Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
ochidut spune:
LA MULTI ANI KATALINA!!!! Sa iti traiasca flacaii si sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Racusor, eu am luat Infacol pt colici iar pt mine sa am lapte am luat ceai si galactogil - mi l-a recomandat multe mamici
Larissa, bine ai venit in clubul nostru. Imi pare rau ca treb sa stai acasa, mai ales ca o ai si pe cea mica, dar macar stii ca ne ai si pe noi alaturi.
Uscosinul e accelasi lucru cu scobutilul.
Maurice, eu zic sa nu te duci, efortul chiar si mic nu face bine colului, tu ai doar 25 de s, plus ca probabil este o atmosfera trista... care s-ar putea sa te afecteze mai mult decat de gandesti.
Carla, am hainute din urmatoarele categorii: de nou nascut 0 luni - f putine, de 1 luna , de 0-3 luni mai multe si de 3 luni maxim - 60 cm; intr-adevar am vazut si eu ca in poze par mult mai mari; cred ca le-am luat si eu cu zoom cam mare. Daca o nasc cat de cat la termen si isi pastreaza ritmul de crestere noi credem ca oricum o sa fie mai plinuta si inalta, deci cele de 60 cm o sa ii vina tocmai bine la inceput de 3 luni.
Aelita, am luat in considerare si schimbarea sezonului, oricum am luat si vreo 2 plovarase si un mic trening f haios pt serile din aug/sept cand e mai racoare; plus ca noi probabil o sa mg cu ea la munte destul de repede si acolo e mult mai racoare.
poate va mai pun poze cu hainute zilele astea; acum ca fost mama la mine a fost ca un mic taifun care a trecut prin casa si le-a aranjat pe toate cum trebuie; asa ca, printre toate treburile care le-a facut a spalat si calcat toate hainutele copilului, prosoape, paturici, scutecele de finet, lenjerii tot tot si mi le-a asezat frumos in comoda copilului. Ce m-a amuzat cel mai tare este ca a pus rochitele pe umeras
31+ cu
carla_2008 spune:
Carmen da am reusit sa dorm spre dimineata ca plecase tipa cu deviatia ca e invoita pana diseara.Inca nu m-au mutat dar ma muta pe dupa-masa in salonul gol.
Si tu ai contractii?sau doar colul scurt?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
Maurice gandeste-te ce e mai important acum pt tine!!!!!Banuiesc ca bebelu.Iar sotul saracul e acolo unde trebuie langa bunicuta,iar acasa esti tu langa el cand vine,ceea ce conteaza enorm.Ca pt el ai vrea mai mult sa mergi s-o vezi,nu?
Ai grija de bebe!!!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
ela_mm spune:
maurice, draga, tu hotarasti, in functire de cum te simti. e mai important ca tu si bb sa fiti bine. cred ca si sotul tau gandeste la fel. mai vorbeste cu el, sa vezi cum gandeste el. normal, are nevoie de tine langa el, dar sigur vrea sa va stie si pe voi bine. si noi am trecut prin asta in ianuarie, dar pt ca trebuia mers la tara (frig, alea-alea), sotul meu si mama mi-au spus raspicat ca trebuie sa raman acasa. eu zic sa nu risti, mai e asa putin si e f important pt o viata intreaga.
racusor, pe stanga nu mi-a zis de de perina. deci, cred ca e ok oricum. iar de laptop, n-am avut voie aproape 4 sapt cat am luat gynipral...si daca as fi avut voie, tot aia era pt mine. v-am zis ca, datorita problemelor mele de circulatie, am avut efecte adverse puternice. imi tremura tot corpul. la spital dupa prima criza, am intrebat-o pe dna de langa mine: cine-mi tremura patul? misca tot: patul stativul pt perfuzie si bineinteles si creierii mei. abia dupa a doua criza ne-am dat seama cine-i vinovatul.
ei, dar a trecut! mai bine stau cumintica, exact cum a zis doc (a inclus si papatul in pat, tot cu cele 2 perne sub cap) si uite, de 2 saptamani rezistam fara gynipral.
Ela 30+ cu
CarmenAlbu spune:
Carla aveam inainte sa stau la pat din amandoua tipurile, acum doar daca petrec mai mult timp la dus peste 10 minute incep, altfel cat stau in pat nu mai am deloc,
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu
racusor2010 spune:
eu am reusit sa ma
si mi-e frica sa merg la baie, ca stau prea mult....
poate pana diseara vine de la sine....
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
eladea2005 spune:
Salutare burtici!
am ajuns si noi acasa, am fost la o petrecere de pici...care de care mai plangaciosi si maraiti...uf... zapaceala totala..
intru sa va citesc si revin...
pana atunci, daca doriti, ne puteti vota si astazi...gasiti linkul pe blog, la semnatura... e f simplu...un singur click pe blog si apoi deschideti linkul...
multumim frumos!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
am votat dimineata...nr 94
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ela_mm spune:
iar ma taie astia ai mei de la laptop. ceausescu ne taia curentul, basescu ne taie indemnizatia, iar barbatu-miu e mare ctc-ist. cica e timpul de odihna.
pupici pe burtici.
Ela 30+ cu
CarmenAlbu spune:
Votat nr 111!
Racusor pe mine ma ajuta kiwi sa nu stau mult, dar ies o data la 3 zile
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu