Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 3
julycor79 spune:
Multumesc Klarisse , sarcina usoara si tie si bebe sanatos !
Iuliana
22s si mamica lui David 4ani
cori_mic spune:
Buna si pup toate fetele.
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat de ieri de cand am iesit de pe dc. Am ajuns la urgente, am crezut si eu si doctorita ca mi s-au rupt membranele. Multumesc lui Dumnezeu am facut testul acela special si a iesit negativ, consult si eco au aratat ca bebe e bine. Se pare ca era decat o secretie in cantitate mare devenita apoasa. Dar nu va pot explica ce a fost in sufletul meu. Abea acum ma linistesc, ma ajutati voi
.
Va multumesc si eu pentru toate vorbele frumoase si ca sa va raspund catelul Athos da este golden si pot sa va spun ca un caine mai bland si mai inteligent nu exista. Bineinteles sta in curte.
Am aruncat iar un ochi in album si e atat de frumos ca mi se pare acum ca va cunosc mult mai bine si e altfel cand vorbim. Un lucru e sigur: suntem un grup de mamici frumoase si bebei pe masura
.
Cori
21+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Klarisse spune:
Cori imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, important e ca tu si bebe sunteti bine..
. Sa ai grija de voi.
Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
julycor79 spune:
Voi aveti pofte?
Ca mie mi s-a intamplat intr-o zi saptamana trecuta sa poftesc la seminte sarate simtind mirosul lor de ziceai mama mama; cand am plecat din parc primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi cumpar seminte. Tot in parc , tot in aceeasi zi am poftit la cartofi prajiti doar ce am trecut pe langa cineva care vorbea despre ei. Ciudat, nu?
Si de data asta a fost usor , in 20 min deja ii mancam ca am sunat-o pe mama sa imi pregateasca. Ce noroc cu mamele astea, cel putin a mea mama este de nota 1000.
Iuliana
julycor79 spune:
Cori imi pare tare rau pentru sperietura ta!
Ma bucur ca a fost totul in regula!
Iuliana
nicopic spune:
Buna la toate gravidutzele 
Si voua sa va traiasca bb-linii, sa creasca mari, sanatosi si sa ne bucuram de ei.
Vreau si eu parola, pls
Multumesc
Nico
cori_mic spune:
Klarisse multumesc frumos. Intr-adevar nu mai conteaza sperietura.
e bine 
Eu nu am pofte. Adica sunt ca si inainte: imi doresc uneori sa mananc cate ceva , dar daca nu mananc aia e.
Cori
21+ cu
cori_mic spune:
Multumesc july
.
Apropo de pofte, colegele la birou incep cu fraze de genul" as manca..." apoi se uita si ma intreaba daca eu nu am pofta, eu le raspund nu si ele concluzioneaza "clar nu esti o gravida normala"
Ne amuzam mereu ca ele mananca dulciurile si eu salate, supe si gratare.
Cori
21+ cu
chichiutza spune:
Cori asta da sperietura! Slava Domnului ca e totul bine!
Cristina
cu buline mari si albastre 19+
chichiutza spune:
Iuliana bine ai venit! Poti sa si pui cateva pozici!
Cristina
cu buline mari si albastre 19+