Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Mycya poti sa schimbi plecarea daca te enervezi? Daca da atunci are sens, daca nu , de ce nu te bucuri de week end , burtica si sot? ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() |
nu pot si pe o parte e vina sotului,si stiind ca nu a facut tot posibilul ma enerveaza si mai tare.macar de m-as putea bucura de weekend dar el lucreaza de dim pana seara si eu stau singura
![](bang.gif)
Bianca
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maurice spune:
Racusor am incercat sa-ti trimit un PM, sper ca l-ai primit, ca mie mi-a dat eroare.
Fetelor, nu stiu ce sa fac, poate imi dati un sfat
De cateva zile bunica viitorului meu sot este bolnava, a fost internata in spital, acum l-au sunat ca au trimis-o acasa, ca se pare ca nu mai are multe zile . Nu stiu ce sa fac, daca sa ma dau jos din pat sa ma duc sa o vad, sau sa raman linistita in continuare pentru bebe .....offfff......
25+
racusor2010 spune:
mycya stai linistita si incearca sa faci altceva frumos...
eu stau mai mereu singura, sotul ziua la servici, seara treaba prin casa plus ca il mai trimit la piscina, la tv....sa nu innebuneasca...
si in pat citesc, fac liste pt bebe, ma uit la hainute pe net, ma uit la filme, stau cu ochii pe tavan...
starea de spirit e importanta
Bulina 32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
Maurice la 25 sapt e cam riscant mai asteapta putin,
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!28+ cu
racusor2010 spune:
maurice ti-am raspuns
eu zic sa stai cuminte, acum bebele e mai important, oricat de gtreu ar fi
sau daca vrei suna dr sa vezi ce zice...eu asa fac cand nu stiu ce sa fac si exista vreun risc
Bulina 32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
Mycya ce mai conteaza ca nu a facut tot posibilul
Nu iti aduce nervi in casa pentru lucruri deja consumate!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!28+ cu
ela_mm spune:
racusor, eu am si papat la pat.
mi-a zis doc sa stau mai mult intinsa la orizontala, pe stanga...dar cine poate!!! mi-a zis ca e ok si pe spate, daca ma simt ok asa, dar nu la orizontala, ci cu 1-2 perne sub spate (sa formeze la spate un unghi de 30-45 grade, nici mai mult, nici mai putin ), iar picioarele mi-a zis ca pot sa le tin cum imi vine bine (in cazul meu tot flexate).
dupa 1 luna de stat ca bleaga, colul arata mult mai bine, asa ca mi s-a dat voie sa ies la plimbarici.
of, of, doar trec saptamanile astea si ii zic eu Evei mele cand o fi mai mare: vrei? na, stai cuminte o luna si capeti!!!
Ela 30+ cu
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_mm racusor, eu am si papat la pat. mi-a zis doc sa stau mai mult intinsa la orizontala, pe stanga...dar cine poate!!! mi-a zis ca e ok si pe spate, daca ma simt ok asa, dar nu la orizontala, ci cu 1-2 perne sub spate (sa formeze la spate un unghi de 30-45 grade, nici mai mult, nici mai putin ![]() dupa 1 luna de stat ca bleaga, colul arata mult mai bine, asa ca mi s-a dat voie sa ies la plimbarici. of, of, doar trec saptamanile astea si ii zic eu Evei mele cand o fi mai mare: vrei? na, stai cuminte o luna si capeti!!! ![]() Ela ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
si eu pap la pat, dar in fund, mi-e frica sa nu ma inec
![](icon_smile_big.gif)
saptamana viitoare nu e mama cu mine si va trebui sa ma ridic sa imi iau mancarea
![](bang.gif)
dar de ce ai stat fara laptop??? sau am inteles noi gresit
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bulina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Racusor Carmenm-am mai calmat un pic....
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
maurice spune:
multumesc fetelor, m-a sunat de la bunica, se abtinea sa nu planga, nu e bine, nu mai rezista mult; el n-a avut alti bunici, iar ea l-a si crescut, pt ca parintii lui sunt mai comozi si s-au mutat singuri in alta parte si i-au lasat pe el cu fratele la bunica ...o sa vad ce pot face, e o decizie grea.
Gata, nu va mai intristez, 25+