Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
paula_m spune:
Belu, Cris, frumoase amandoua
Fetele , merci de explicatii cu privire la contractii, chiar nu mai stiam ce sa cred...incepusem sa ma agit.
Belu, ce flacau mare ai... mai aveti asa de putin!!!!!!!!!Sanatate in continuare...va fi rasfatatul familiei
Paula, 29+ cu Raul Codin
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Acum am auzit ca la indemnizatie se va da 64% din veniturile din ultimile 12 luni ...tara de toata ....., alocatia de 230 nu se mai da si nici 150 trusoul bebelusului... *************************************************** Elena, 32+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: -7 |
Adica gata cu alocatia? Astia is tampiti?Cum naiba sa ia alocatia?Hai ca trusoul sincer nu se da la toate spitalele (cel putin in Bd sincer nu se tine cont de asta desi e pus afis mare ) da chiar alocatia?
31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
crissy77 spune:
bumblebee, mi-am primit si eu un fel de avertismen ca nu am voie cu linkuri care conduc la alte site-uri, desi o reclama uriasa de la concurs troneaza in capul paginii si inca vreo 3 reclame mai mititele apar printre mesaje Suntem inca in top 10, pe locul 9, dar la f putine puncte de locul 10. Imi iau gandul...
noapte buna, burtici!
Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
crissy77 spune:
Ceeeeee?????????????? Cum sa nu se mai dea alocatia pt copil??? Au innebunit de tot???
Ma duc sa invat cantece pt cersit....
Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
bumblebee spune:
Crissy, acuma imi pica fisa, si sotul are tel, nu o lasa pe Elise sa-si piarda speranta!
Alina 28+ cu
gargarita
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Asta cu alocatia de unde ati mai auzit-o? Alina 28+ cu gargarita |
Belu a spus mai inainte
31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Cris2010 spune:
Paula, Bumblebee.
De alocatii am auzit ca se reduc cu 15%. Trusoul nu se mai da.
Burtici, va de noapte buna. Somn usor si vise placute si nu in ultimul rand un Week-end pe cinste!
Cris 30+ cu
enik83 spune:
cei 230 de lei nu reprezinta alocatia ci banii aceia ce se dadeau la priul copil..ca la casatorie cei 200 de euro..
26+ cu o minune de
poze