Gravidutze si mamici de Cluj - 160
Raspunsuri - Pagina 5
antoni spune:
Adriana-cica toata saptamana asta va fi asa, si eu m-am saturat, mi-e frica sa ma gandesc ca poate asa va fi toata vara...
ne-am dus si noi azi la gradinarit,sper sa ne tina, sa nu ne mai procopsim dupa 2 zile iar cu ceva.daca nu, asta e, asa ne formam imunitatea.ce usor vorbesc acum cand a trecut, dar cand o vad iar bocind imi vine sa mooor.
Co- ne-a intampinat Carina zambitoare, asa m-am bucurat ca s-a mai relaxat putin, era crispata dupa asa o pauza.sa speram ca va papa si va si dormi...Lavi i-a zis la un baietel care facea acolo show sa intre in clasa, la care Carina si Timea:"copii, intrati in club", dar asa parca ele erau acolo sefele.Radea lumea de ele.
sa aveti o zi frumoasa!
Magda-daca mai stii ceva de Kitzy sa ne anunti si pe noi, sper sa fie doar vesti bune!
Gaby-voi cand incepeti gradi? doar de luna viitoare, asa-i? lasa ca macar pana atunci trece vremea asta.adica speeeeeer!
m-am intalnit la gradi cu Lore si David, mare vorbaret, ce mai , e un adevarat barbatel.
va pup, ne mai auzim.
Meli27+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
Gabriela77 spune:
Meli, Doamne ajuta sa va ocoleasca virusii! Noi incepem gradi abia din septembrie, si Sara va merge la o gradinita de stat foarte aproape de noi. Ieri am aflat ca a fost ADMISA
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Sa va dau o veste buna, de maine se incalzeste vremea, eu urmaresc prognozele ca tinutele vizate pt botez sunt cam varatice
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ALEX29 spune:
SAL
GABI asta da veste buna ,sper din toata inima sa se incalzeasca vremea ..cand ma gandesc ca sora mea are rochie cu trena iar cu vremea asta no sa i prea convina :(
IOANA draga imi scrii te rog prin ce agentie v ati cumparat biletele ,mi ai mai spus ...dar am uitat ,ce sa faci ...batranetzele
ELENA superbe pozele ,distractie pe cinste nu gluma ,tare rau imi pare ca nu am putut veni :((
o zi frumoasa la toata lumea
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
alinabojuc spune:
servus
Elena minunate pozele. Iepurita e tare draguta cred ca v-ati distrat bine de tot.
Alex felicitari surioarei tale, sa fie fericiti si sanatosi. asteptam poze
vremea asta e urata rau. nu mai pot sta in casa frigggg, am dat drumul iar la caldura
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
dulcineea_cj spune:
Neata ,la amiaza !
dupa o noapte de trezit din 2 in 2 ore,am fost la vaccinul BCG toata tremuram cand am intrat in clinica Mi-am amintit de TOT UF Si cand am iesit am dat nas in nas cu Muresan Buna ziua -Buna ziua Habar nu are cine mai sunt si eu ..una dintre alea care a nascut Mai bine asa ! dar cu ocazia asta mi-am amintit ca am ratat controlul de 6 saptamanisi la cum stam de bine cu banii,o sa-l ratez mult si bine de acum inainteImi amintesc cand ma doare burtica Asa ca si la ciclu...dar nimic Inca ...in fine Andrei a plans un pic mai mult Am ajuns acasa,i-am pus un Novocalminin fundulet,i-am dat sa pape si l-am adormit se trezeste si plange si i-ar il adorm Tot asa
Raluca,Doamne ajuta sa fie bine
Gabi,cand aveti botezul ?am uitat
va pupam !
cea mai fericita mamica :)
Victo spune:
alex, cum mai e Tiadris la programul lung?
gabi, simina, bine ca ati reusit sa faceti vaccinul. chiar aseara ziceau ca Instit. nu va relua productia anu asta. eu nu inteleg atunci de ce nu se importa..
ma laud cu un copil care renunta la scutec! mai purtam numai la somnic ! IUhuuuuuuuu!
Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
Ioana13 spune:
Alex, eu nu stiam ca ai o sora! Se face vreme buna pina simbata, poate sa dea cu trena de pamint
De la Wens am luat bilete de \Turcia. Unde vreti sa mergeti? Mai avem vreo 2 saptamini... abia asteptam!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
am intart sa va salut
suntem bine , fericiti , eu am avut ieri o zi hororm-a durut capul pana am varsat asa ceva nu s-a mai intamplat....bien ca a trecut
multumim de laude , chiar a fost frumos si ne0-am simtit tare bine , cu toate ca aveam emotii ca vom tine petrecerea acasa , dar animatoarea a facut totul
astept sa adoarma si Dragos sa ma intind si eu , papika e gata, curatenia asa ca dupamasa iesim pe udeva
ada tu intrebai de rochii de gala pt inchiriat, eu am vazut acu 2 ani si aveam si numarul de tel insa l0am sters....este in manastur peste drum de kaufland un bloc de 10 etaje si acolo este ceva ptinchiriat, sper sa mai fie
cum ieis cu masina de la kaufland o iei drept in fata nu faci nici stanga nici dreapta, este o alee care duce spre blocul lui Co
ii blocul pe partea dr si cred ca a 2 scara daca nu ma insel
daca cumva am drum pe acolo ma uit insa aslabe sanse sa ajug in zona
alex distractie faina si timp frumos, e cel mai important mai ales pt miri Casa de piatra!
un vot pt Sofia, Eric si Beea
o dupamasa placuta
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
sunshine4ever spune:
Meli multumesc de invitatie. Dar nefiind inca mamica ,nefiind insarcinata parca nu is in tema cu tot ce se petrece si nu vreau sa fiu plictisitoare cu ale mele.
burtica si sa aveti grija de voi.
Vesti despre Kitzy Au mutat-o intr-un salon mai decent. Stand mai mult la pat nu are pete, si continua Clexanul. Azi i-au facut eco, inflamatia mai exista, dar din fericire de data asta s-a vazut embrionul si s-a auzit inimioara. Cu DD inainte speram sa fie bine.
pe toate.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot