Gravidutze si mamici de Cluj - 160

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

PAULA (VICTO) - eu am ajuns prin iarna la urgente cu gatul! si mi-a zis dr CA DUPA ORA 18.00 NU SE IA NICI UN FEL DE SIROP DE TUSE nici la copii si nici la adulti! de atunci niciodata nu am mai incalcat regula! sanatate multa va dorim!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Salutare fetelor!

Sunt si eu o mamica din cluj care va citeste din umbra cand are timp.
Am o fetita de 1an si 3luni pe care as da-o la cresa cateva ore pe zi, sa se obisnuiasca pana ma intorc eu la serviciu.

Tocmai pt ca mai multe dintre voi aveti copilasi de cresa/gradi, as vrea sa va rog sa-mi spuneti, daca stiti, daca sunt diferente majore intre cresa de stat si cea particulara, sau alte aspecte interesante care m-ar putea ajuta sa decid.

Noi stam in Manastur si Cresa nr 9 (de pe Mehedinti) e ff aproape de noi (la 3-5 minute de mers pe jos) si asta ar fi motivul principal pentru care ma tenteaza.
Va rog dati-va cu parerea. M-ar ajuta mult.
Multumesc

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, dc e pt tuse productiva, nu se da cu mai putin de 2 ore inainte de somn. dar dc e pt tuse seaca, se da, ca asta e rolul, sa reduca tusea, sa se poata instala somnul.
Jasmi, in primul rand diferenta f mare de costuri.apoi, in fctie si de cresa de stat- unele sunt ok, altele mai putin.
dupa ce te hotarasti intr-un sens sau altul, tre sa faci inca o triere in fctie d emai multe criterii.
mergi, viziteaza , vezi cum sunt copiii acolo, cadrele si o sa simti dc esti linistita lasand-o acolo.
de imbolnavit se va imbolnavi oricum, indiferent dc e privat sau stat.cu mici/mici exceptii. iarasi cat de rau se va imbolnavi, depinde de copil.
sunt si la noi mamici care au decis sa retraga copiii de la cresa din acest motiv, altele i-am lasat in continuare.

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Jasmi-eu din pacate nu te pot ajuta pt ca n-am fost doar la tandarica .poate fetele care au mai cautat pot spune mai multe.Sa mai intri pe la noi!

Paula-vai,ultima data chiar ca ai tras-o nasol,sa speram ca scapi lejer.Stefan merge la gradi, asa-i? poate de acolo a colectat ceva.pai daca are tuse, poti face aerosoli.

Alex-chiar asa superbe pozele, dar si datorita celor doua surori frumoase!

noi azi am fost afara jumate de ora, la noi in curte in iarba in spate-n pagoda, era saraca in culmea fericirii...azi am fost tare vesela, nu stiu cum asa, am facut o gramada, m-am si simtit bine, ce bine ar fi sa fie asa intotdeauna,hihi.

Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, ma tot uit la semnatura ta si de-abia astept sa vad acolo scris 32..:)
pai nu prea stiu ce fel de aerosoli sa ii fac..ca nu e continua..nu e de flixotide..parca nici de acc..

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Paula-si eu,hihi, abia astept sa schimb prefixul...noi la astea lejere(tuse) faceam ser cu prospan picaturi.asa zicea campean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, of, sanatate bolnaviorilor!Si vai ce vreme pt gravidute

Noi am scapat usor, doar muci la greu la amandoua cucuietele
Despre C, si-a spalat pacatele cu un buchet mare de bujori si o cina in oras

Ioana, eu te vad in rochita alba, ca esti asa subtirica si mignona, o aparitie fermecatoare in alb

Paula, ar trebui sa-i arat postarea lui C, sa vada cat fac altii, al meu e pe principiul, mai bine platesc pe altul sa faca

Meli, C a renuntat la serile cu baietii, dar a avut grija sa imi aminteasca asta destul de des

Oana, m-ai omorat cu prajitura aia, musai sa o incerc si eu

Acestea fiind spuse, incalecai pe-o sa si ma dusei la Sofi a mea

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
multumesc mult fetelor
OANA sora mea si a luat rochita de la un magazin de pe str Horea ,iar eu mi am facut o la croitoreasa mea (cu doar 80 lei manopera)
GABI pai vezi ca ti dau bataita ,n am vazut tatic mai mandru ca al vostru ,ieri cand a trecut pe la salon ,am reusit sa povestim putin ,e tare fericit cu 3 fete ,ma incuraja f tare sa mai facem un bebe
IOANA da ce cadou frumos daca tot ti a cumparat rochita alba poate te trezesti si cu vreo cerere in casatorie
MELI Doamne ajuta sa fii tot asa de fericita in fiecare zi
cum e pitica cu somnicul la gradi?
JASMI diferenta mare intre gradi de stat si privat e pretul care se plateste la privat si numarul de copii mai putini la privat si cam atat
VICTO daca o tine tot asa sotul cu harnicia mi l imprumuti si mie ?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

Gabi, adorabile gonguztele tale... Sofi o dulceata rozzzzz...Sara o domnisorica finuta si dulce...sa le pape mama pe ele...

Alex, f frumaosa miresuca, rochita...la fel si Surioara din dotare...eleganta ca intotdeauna...

Ioana, rochita zici? al meu nu se baga la haine...stie ca nu prea le nimereste...

Meli, Paula, ce fac piticii vostri? sunt mai bine?

pup..maine avem mare intalnire ...intru duminica in sapt 36...deja am emotiiiiiiii... nici nu stiu daca mai apuc vreun control la cab privat sau direct la...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andrea-oauuu, ce a trecut vremea, parca numai acum ne anuntai de doua liniute,hihi.mai pune si tu o poza cu burti mare,please!

Alex-noi saptamana asta iar n-am fost la gradi, am bocit acasa, sa vedem de luni...voi cum stati cu programul prelungit?si?a reusit C sa te convinga de bebe?

oare ce-i cu Ioana, mami de Sara, n-a mai intrat de muuuult!

Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput