Gravidutze si mamici de Cluj - 160

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sa nu va inchipuiti cumva ca eu stau la usa la grupa Soranei cu atentii pt educatoare-ingrijitoare...sincer cred ca tot anul am dus de maxim 3 ori, nu am pretenitia sa-mi tina pt asta fata in brate si nici sa o "cocoloseasca" insa eu le apreciez enooooooooorm munca lor si sant convinsa ca le este extrem de greu sa aiba grija de atitia copilasi. stiu insa parinti care nu au dat nimik si copilasii lor mergeau acasa la fel de fericiti

Alex, distractie faina la nunta si noi mergem Sambata viitoare, Casa de piatra si multa fericire!

Gaby, nu fi suparici sunt sigura ca veti fi tare frumosi toti 4 la betezul Sofiei!

Sorana se distreaza de minune in camera ei cu o prietena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sara nu e prea bine, muci multi, usor febrila, iar Sofi e superagitata, nimic nu o consoleaza, cred ca o paste si pe ea ceva

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Clara,
taxa e de 50 de lei + 25 certificatul de botez Preotului nu trebuie sa-i iei nimic Feon,nu ai nevoie Plic pt parut trebuie Cruciulite de pus in piept la noi in Ardeal eu nu am auzit iti mai trebuie un manunchi mic de busuioc Ai grija la hainele care le cumperi pt bb O va mirui si la piciorute si trebuie sa i le poti descoperi usor Sa nu uitati certificatul de nastere acasa Cam atat Daca ai alte intrebari iti raspund cu placere Noi acolo l-am botezat pe bb acum o luna

cea mai fericita mamica :)

Iti multumesc tare mult.
Imi era o groaza sa merg inca o data pana acolo, mai ales ca 43ul circula tare greu, iar eu nu ma indur usor sa plec de acasa.
Auzisem de niste taxe de botez.... si nu e deloc momentul pt astfel de sume Pana intr-un milion insa e rezonabil. As si fost bucuroasa sa las ceva mai mult bisericii, fata de costul serviciilor in sine si de taxe... insa ... na... asta e.
Hainite am luat adecvate pt a nu o dezbraca de tot, ci doar sa ii eliberam talpile.

Sa fiti cuminti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Normal ca una este sa faci atentii unor persoane pe care le respecti si care simti ca sunt atasate de puiutul tau si nu numai si altceva este sa dai bani numai ca sa se ocupe de copilasul tau.Mie mi se pare total absurd.Dar de fapt acesta este sistemul si nu avem ce face.

Imi cer scuze daca s-a inteles altceva, dar eu una asa gandesc.

CO - Nici nu stiu ce sa mai spun de Daria; canta si recita intr-o veselie, mai nou ii plac foarte mult melodiile de la O-Zone si Phoenix.Pe zi ce trece mi-e tot mai draga si simt ca indiferent cati copii as avea, ea va fi intotdeauna speciala pentru ca i-am acordat cel mai mult timp posibil.
Mi-e dor de voi, fetelor si sper ca ne vom vedea daca se incalzeste.

Sunt putin suparata ca in seara asta a facut temperatura 39.Sper sa n-o luam de la capat si asta in cazul in care de 3 zile nu am iesit din casa, decat pana jos la magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

clara e ok lista , la Dragos am mai avut si batistuta cu danteluta , pe care i-am pus-o sub capusor cand dormea pana pe la 2 anisori, cu aceasta batistuta stergi mirul .

de sapun nu ai nevoie si de feon ...a si de ceva paturica sua plapumioara mai groasa pt cand iese afara , la Iulai i-au cumparat salopeta de iarna groasa

si te asteptam sa ne mai spui de fetele tale, cum dte descurci???ai iesit din ce a fost mai greu

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Multumesc Elenuta Cum mai stai cu laptele? Tin minte ca la inceput aveai f mult. (Scuze daca ai spus deja, adesea citesc din urma in diagonala)

Da, de batistuta nu am stiut, insa am comandat prosopel cu gluga si un fel de manusa de spalat care poarta brodate numele fetitei. Sper sa fier ok aceasta din urma pt mir.

Oare de cosmonaut sau paturica mai am nevoie in conditiile in care probabil in 29 mai va fi cald (e aproape iunie), iar costumasul cu rochita l-am luat de iarna, adica are paltonel sau trenci - ce-o fi - si pantalonasi matlasati. Fetita e din ianuarie si ma gandeam ca o vor boteza in martie sau cel tarziu dupa Paste.

Noi suntem bine. Nazdravane, vorbarete, misunam peste tot. Ne dam pe "tinta" in parc, ne jucam de-a gatitul, lecturam carti cu drag...
Mie mi se pare ca odata cu nasterea s-a terminat ceea ce a fost mai greu. Cel putin pana acum asa am impresia. Nasii fetelor spun mereu ca numai primii vreo 25 de ani sunt mai dificili... pe urma... e o joaca de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata !!!!
LA MULTI ANI,Elena si Constantin !
La multe lunite,Sofia,sa cresti mare,sanatoasa si sa ai cel mai frumos botez
Alex,distractie placuta la nunta ! si casa de piatra surorii tale Sa fie intr-un ceas bun !
Gabi, luni oare au program la primarie ? ca doar sunt Rusaliile si toata lumea are liber Dar pe hartiuta mea scrie clar 24 sau 25 mai Nu as vrea sa merg degeaba pana acolo

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna dimineata si de la noi!

LOREDANA – nu cred ca grupele mici au fost la herghelie… sunt doua sali pentru dormit la amiaza… in principiu dorm cam in acealsi pat… si nu le e rece acolo… este cald… spre deosebire de cresele de stat unde un se mai da caldura demult… mai multe detalii un cunosc… acum ce sa zic, tu stii ce e mai bine pentru David…

Si eu sunt de acord cu ALEX, CO in sensul ca indiferent daca este stat sau privat trebuie renuntat la stilul comunist ca daca dau se ocupa mai altfel de copil… o mica atentie pentru un comportament deosebit si exceptional este altceva… desi am auzit ca la stat trebuie altfel… ca altfel nici un ii baga in seama ingrijitoarele…

Pupam printesa Daria!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

DULCINEEA - mai bine astepti pana marti... cred ca au scris din greseala 24 mai... cu siguranta ca este zi libera!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata

sunt atre fericita, de dimineata suna tel si urarile insa sunt si trista , azi era ziua tatalui meu de nume darsi de nastere....ODIHNESTE-TE IN PACE, SUFLET DRAG!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, CO!!!

LA MULTI ANI, ELENA MARIA !!!
te asteptam cu vesti despre voi

LA MULTI ANI!!!! SF. C-TIN SI ELENA

simina

andreea eric mic

o zi minunata si pretuiti-va parintii cat sunt in viata

Mergi la inceput