Bazar umanitar (16)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

georgipuia, mistral, licitati si pentru blugii de la Critice? I 172? Ca stiu ca v-ati manifestat amandoua interesul fata de ei...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Buna ziua si bine v-am regasit, fetelor... Am castigat si eu si urmeaza sa platesc chiar azi, daca aflu exact de la voi cum ramane cu taxele postale... enumerez mai jos produsele castigate si detinatoarea si poate primesc raspunsul chiar azi...

L225 - fusta House of Art - 12 ron - Kokiy pentru cine vreau eu?
I27 - bluza tricotata - 17 ron - Piselino pentru Robi
I77 - camasa blugi - 10 ron - Mihaela 770 pentru Alex sau David
G42 - 2 maieuri baietel - 5 ron - Cristina_OR (se afla la Mihaela 770) pentru Alex
I153 - salopeta blug - 5 ron - Selene-Bunny pentru Marius-Andrei
I156 - blugi mov - 8 ron - Mistral pentru cine vreau eu?
H63 - haleanca - 5 ron - Kokiy pentru cine vreau eu?
H95 - bluza RW - 4 ron - Cornelia/ Boticelina pentru Bogdan
F7 - costum 3 piese - 15 ron - Ayla (sunt la Mamagiuliei)pentru Bogdan
H177 - camasa Wild Nature - 11 ron - Katty pentru cine vreau eu?
H191 - salopeta RL - 20 ron - Boticelina pentru Ionela
H185 - sapca - 10 ron - Mistral pentru cine vreau eu?

Astept raspuns pana in ora 15 ca sa platesc azi... daca nu platesc maine si fac dovada poimaine.
Pup fetele! O zi buna!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Da, ai inteles bine, unde nu e specificat caz tu alegi cazul.
Iar unde nu e specificat ca trebuie platita taxa de expediere in vreun fel anume, nu esti obligata sa platesti ceva in plus pentru asta.
Dar daca platesti altfel decat la ghiseul bancii beneficiarului, esti rugata (nu obligata) sa adaugi 3 lei de fiecare astfel de caz pentru a acoperi comisionul care se retrage din banii intrati in contul cazului umanitar.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Diana, mamica aceea le primise si ea, erau mostenite de la alt copil, avea o cutie maaaare si asa de frumos s-a jucat fi-mea cu ele... Ziua ei e pe 4 iulie, mai e pana atunci dar eu incerc sa distribui cheltuielile pe mai mult timp pt ca atunci in iulie tre' sa facem si petrecerea si imi chibzuiesc bugetu'...

L-am gasit si pe net, se cheama "Smoby cotoons discovery village" dar se pare ca a iesit din productie

Tare m-as bucura daca ai mai gasi un exemplar, avem si cuburi si alte chestii de construit dar e inca prea mica pt alea

Astept cu speranta,

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ellinia, direct numarul strazii si scara, fara bloc? Ori nu am copiat eu bine...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alexandrina, pai cum e pana la urma cu taxele? ca vad ca a ramas regula ca, cumparatorul sa ia legatura cu vanzatorul inainte de plata si sa intrebe cum fac cu taxele ( asta unde nu e specificat deja la poza, normal). Deci mai ramane regula asta sau nu? ca vad ca tu spui altceva acum si ar tb lamurita problema...

in alta ordine de idei, Andreea.2009, ai un costumas castigat de la mine, il mai platesti, il mai vrei? ca se apropie termenul...

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Finalizate pentru: ancadragoman, diana2422, crialex06

ACTUALIZEZ

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Si eu stiam ca trebuie sa intreb... dar ca sa nu trimit la fiecare mp in parte.. am zis ca scriam direct pe forum... Pana la urma platesc eu taxele postale, ca sa nu mai intarzii cu plata... sau sa mai astept poate mai castig ceva licitatii si fac la grada apoi? nu ma decid...

Eu as licita si pentru blugii de la critice... deci astept sa-i mutati inapoi la licitatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Fetelor, vreau sa va intreb ceva: am doua perechi de sandalute pe belu/albastru, numarul 29 (dar cred ca ar merge si pentru 28). Le-a purtat Stefan asta-vara si sunt putin julite in fata. Ar merge totusi la joaca, in parc, ca doar asta le e soarta. Ma intereseaza daca sunt doritoare, avand in vedere ca nu arata chiar foarte bine. Am sa le fac diseara o poza sa le pun la bazar. Plus ca le-as pune si la pret mic avand in vedere cum arata.
Si inca ceva. Pantalonii astia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#5469940542867698530 sunt foarte frumosi, sunt peste genunchi, merg si la 5 ani. La fel si tricoul http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#5469940566408496610 arata foarte bine si merge si la 5 ani.

Edit: Carmina, foarte frumoase pozele voastre! Sunteti o familie frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Alexandrina, pai cum e pana la urma cu taxele? ca vad ca a ramas regula ca, cumparatorul sa ia legatura cu vanzatorul inainte de plata si sa intrebe cum fac cu taxele ( asta unde nu e specificat deja la poza, normal). Deci mai ramane regula asta sau nu? ca vad ca tu spui altceva acum si ar tb lamurita problema...

Pai s-a hotarat ca vanzatorul trebuie sa stabileasca din capul locului ce metoda doreste, si sa fie trecuta la fiecare produs, dar vad ca doamna care are in grija regulamentul a uitat sa-l modifice in acest sens... Hmm, si parca vad ca zice ca de ce nu i-am zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Daca am facut un calcul corect am de plata cui vreau eu 46 ron di care am zis sa rotunjesc la toti beneficiarii numiti pana la 20 ron fiecare cate putin si sa pun 20 ron si in contul lui David... alegerea mea.. e ok?

Mergi la inceput