Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 21
arcadia spune:
N-are nimeni somn sambata noaptea?
Ma apuc de urcat restul de poze
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
arcadia spune:
Gata, am teminat! Deci avem produse in categoriile 3-6, 6-9, 9-12, 1-2, 2-3, 4-5 si incaltaminte copii. Multumim ymca si alex_andra
Bazar DC
marybehappy spune:
Arcadia multumesc de mesajul de la Flowers i-am scris un e-mail si sper sa rezolvam
Spor la lucru !
Mary
arcadia spune:
Si acum sa licitez si eu
Supralicitez E329 si E332 - cate 15 lei fiecare (anunt de pe acum ca pt E329 ma lupt pana la epuizarea resurselor ) si mai licitez B216 si F134 - cate 10 lei.
Bazar DC
arcadia spune:
am si actualizat.
licitez si R237, pt ca m-a convins reclama facuta de iriss27
marybehappy, cu placere
mai sunt licitatiile lui Flowers in mail, dar aste maine, ca pic! Noapte buna!
Bazar DC
nushulica spune:
neatza!
iaca cine s-a culcat devreme asearaca voi vad ca sunteti pasari de noapte...eu nu-mi permit david dimineeata la 6.30 a strigat taaare : mamiiiiiiii paaaapte!!!!asa ca am deschis si forumul dupa laptic si vreau sa licitez
k118-10lei
de David si 19+
alexandrina spune:
Flowers zice "Licitez I189,I195,I204,I209,I211,L384,L380. MAMAGIULIEI, vreau si eu niste masuri pentru ce am licitat.Multumesc!"
veronicach zice "i-am trimis pm acum mai mult de o saptamana lui ayla dar nu am primit nici un raspuns
intre timp am nascut si am ajuns si acasa
nu stiu ce se intampla cu licitatia, ea vad ca are mai multe produse oferite, restul membrilor cum au rezolvat?"
1. Sa va fie viata o bucurie, veronica!
2. Cine-o cunoate pe ayla ??
Edit
Flowers zice "Neata!Supralicitez I192-15 lei. Nu am primit mail de la Marybehappy.Multumesc!"
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina veronicach |
o parte din produsele de la Ayla sunt la Mamagiuliei si alta la kriss79...pe repede inainte nu vad ce produs a castigat.....dar parca...Daria a a spus ca are acel produ si "striga" dupa veronicach
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!