Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 29
diana2242 spune:
ne oprim din licitat jucaria astazi am inceput sa mergem singurei deci nu vom mai avea nevoie de ea si nici bani de aruncat aiurea nu avem asa ca i-o lasam nushulicai.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
boticelina spune:
Ola fetele licitatoare, moama ce spor ati avut. Noi am fost plecate brambura dar ne-am intors cu tolba (aka portbagajul) plina de bunuri.
So, (ca sa nu zic deci ), aveti noutati de aici la categoria 4-6 ani si astia la incaltaminte cupii. Cornelia, multumim frumos (si pt cafea )
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Alex@Sara spune:
Diana,felicitari pt micul mergaret sa te tii de acum ce rakiuri o sa faci dupa el,si sigur la toamna or sa te incapa pantalonii
am revenit in luuuptaaaaaa pentru si supralicitam
G111 20 ron
E330 20 ron
E333 18 ron
E336 12 ron
mamgiuliei(daca nu ma insel,tu ai intrebat )operatia va fi la ochisor,are cataracta congenitala .a avut la ambii ochisori dar la dreptul am operat-o in februarie.si pt stangul am fost programati pe 27 aprilie dar a fost racita si ne-am reprogramat pt 1 iunie
incerc sa ma bag la nani ca imediat imi suna sirenaaaaaaa si trebuie sa sar .Noapte buna si linistita tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
boticelina spune:
Si sa si licitam ceva
H241, 7 lei
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
carminabulina spune:
Supralicitez K121- 12 lei
(Asa obosita cum sunt, aproape in colaps nu pot sa ma vindec...Alexele aveau dreptate ca o sa apar si eu pe aici...)
alex_andra spune:
alex@sara, imi pare tare rau pt trompetica.
Multa sanatate
Si felicitari! ai castigat cu mine la E336
Dar nu te bucura,inca, nu lasa garda jos.Cine stie cine mai vine sa te atace, cand tu esti relaxata
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Selene_Bunny spune:
Eu am pregatit o droaie de pachete. Pentru:
diana2242
valenita + arcadia
mamagiuliei + Mercedes
AnnaBaby
ducky
alinamoro
matilda_33
blue_rain
Dodo_pui
Am pregatit si pentru ellinia - dar nu am adresa, mistral - astept sa vad ce se intampla cu blugii de la Critice - si valentina_22.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Cornelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Ola fetele licitatoare, moama ce spor ati avut. Noi am fost plecate brambura dar ne-am intors cu tolba (aka portbagajul) plina de bunuri. So, (ca sa nu zic deci ), aveti noutati de aici la categoria 4-6 ani si astia la incaltaminte cupii. Cornelia, multumim frumos (si pt cafea ) |
Ce rapida ai fost! Multumesc frumos!
arcadia spune:
Back from the concert!
Alex@Sara, bafta la operatie trompeticii
diana2242, felicitari "mergaretului"
edit ca m-am gandit mai bine: alex_andra, daca castig eu cele 2 rochite, E329 si E332, ti le las vara asta si mi le dai abia la toamna, iar daca le castigi tu, le pui din nou la bazar la toamna, ce zici?
asa ca supralicitez E329 si E332 - 19 lei fiecare.
Si licitez D205, e adorabila, combinatia mea favorita de culori, rosu cu bleu
ma apuc de actualizat.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alexandrina spune:
Licitez si eu H235, H237, H239, H242, H247, H250.
Acum am apucat sa rasfoiesc relativ pe indelete albumele.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).