 1 an si doua luni (am aparut si in fundal la interventia de pranz a A1 si A3 mi-au luat un interviu).

Cred ca a iesit bine ce a fost azi, mai ales ca a fost ploaie si vant... Oricum am facut valva, chiar daca nu am fost multe mamici.
Si sunt sigura ca va schimba ceva, pt ca ei nu s-au asteptat sa ne mobilizam.
Pt toate maicile care au venit in frig si au suportat..

Mergi la inceput