Gravidutze si mamici de Cluj - 160
Raspunsuri - Pagina 6
IliesClara spune:
Buna ziua mamici!
Sunt si eu din Cluj si am mai scris pe acest topic in urma cu multa, multa vreme cand aveam mai mult timp liber. Acum abia reusesc sa citesc din urma
Daca imi permiteti si ma puteti ajuta, as avea o intrebare la voi, pe care am pus-o si pe alt topic, dar acolo mamicile sunt din toate partile tarii, iar traditiile difera mult.
La sfarsitul lunii botezam o fetita la biserica Invierea Domnului de pe Str. Viilor, vis-a-vis de Spitalul de Recuperare, in Zorilor.
Nu prea le am eu cu ritualurile de botez ortodoxe si as vrea sa va rog, daca ati botezat recent, ca si parinti sau nasi, sa imi indicati o lista de obiecte pe care trebuie sa le procur pentru acest eveniment.
Pana acum am asa:
- lumanare decorata (numai florile le mai pun in ziua respectiva)
- canceu decorat
- panglica
- hainite de bebelus
- prosop personalizat de sters capul (nu va fi cu scufundare, numai cu miruire)
M-am mai gandit la cateva lucruri strict utiltare:
- feon
- un plic pt parul care se ciupeste
De ce altceva mai am nevoie?
Mi s-a idicat prosop si sapun pt preot. Oare si pe la noi in Ardeal se da asa ceva la preot? De fapt ce anume se da la preot in afara de bani?
Iarasi ... cruciulite de pus in piept. Cui? la bebelus? Sau la participanti?
Am foat azi sa ma interesez la biserica, dar nu am gasit pe nimeni. Aveti idee cat poate fi o taxa de botez ?
Va multumesc foarte mult.
Sanatate la bebei
.
elenuta23 spune:
clara e ok lista , la Dragos am mai avut si batistuta cu danteluta , pe care i-am pus-o sub capusor cand dormea pana pe la 2 anisori, cu aceasta batistuta stergi mirul .
de sapun nu ai nevoie si de feon ...a si de ceva paturica sua plapumioara mai groasa pt cand iese afara , la Iulai i-au cumparat salopeta de iarna groasa
si te asteptam sa ne mai spui de fetele tale, cum dte descurci???ai iesit din ce a fost mai greu
magda multumim de vestile bune de la Raluca
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
dulcineea_cj spune:
Clara,
taxa e de 50 de lei + 25 certificatul de botez Preotului nu trebuie sa-i iei nimic Feon,nu ai nevoie Plic pt parut trebuie Cruciulite de pus in piept la noi in Ardeal eu nu am auzit iti mai trebuie un manunchi mic de busuioc Ai grija la hainele care le cumperi pt bb O va mirui si la piciorute si trebuie sa i le poti descoperi usor Sa nu uitati certificatul de nastere acasa Cam atat Daca ai alte intrebari iti raspund cu placere Noi acolo l-am botezat pe bb acum o luna
cea mai fericita mamica :)
sunshine4ever spune:
Elenuta cu placere, am sa va tin la curent.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
elenuta23 spune:
mai fetelor asa ma bucur pt fiecare graviduta care o vad si tare ma bucur pt ele
am emotii si pt cumnaa mea care tocmai ne-a spus ca e insarcinata in 5 saptamani, Doamne ajuta sa fie bine si la ea
magda mai poti intra sa mai vb cu noi chiar daca nu ai inca bebel
magda cu Victor , chiar am mai intrebat si eu dar nu ne spune nimeni ce e cu ei, nici pe mess nu mai intra, oare o fi patit ceva???
poate vede cieva care o cunoaste si ne raspunde
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
antoni spune:
la noi ziua de gradi n-a fost chiar un adevarat succes,n-a mai vrut sa doarma acolo, a facut circ ca vrea acasa, a trebuit sa ma duc dupa ea si s-o iau...sa vedem, acum maine ca a promis ca maine sta...
ma duc sa ma intind ca-s rupta.
Lore-inca odata mersi din suflet ca ne-ai dus cu masina si ca mi-ai adus telefonul, sunt o zapacita
Meli27+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
antoni spune:
neata si de la noi!
slaba activitate pe aici, ati iesit pe la plaja?
noi am plecat la gradi, sper ca vom dormi acolo, acum sa vedem,ea a plecat cu promisiuni,vom vedea...
Meli27+David-Robert si Timea-Larisa
ALEX29 spune:
sal
multumesc fetelor pt urari
ADA mi am gasit la Polus o rochita tare draguta ,cu trandafirasi in zona bustului ...gri ,putin cam simpla pt gusturile mele ,dar cu accesorii e ok ,a costat 175 lei ,pret f bun ...dar problema e ca dupa ce mi am cumparat o am vazut alta rochita traznet cu 475 ,numai la ea m am gandit ,asa mult mi a placut ...
MELI mult succes cu pitica ,sa nu mai planga astazi ,Doamne ajuta sa fie bine
ELENA felicitari cumnatei
CLARA bine ai revenit
VICTO multumesc de intrebare ,din pacate Tiadris nu e ok cu programul lung ...saptamana asta e ultima saptamana in care mai incerc iar de saptamana viitoare reincepem programul scurt ,nu mai suport sa aud ca plange zilnic ma doare f tare sa stiu ca nu i ok,faza e ca la somn e f bine dar la masa nu i mai place ,cand intra in sala de mese ,plange f tare .....nimeni nu si poate explica de ce ...
IOANA nu pt mine imi trebuia numele agentiei,pt cumnata mea ...noi cu concediul ...nu prea stiu cum facem .....avem o gramada de cheltuieli anul asta ...
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003