Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 20
alex_andra spune:
carmina m-am uitat pe poze....super party ce-ati avut
Sunteti o familie tare frumoasa
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara si pt K 119 as vrea sa stiu cati cm au in interior tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
13 cm
Poti ajuta si tu!
marybehappy spune:
Carminabulina v-am admirat
Arati super pentru o mami de trei puisori
Iar despre copii adica sunt foarte frumosi si sa-ti traiasca , sa fie cuminti si destepti !
Felicitari pentru crestinarea Nadiei !Si LA multi ani pentru Mihnea!
Mary
olishka spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Astia ce masura sunt? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5471009229646318962 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Cred ca sunt un L. Dupa cum i-am mai zissi Dianei. Eu am 1,75 iar in sarcina am fost mai plinuta, dar mi-au mai venit s dupa ce am nascut si chiar dupa ce am slabit. Se intind f bine si sunt comozi.
Olga, mamica lui David iepurasul
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara carmina,nu esti singura cu treziri dese io cred ca nici nu ma mai culc ca e mai bine decat sa ma ametesc cate 10-20 min ,asa ca ma bag la shomping,sper sa le si castig E330 10 ron E331 12 ron E333 12 ron E336 7 ron tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
hehe....sunt aici, veghez din umbra, vrei tu repede sa le castigi pe toate
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Iaca, ma bag si eu la nani, da nu inainte de ma baga si eu la putin shopping
So:
Licitez E329, E332 si E334
Supralicitez E336 8lei
Asta, pt inceput, ca nu-s actualizate toate
Noapte buna si fara treziri multe de dintisori sau laptic
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui marybehappy Buna Alex_andra! doream sa te intreb daca mai ai vreo hainuta de la mine? Mary |
nada, mary
s-au dat ca painea calda
daca mai ai, mai servim
Poti ajuta si tu!
marybehappy spune:
Ma bucur mult Alex_andra ca s-au dat lucrusoarele
Daca ma mai poti ajuta peste vreo 10 zile as mai incerca sa caut cate ceva Oricum iti multumesc inca o data de ajutor
Mary
alex_andra spune:
citat din mesajul lui marybehappy Ma bucur mult Alex_andra ca s-au dat lucrusoarele Daca ma mai poti ajuta peste vreo 10 zile as mai incerca sa caut cate ceva Oricum iti multumesc inca o data de ajutor Mary |
Sigur, astept
hai ca acu chiar plec la nani ca maine o sa fiu zombi
Poti ajuta si tu!