Gravidutze si mamici de Cluj - 160

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ce carticele le-ati mai cumparat recent puiutilor????

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

lili imi mai dai site cu carticele, ca as vrea sa ii comand cateva lui dragos

oana noi am primit 2 carticele atre interesante , una 3d cu paduri si animale iar cealalta cu 5 dragoni care au pe fiecare pagina acte un puzzle, mare succes are

ieri nu am avut norok sa ma intind putin , dar sper ca azi am
acum astept sa adoarma pitici sia poi sa ma intind si eu

o zi faina

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

elenuta aici http://www.luciamuntean.ro/ sau aici http://www.librarie.net/carti/126054/Poezii-Otilia-Cazimir
Nu stiu la care te referi
Am vazut poze f frumoase de la petrecerea lui Dragos.Unde ati facut tortul? Arata f bine.

alex ce rau imi pare ca nu se acomodeaza Tiadris la program lung.Poate cand coboara la masa isi da seama ca nu vii sa o mai iei si trebuie sa pape si-apoi sa doarma.
Ce bine ca ti-ai gasit rochita.Poate rochita mai scumpa o vei lua pt alta ocazie cand vor fi reduceri 475 e cam mult pt o rochie pe care o porti doar la nunta.

Ati mai auzit de boala "mana-picior-gura"? Eu presupun ca are Julia asa ceva, desi pediatra mi-a zis ca e angina, dar apoi au iesit bubite pe maini, picioare, palme, talpi, calcaie si gura (astea de langa gura nu le-am bagat in seama pt ca Julia e tot timpul iritata cum doarme cu gurita deschisa).Si are bubite si pe cerul gurii langa amigdale (astea le-a vazut si pediatra).Si totul a inceput cu o zi cu febra peste 39.E exclus a fie alergie la ceva si sa-i iasa doar pe picioare si pe maini, nu?
Vroiam sa stiu de la voi daca au avut copiii vostri asa ceva, daca ati auzit la altii sa aiba.
Toti virusii ii "culege" Julia de la gradinita Asta era riscul pe care ni l-am asumat cand am dat-o asa mica, dar nu stiu ce vom face dupa ce ma intorc la lucru si se va imbolnavi tot din 2 in 2 saptamani.Nu-mi permit sa stau asa mult acasa

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Lili, da, am auzit de boala asta, atunci cand si Alexia mergea la cresa si se tot imbolnavea si facuse o viroza eruptiva, am citit mult pe tema asta. E oarecu greu de diagnosticat, dar probabil ca nu e o alergie. Multa sanatate

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Poate a avut un incident neplacut la masa; s-a ars cu mancarica sau ceva de genul asta sau poate intr-adevar face legatura intre masa si somn (fara ca tu sa vii s-o iei acasa la dormit).
Nici nu stiu cum as proceda in astfel de situatii, dar poate totusi ar trebui s-o mai lasi macar o saptamana ca altfel nu se va obisnui niciodata sa doarma la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Mama lui Razvi e insarcinata?Ca spunea ea ceva la ziua lui Dragos.
Doamne ajuta sa fie bine cu toate viitoarele mamici si cu puiutii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli nu ai pentru ce. Ati dormit aazi pana la urma la gradi?

Fetelor nu imi vine sa cred ca sa acomodat decamdata asa bine David. Ii place mult, dimineata nu mai avem probleme cum aveam alta data, educatoarea si ingrijitoarele il lauda ca e foarte cuminte si asculttor.
saptamana ata inca mergem cu program scurt, de saptamana viitoare incercam program lung. Si acum intrebare, cum minunea nu a tinut mult.....Lui David ii curge nasul apa alceva nu are, papa, e vioi. Ce fac? Il duc maine sau il tin acasa? ce piatui inafara de vibrocil sa ii dau?

Alex sa nu o fi certat cineva e Tiadris sau pe alt copil si sa se fi speriat, sau ....sa se fi ars cu mancarica? nu cred ca ar fi asa inconstienti sa le dea mancare prea calda, si/sau observai tu ca o ustura gurita daca se ardea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-daca nu are febra numai mucuti , eu zic sa-l mai duci si maine si vezi...uita-te si sa nu aiba rosu in gat si vezi cum e peste noapte, daca tuseste.vibrocil doar daca e infundat.in rest nu are rost.da-i vitamina c si daca ai incredere in homeopate poti sa incerci cu oscilococcilum.la noi are succes.nu te stresa, asta e cu gradi(zise stresul numarul unu)

nu, nici azi n-a vrut sa doarma acolo, nu stiu ce sa ma fac, imi dati vreo idee fetelor?ea a facut crize la inceput ca vrea sa doarma acolo si acum gata dupa pauza cu raceala...

Oana-vezi ca si la gradi au ceva carticele, am primit anunt pe mail.

va pupic pe toate, sa aveti o seara faina

Meli27+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor am nevoie de un strop de ajutor
trebuie sa-mi inscriu bebele a un medic pediatru... de de familie mi-a recomandat-o pe Ghiuritan Livia
stiti ceva despre ea?
sau aveti o recomandare mai buna pt un medic pediatru?
medicul pediatru se plateste?sau e acelasi regim precum medicul de familie?
nu as vrea un medic pediatru cu cabinet privat caci nu imi permit sa cotizez la fiecare vizita
so please help
multumesc

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

dau eu cafea in dimineata asta! sa o savurati cu placere!

Loredana (REDAI) - se pare ca sunteti cu noi in grupa! ma bucur ca v-ati acomodat atat de bine!

MELI - voi cum sunteti? am vb cu educatoarea Mariei si mi-e recomandat niste carticele!

ALEX - imi pare tare rau ca nu se acomodeaza Tiadris la programul lung... cred ca si la noi va fi aceeasi problema! va tinem pumnii!

in weekend vin parintii mei! mama ne aduce papica! abia astept! am fost ieri la cumparaturi ca ne-a zis buni sa cumparam noi pentru Maria jucarii si ne-am facut de cap! abia astept sa i le dau!

o zi buna va dorim!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput