Gravidutze si mamici de Cluj - 160
Raspunsuri - Pagina 4
OanaAlina spune:
MELI - inca nu stim exact ce vom fi avand in vedere ca am cam tras chiulul zilele acestea… de maine revenim in campul muncii cu forte proaspete! Eu cred ca educatoarea trebuie sa yica fiecare copilas ce va fi la serbare… voi cum sunteti?
ALINA – sa iti traiasca galusca frumusica!
DIANA – te asteptam cu vesti bune!
GABRIELA – multumim de reteta! pana la urma te-am tradat ca am gasit pe net o reteta DEOSEBITA, EXCELENTA, BUUUUNA! dar data viitoare promit ca o fac si pe a ta!
o prajitura suuuper cu branza de vaci: cautati prajitura cremoasa cu branza de vaci! e buuuna rau! ATENTIE: contraindicata curelelor de slabire!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
adab spune:
Alex banuiesc ca esti intr-un stres mare sapt. asta...asa e inainte de nunta....dar oare nu sunt centre de inchiriat rochii de ocazie?....si pe mine chiar m-ar interesa pt. luna iulie cand voi fi nasa. Daca gasesti ceva, anuntza-ma te rog si pe mine .
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Vin cu vesti de la Kitzy. Este internata la sectia de gincologie patologica, din pacate cu niste ''oameni de culoare'' dar cum zice ea nu is cele cu fuste si codite, deci nu e asa de rau. In rest daca sta la pat nu are pete deloc. Asteapta sa vb cu dr-ta.
Am sa va tin la curent.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magduta10 Buna fetelor ! Vin cu vesti de la Kitzy. Este internata la sectia de gincologie patologica, din pacate cu niste ''oameni de culoare'' dar cum zice ea nu is cele cu fuste si codite, deci nu e asa de rau. In rest daca sta la pat nu are pete deloc. Asteapta sa vb cu dr-ta. Am sa va tin la curent. in asteptarea unui ingeras Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot |
ii tinem pumnii sa fie totul bine.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Gabriela77 spune:
Tinem pumnii Ralucai, Doamne ajuta sa fie bine totul!
Oana, important e sa va placa prajiturica, nu conteaza de unde e reteta. Eu am testat mai multe variante, inclusiv de pe net pana am ajuns la asta
Alina, minunata Alexandra ta!
Alex, ce frumos...Sunt convinsa ca vei arata la superlativ
Meli, of ce rau imi pare de voi cu virozele astea
Paula, Andreea, ce putin mai aveti,mamici!
Elena, multumim pentru o asa o petrecere reusita! Invitati unul si unul, un tort care ne-a impresionat si un invitat atent si adorabil. Asa mi-a placut cum isi canta el La Multi Ani! Sara s-a simtit minunat, a innodat prietenii si ma intreaba si acum cand revine Iepurasul din padure
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
elenuta23 spune:
salutare tuturor
eu tot pe fuga , nu mai stiu ce se intampla pe aici dar sper ac sunetti ok....am vazut ca Raluca e in spital dar va trece cu bine peste aceasta perioada, si mie imi era groaza de spital dar am avut un amre noroc de colege faine de salon
Ralu, sanatate multa si sa ai un bebe sanatos, e cel mai importat
eu sunt asa de adormita, Iulia e tare matinala iar la amiaza doarme ff putin , iar eu as tot dormi
multumim tuturor pt participare si ma bucur ca v-ati simtit minunat , iepurasul a facut totul
fetelor care va intereseaza animatoare la petreceri sau ursitoare al botez v=o recomand cu mare mare drag pe Lavinia, va organizeaza o petrecere frumoasa
Dragos abia astepata sa mai fie ziua lui sa vina iepurasul Top-Top
http://picasaweb.google.com/elenus82/LAMULTIANIDRAGOS#
va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
antoni spune:
Elena-super pozele, sigur s-au distrat piticii de minune,hihi.
Oana-si noi maine incepem doar, am avut ceva musafiri si azi n-am mers.mai sufla nasul de 3 ori pe zi plus tuseste de 3-4 ori pe zi.in schimb simt eu si sotul ca incepem sa fim varza, deci....ce mi-a fost groaza n-am scapat...sper sa fie lejer si sa nu ma apuce tusitul ca nu cred ca va fi tocmai bine pt burti...voi cum stati cu raceala?
Magda-mersi de info, mai poti intra din cand in cand si fara!
va pup fetelor, sa aveti o seara frumoasa, ma duc ca mai am ceva treaba prin casa si sa ma intind ca ma obo deja mai repede,hihi, ce sa facem...
Meli27+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
dariandra spune:
ELENA - Multumim pentru fotografii.Sunt foarte reusite iar copilasii minunati.Ne-am simtit tare bine la petrecerea lui Dragos, cat despre Daria nici nu mai spun.Astazi mi-a tot pomenit de iepuras si de jocurile iepurasului.
De sambata i-a trecut Dariei tusea in totalitate si tusea foarte rau, aveam impresia ca se ineaca saracuta.I-am dat plantusin, dar eu tot spun ca ceaiul de ceapa si-a facut efectul, pentru ca a baut intr-adevar destul de mult (cca. 200 ml/zi).Pentru copilasii care il accepta, il recomand cu mare caldura.
Va sarutam pe toti si multa sanatate bolnaviorilor.
Ioana13 spune:
Buna dimi!
Elenuta, ce mega petrecere ati avut! E acasa la voi sau intr-un spatiu de joaca?
Oare Magdutza, mama lui Victor ce mai face? De cind se face doctorita nu mai trece pe la noi Magdutza, daca vezi mesajul, mai spune-ne de voi!
Va pup, ploaia asta imi da o stare plina de chef de munca, salariile la fel...
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Elena, ati avut o petrecere foarte frumoasa!!!
Mai fetelor, nu vine o data vara? M-am saturat de vremea asta
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!