Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 28
nushulica spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia![]() Si ma enervati la culme cu rochitele voastre ![]() Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
cornelia aceeasi suparare o am si eu,nummai haine de fetite sau ma rog,cele mai frumoase sunt de fetite!!!in magazine ma oftic de mor ma uit cu jind la raftul de fetite
cum in curand o sa am si eu 2 baieti
imi iau adio pe viata de la haine de fetite!!! ca daca selene n-are curaj de bb2 eu va zic sigur ca n-am curaj de bb3
de
David si
19+
alex_andra spune:
| citat din mesajul lui kid alex_andra Ce crezi, mi-ar veni rochita? Teodora, de Vladut (15.05.2007)![]() ![]() Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
io zic ca da, ti-ar fi cam mare. imi este mie buna, acum, iar tu esti mult mai slaba decat mine, parerea mea
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Am nevoie de putin ajutor.
In afara de Ancutza_bro si Flowers, mai e cineva care a platit licitatiile si nu i-am trimis pachet?
Problema e ca-s multe finalizate de la mine si mi-e greu sa le urmaresc mereu sa vad daca s-au platit.
PM cu adresa si confirmarea platii,am primit doar de la flowers si ancutza_bro.
Asa ca daca nu se mai sesizeaza nimeni pana diseara, le trimit doar lor.
arcadia, in continuare nu te-am uitat, dar astept sa vedem ce se intampla cu duelul nostru![]()
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alexandrina spune:
Flowers zice "Va rog mult sa lasati I211 pentru Olishca. Eu am trimis mail inainte, insa acesta a fost publicat dupa licitatia ei .Supralicitez I192-20 ron.
MAMAGIULIEI, poti sa-mi masori,te rog, lungimea pantalonului si circumferinta cracului, sunt elastici?Multumesc!"
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
danyalo spune:
O sa platesc luni produsele castigate de la Ayla( Daria), Selene si Boticelina.
Si eu sunt fan fustite si rochite ...tot asa vad f. frumoase lucrusoarele de fetite.
marybehappy spune:
Fetelor am o rugaminte
: am doua carti castigate de la Flowers si i-am trimis PM si doua emailuri de pe DC, dar nu am primit raspuns....cred ca nu am trimis cum trebuie
...cum sa fac?
Multumesc
Mary
alexandrina spune:
| citat din mesajul lui marybehappy Fetelor am o rugaminte : am doua carti castigate de la Flowers si i-am trimis PM si doua emailuri de pe DC, dar nu am primit raspuns....cred ca nu am trimis cum trebuieMultumesc ![]() Mary |
zice ca n-a primit mail, PM sigur nu poate citi. Trimite adresa sau mesajul tau catre ea la mail-ul bazarului.
Supralicitez H222 - 5+5 lei. Imi cer scuze ca n-am fost pe faza pana acum.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Selene_Bunny spune:
Licitez eu F138.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ducky spune:
Revin si eu in curand cu cateva lucruri si cu plati.
I185 nu are detalii. Va rog verificati.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Vladut (15.05.2007)