Gravidutze si mamici de Cluj - 160
Raspunsuri - Pagina 9
dulcineea_cj spune:
Andreea,chiar la ultima statie din Zorilor Cobori pe strada Zorilor Nu stiu cum sa-ti explic
cea mai fericita mamica :)
redai spune:
Andreea piata e cum mergi spre posta din zorilor, strada paralela ( dinspre manastur) cu cea cu spitalul de recuperare. Este si un sens giratoriu acolo.
Pana la urma l-am dus azi pe piti la gradi, a fost ok,au zi s a nu i-a mai curs asa tare nasucul, ca a papat binisor.
oana nu stiam ca suntem cu voi in grupa.
Mie nu imi place o chestie la gradi asta. oare am inteles eu bine? ii culca care pe unde nimeresc? in sensul ca sunt amestecati cu cei mari? Azi am stat putin acolo cand ii pregatea de nani, mi s-a parut ca e cam haos. offfff, nu ma multumeste pe deplin gradi asta. ma gandesc la Patricia (gradi), dar acolo se pare ca nu au asa multe activitati ca si aici.
Oana, voi ati fost a calarie?
Gabriela77 spune:
Neata, fetele cucuietele!
Noi cu muci, mai bine zis Sara, nu stiu de unde a reusit sa agate ceva, asta ne lipsea acum de botez. Si asa cu vremea asta, s-au dus toate variantele noastre de tinute elegante
Alex, ai facut foarte bine, era clar ca ceva se intamplase, macar la privat poti fi mai ferm si mai autoritar si ai si ecou. Mi-e si groaza cum va fi si la noi, mai ales ca Sara e tare sensibila. Mie mi se pare chiar culmea sa mai dai atentii si la privat. A ramas pe sambata la 8.30 aranjatul meu, da?
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
LOre, parca asa era cu somnul, se adunau cam toti la gramada, asta nici mie nu mi-a placut, in plus mi se parea ca sala unde dorm e mult prea mica. Dar, fiecare cu plusuri si cu minusuri! Unde mergeti la calarie?
Meli, tocmai gradinita o va ajuta sa fie mai sociabila
Oana, Sara a fost fericita sa se joace cu Maria, am vorbit si noi cu Sorina si i-am spus ca ne vom muta de la Tandarica, a fost tare draguta
Co, ce ma bucur ca ne-am vazut cu voi. Sara m-a pus sa va caut ca voia sa se mai joace cu CarinaAsa frumosi sunteti!
Raluca, ce porcarie, auzi, nu su nt locuri...of, asa ma deprima tara si conditiile de aici. Sa ai grija de tine!
dariandra spune:
Mai fetelor, daca si la privat mai trebuie sa cotizezi pe langa cei 800 lei sau cat se da, atunci nu mai spun nimic.....Deja mi se face groaza cand ma gandesc ce ma asteapta, desi am auzit numai lucruri pozitive despre gradinita Albinuta.Sa speram ca asa va fi.
Sincera sa fiu, stiu de la cineva care este chiar la Tandarica, un copilas care s-a ars cu mancarica (nu ceva grav dar destul cat sa nu mai acepte supica sau ciorbita).Eu inteleg ca li s-a spus sa nu manance ca-i fierbinte, dar nu trebuie pusa mancarica fierbinte pe masa in fata lor - mai ales ca sunt multi copilasi.
eladea2005 spune:
Simina, Lore...mersic transmit mai departe informatiile..
Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
vai tu fetelor, nu ma bagati in sperieti cu Tandarica si stilul de dormit....azi nu m-au sunat, ma pregatesc sa ma duc dupa ea, sper sa fie ok totul.dara daca-i culca acolo jos, nu e prea rece oare?
Gaby-imi pare rau de mucutui, poate e ceva asa trecator, nu va fi nimic grav.de vreme cica sambata e soare, acum...nu stiu zau ce sa mai cred.
Meli27+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
bex spune:
Salut!!
Ralucasa fiti sanatosi!
Gabi, ma bucur mult ca ne-am vazut:) Soare la botez va uram:P
Meli, nici acum nu stam extraordinar cu somnul, problema mea este mai degraba sa stea cuminte cand se trezeste si sa nu deranjezii copiii. De culcat, Cari doarme cam in acelasi pat, din cate am vazut, cred ca cu cateva exceptii, doar are dulapul cu lucrurile de dormit intr-un loc, nu cred ca ii plimba atat...nu stiu ce sa zic.
Andreea, stai linistita ca nu 'trebuie' sa cotizezi, dar ideea de atentie cred ca e alegerea fiecarui parinte etc. Dupa mine, o atentie e de recompensa ca urmare a unui comportament fain al cadrelor, nu unul de constrangere sa faca ceva, asa cred eu in lume mea ideala;)) Mai povesteste-ne de Daria:)
Anca pupici tie si Soranicii
Alex distractie faina la nunta, sigur o sa fii remarcata, sunt convinsa;) Bine ca sunteti mai bine cu somnul, eu sunt pe modelul ca zic si intreb daca sunt confuza, dar cred ca ce zice Paula e mai degraba, adica incerca sa atraga atentia si e obisnuita sa o iei tu, stiu sigur ca la noi asta e problema
ALEX29 spune:
GABI ramane samb la 8:30 oricum salonul e deschis de la 6 ,pacat ca nu ne putem intalni :(
sanatate multa Sarei
eu zic ca indiferent de cresa privat sau stat ,fiecare dintre noi trebuie sa ia o atitudine daca ceva nu este ok ,altfel nu se vor schimba lucrurile in tara asta niciodata iar legat de atentii sunt de acord cu ele dar in cu totul si cu totul alte conditii ,de acord cu Co
Se pare ca si astazi a fost ok mamaruta mea ,mai putin la masa ,nu a papat dar bine ca nu a mai plans ...sa vedem cum stau lucrurile si sapt viitoare
LORE e f greu sa gasesti o cresa care sa te multumeasca pe deplin ,nici nu vreau sa ti spun de cate ori am fost pe punctul de a o retrage de la cresa la care este ...dar sunt sigura ca mereu voi gasi "defecte"indiferent de cresa :(
eu zic sa l lasi aici daca e fericit si mai ales ca nici nu plange ,e mare lucru ca s a adaptat asa de frumos
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
Gabriela77 spune:
Si eu zic, Lore, ca daca s-a adaptat asa frumos David nu merita mutat. Eu am numai cuvinte de lauda pt Tandarica! Dar cum spuneam, plusuri si minusuri sunt pest tot.
Alex, multumesc mult, am uitat sa intreb la cine sunt programata? Distractie frumoasa la nunta si felicitari in avans surioarei! Cat despre tine, cu siguranta, vei straluciCe tinuta are Tiadris?
Co, asa simt si gandesc eu
Meli, frig, cu siguranta nu e, mie mereu mi s-a parut cald si bine acolo. Eu ma gandeam sa nu fie prea cald vara