Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 32
ancadragoman spune:
Ellinia si eu iti pun azi pachetul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
georgipuia spune:
Buna ziua si bine v-am regasit, fetelor... Am castigat si eu si urmeaza sa platesc chiar azi, daca aflu exact de la voi cum ramane cu taxele postale... enumerez mai jos produsele castigate si detinatoarea si poate primesc raspunsul chiar azi...
L225 - fusta House of Art - 12 ron - Kokiy pentru cine vreau eu?
I27 - bluza tricotata - 17 ron - Piselino pentru Robi
I77 - camasa blugi - 10 ron - Mihaela 770 pentru Alex sau David
G42 - 2 maieuri baietel - 5 ron - Cristina_OR (se afla la Mihaela 770) pentru Alex
I153 - salopeta blug - 5 ron - Selene-Bunny pentru Marius-Andrei
I156 - blugi mov - 8 ron - Mistral pentru cine vreau eu?
H63 - haleanca - 5 ron - Kokiy pentru cine vreau eu?
H95 - bluza RW - 4 ron - Cornelia/ Boticelina pentru Bogdan
F7 - costum 3 piese - 15 ron - Ayla (sunt la Mamagiuliei)pentru Bogdan
H177 - camasa Wild Nature - 11 ron - Katty pentru cine vreau eu?
H191 - salopeta RL - 20 ron - Boticelina pentru Ionela
H185 - sapca - 10 ron - Mistral pentru cine vreau eu?
Astept raspuns pana in ora 15 ca sa platesc azi... daca nu platesc maine si fac dovada poimaine.
Pup fetele! O zi buna!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ancadragoman spune:
daca nu este specifica niciun nume poti sa platesti in ce cont vrei tu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mistral spune:
Georgipuia,da poti depune in care cont doresti unde nu este specificat un cont anume.
Edit:trimite-mi si adresa ta pe PM,incerc sa-ti trimit azi coletul
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
katty spune:
Ellinia, si eu vreau adresa ta pe PM, please! Trebuie sa-ti trimit H214 (castigate pentru Bogdan), H181 si I159 (castigate pentru Alex)! Mi-ai zis ca pot trimite la tine si pentru Laura25, da?
Georgipuia, poti depune banutii pentru H177 in ce cont doresti tu!
Carminabulina, am vazut pozele de la evenimentele de sambata, super! Ai niste copii frumosi ! Sa va fie de bine crestinarea micutei Nadia si La multi ani lui Mihnea!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Buna dimineata! Dodo la multi ani sotului tau, asa cu intarziere si intr-adevar Sa ne traiasaca! Nu mi-a rspuns nimeni la intrebarea cu "licitarea rapida". A intrat in vigoare regula asta? Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Raspund la Dezbatere.
NU actualizez, ca mai am de sters.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
Licitez si pentru
H228 - 7 ron
H229 - 7 ron
H250 - 6 ron
S17 - 8 ron
A185 - 10 ron
I173 - 11 ron
Si ma opresc aci ca deja capat dependenta...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Alex@Sara spune:
neata.Nu imi vine sa cred,nu am cu cine sa ma mai ,ma asteptam sa bag mare iarasi supralicitari dar va ca sunteti fete cuminti .Glumesc,desigur,nu ma bagati in zeama,ca sunt ,am dormit de la 2 la 4 jumate si de la 6 la 8 jumate ........prea mult pt mine,mai nou,ca mai vechi dormeam cate 10 ore neintrerupt de habar nu aveam ca am bebe mic(cu Sara ).
Multumim mult pt urarile de sanatate ,speram si noi sa scapam cu bine,ca mor cand ma gandesc ca iarasi vom sta in spital si chiar de 1 iunie .Dar o sa recuperam noi distractia alta data,acum trebuie sa ne facem bine
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
diana2242 spune:
Boti e clar ca mamica la care ai fost tu le-a luat de la un angajat al fostei fabrice de jucarii.Toate s-au facut la noi.Ai mei parinti nu stau fix in tulcea oras o sa sun sa intreb ce jucarii am acolo dar treb cel mai sigur sa verific eu si cred ca voi ajunge sapt asta in week end.Stiu ca aveam dar unde o fi acum nu mai stiu.cand este ziua celei mici?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC