Gravidutze si mamici de Cluj - 160
Raspunsuri - Pagina 20
ALEX29 spune:
tu fetelor am tot vrut sa va scriu dar am uitat,siropul REVIGRIP este f f bun pt tuse ,e mai recent aparut
GABI minunate pozele ,ce super rochita a avut mogaldeata roz ,
f frumoase pozele ,Sara se pare ca s a distrat pe cinste nu gluma ,numai langa tati e
i am transmis Alexandrei
pt cojite am folosit samponul de la Mustella ,f bun
SIMINA felicitari pt lunitze
ALINA sa nu lipsesti prea mult
RALUCA ma bucur tare mult ca esti bine
VICTO daca zici ca mititelul tau e posesiv cu tine ,sincer cred ca asa mult o sa si iubeasca fratiorul
OANA m ai facut curioasa cu reteta aia ,o sa ma uit pe net
ANDREEA
MELI draga sanatate multa ,incearca pt tuse siropul Revigrip
ALEX29 spune:
cateva poze
http://picasaweb.google.com/sanda252003/NUNTAANDRADASiDEJU#
va pup fetelor,pe maine
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
Ioana13 spune:
GABI, nu mai spune la nimeni ca am ochi de soacra...poate aud Carina si Co Cred ca incepe sa se formeze odata cu zigotul
Alex, ce bruneta e sora ta! |Casa de piatra si sot de milioane!
Faina ai fost, nu te-am mai vazut in tipul ala de verde pina acum. Iti vine f bine. Si machiajul e super!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Alex, minunata surioara ta, m-a dat gata rochitaDespre tine, nu mai e nevoie sa zic, superba
Ioana
Eu asa rau ma port cu C, mereu ii reprosez de toate, il cert, e drept ca si le cam merita, dar parca totul ma nemultumeste
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Gabi, observ, ca na, am spirit de observatie si nu ma pot abtine, ca e ceva ciclic la reprosurile pentru C(asta e valabil si la noi si cred ca la multe cupluri)... asa ca, putinica rabdare, vor trece
Noi acum nu ne-am mai certat demult, dar ultima data a fost groasa si lunga (ma scuzati, asa ca dupa ce am rezolvat-o am realizat ce avem si cita energie ne concumam degeaba, iar acum il astept pe R din deplasare, ca mi-a luat o rochita alba , dar o voi purta, ce sa fac... o combin eu cu ceva, ca nu ma vad in alb imbracata
Cu P suntem bine, i-au disparut aproape toti mucii, am fost numai noi acasa zilele astea, ne-am inteles de minune. Sint super fericita de vremea asta, stam mult afara si adormim mult mai repede!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
haoleu..de soti..pai ma, noi acu 2 zile ne-am certat si ieri chiar i-am zis, s/a purtat exemplar..luat copilu de la gradi, i-a dat sa manance pachetelul (ca l-a luat mai repede), m-a asteptat si pe mine-a ajuns si la timp :), s/a ocupat de copil in parc..acasa a aspirat 2 camere, holul..(biroul e inca restant la cap.curatenie, dara acolo Stefan nu prea intra, si o sa vina tanti marti..asa ca inchid ochii), i/a facut dus la copil..si/a spalat cadita de la dus( ca eu lasasem numa cif/ul intins in ea si buretele pus ostentativ...:))..
no, nu poate in fiec zi sa fie asa????????
Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
antoni spune:
n-are rost sa ma plang si eu ca ar fi jale.cat a facut sotul tau Paula ieri, al meu face cand il cert in cateva zile.deci...oare toti sunt asa?mai nasol ca la ale lui nu renunta, are doua seri de baieti, cand pleaca si daca nu ma simt bine si ramane pe mine baita, dat de mancare,adunat, bla-bla.de fapt oricum si in restul zilelor ramane , dar macar baita ii face ca nu prea ma pot apleca.asa sunt ei, parca niste copii mari, ce sa mai zic?
Gaby-rabdare multa si cam atat, in rest sa incerci sa-l mai educi, hihi, dar merge greu si fara mari rezultate.asta din experienta proprie, sper ca in cazul vostru sa fie altfel...
noi azi noapte am avut iar o tura de jumatate de ora de tusa continu, asta dupa 3 zile de antibiotic, fara febra, oare e normal? am sunat-o pe dr.Campean, a zis ca e ok, ca trece mai greu...si nasul e plin de mucuti...dati si voi cu parerea care ati mai trecut prin raceli mai nasolae sau chiar pneumonii?oare daca e fara febra pot s-o scot putin afara?
oana-noi inca nu ne-am refacut din pacate complet, deci zicem pass la gradina zoologica..din pacate
Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
OanaAlina spune:
ALEX - foarte frumoasa si mireasa si sora! culoarea te-a prins foarte bine! de unde e rochita miresei???
GABI - mda... cam asa e povestea si la noi!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
LOREDAAAAAAAAAAAANA (REDAI) - ai uitat de mine????
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
Victo spune:
meli..pai aia ziceam ca acu 2 seri m-a scos din pepenei al meu tot pe chestii de astea gospodaresti de seara..in schimb ieri a fost mai receptiv.am zis sa mai scriu si fapte notabile de genu asta :)
a..si mi-a cumparat si cirese :)
tusea asta si pe mine ma dispera. aseara i-am dat un tub de oscillo, la culcare o lingurita de sirop de ridiche neagra si podbal- a zis aia de la farmacie ca se poate da la copil de 2 ani jumate. a tusit vreo 10 minute inainte sa adoarma.apoi nimic pana dimineata. dar dimineata iar a tusit. no..mai zi ceva. dim. am repetat tratamentul.
si eu am semne de raceala, iar..iau si eu oscilo si vit C.sper sa scap totusi mai usor de data asta.
Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica