Bazar umanitar (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetele, nu uitati sa mentionati la produse ca taxa pe expediere sa fie depusa in contul umanitar.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

ne bagam la

K120 15 ron
K122 10 ron
si pt K 119 as vrea sa stiu cati cm au in interior
pt rochite intru dimineata,incerc sa dorm putin ca deja d-soara a avut o trezire dupa 20 minute de somn .O noapte frumoasa si linistita tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Fetele, nu uitati sa mentionati la produse ca taxa pe expediere sa fie depusa in contul umanitar.

Poti ajuta si tu!

Eu nu prea inteleg cum e cu plata asta in cont umanitar, cred ca tre sa mai citesc de 10 ori instructiunile de pe prima pagina sau poate sa ma culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am acoperit categoriile incaltaminte si 1-2 ani, mai sunt cateva dar nu mai poci acus, daca vrea altcineva sa le faca acum, daca nu le pun mai incolo. Insa am uitat sa le micsorez...
Spor la shopping, sunt superbe!

Bazar DC

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna noaptea tuturor!

Supralicitez:
I193-11lei
I198-11lei
G111-13lei

Multumesc !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

supralicitez I193 si I198 la 12 lei fiecare.si merg si eu la somn.spor la shoping

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Hop si eu mot pe aici.

Fetelor am avut o zi...de mor de oboseala si-mi vine sa vomit.

Va multumesc pentru gandurile frumoase si sunt convinsa ca datorita lor ziua de azi a fost minunata, zi care de altfel incepuse cum nu se poate mai prost, incepand de la starea vremii pana la unii invitati care nu au mai putut veni din motive care mai de care mai grave .

Nadia est foarte uracioasa dupa ce toata ziua a fost o dulceata. Dupa cum fornaie pare ca a racit si se trezeste din jumatate in jumatate de ora iar eu nu mai pot de rau ce-mi e.

Am facut rapid o selectie cu poze de azi, si va pun un link sa ne admirati. Eu clar m-am gandit la voi azi .
www.flickr.com/photos/45416274@N06/sets/72157624067396912/" target="_blank">Botezul Nadiei si aniversarea lui Mihnea
Enjoy!

Si o sa ma uit un pic prin magazin si pe urma la nani.

P.S - eu am aplicat regula de licitatie rapida cu dublarea sumei si 24 de ore de licitatie ...sau nu a intrat inca in vigoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Supralicitez:
I193-13lei
I198-13lei

multumesc

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

carmina,nu esti singura cu treziri dese io cred ca nici nu ma mai culc ca e mai bine decat sa ma ametesc cate 10-20 min ,asa ca ma bag la shomping,sper sa le si castig

E330 10 ron

E331 12 ron

E333 12 ron

E336 7 ron

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Poti ajuta si tu!

Eu nu prea inteleg cum e cu plata asta in cont umanitar, cred ca tre sa mai citesc de 10 ori instructiunile de pe prima pagina sau poate sa ma culc

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Pai e asa: taxa de transport poate fi platita in mai multe variante: ori o plateste expeditorul aka eu
ori o plateste cumparatorul aka tu
ori o platesc amandoi, adica eu platesc taxa, iar tu nu mi-i trimiti inapoi , ii pui tot in contul beneficiarului.

Am ales varianta 3, pt a mai fi donati niste banuti in plus pt copii.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput