oboseala continua

oboseala continua | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Eu de ceva timp sint obosita tot timpul. Chiar daca dorm la prinz in WE, tot obosita sint. Se intimpla de ceva timp deja.

Exista vreun remediu? Ce ar trebui sa fac?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Aceeasi stare si la mine, plus, din cand in cand, dureri de cap puternice si scaderea brusca a tensiunii... O posibilitate ar fi astenia de primavara... Eu ma programez la dr de fam pe saptamana viitoare, ca deja dureaza de mult timp starea asta...
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

identic la mine. As dormi in fiecare dupa-amiaza, dar din pacate nu se poate decat in week-end. Si sant vesnic obosita.

Marti sant programata la analize de sange....

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

poate fi o carenta de vitamine si minerale
poate fi o disfunctie tiroidiana
sau, poate fi sindromul oboselii cronice, am inteles ca recent s-a descoperit ca este produs de un retrovirus...

orice ar fi, tot un medic si o serie de analize/investigatii medicale ar trebui sa faca "lumina" in privinta acestor probleme...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Poate fi si astenia.
Eu ma simt asa de luni de zile. La mine a inceput ca oboseala si in cateva saptamani s-a transformat in atacuri de panica si depresie. Nu e neaparat si cazul vostru. Chiar si dupa ce am mai depasit criza, am ramas cu aceasta oboseala, cu ameteli, stare generala proasta.
Da, mergeti la dr. ca poate aveti altceva.
Sanatate
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

camelia, tu ai primit diagnosticul de astenie de la medic? daca da, ce analize ai facut si care dintre valori au fost in afara intervalelor de normalitate (daca poti si vrei sa spui, desigur).

intreb pentru ca simptomele descrise de tine seamana izbitor de mult cu cele prezente in cazul disfunctiilor glandei tiroide. ti-ai facut vreodata analize in acest sens, sau ecografie la tiroida ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

analize complete.
cea mai frecventa cauza e anemia, dar mai pot fi si alte mici banale lispuri care se corecteaza usor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

oboseala cronica
http://www.romedic.ro/oboseala-cronica
si gasiti informatii f detaliate si pe sfatulmedicului punct ro! nu ma lasa sa scriu adresa fiindca cica este articolul si pe desprecopii:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cere niste analize pt dozarile hormonale pt tiroida (TSH, T3, T4, antiTPO). eu am avut stari de oboseala cronica dupa nasterea alexutzei si timp de 2 ani m-am analizat si ras-analizat. vinovata era hipofiza, care influenta functia tiroidei si am ajuns la hipotiroidie. uletrior am rezolvat-o.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

multumesc frumos pentru raspunsuri
buna idee sa fac niste analize si sa iau niste vitamine

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Exista un remediu, si eu sunt la fel, obosita tot timpul si am gasit o solutie: calciul.
Se poate sa fie lipsa de calciu, lipsa de fier, sau alte elemente. Exista pe piata o forma de calciu asimilabila in proportie de 98%. Este cel mai bun calciu existent, celelalte forme - calciu din carbonat de calciu sau calciu coral au absorbtie mult mai mica, restul se depune, in mod nedorit.
Fier nu am luat pentru ca, desi stiu ca sunt anemica, nu m-am dus sa fac analize iar fierul nu se ia decat la o lipsa dovedita cu analize, altfel acumularile sunt periculoase.
Luand calciu, am avut placuta surpriza sa pot adormi devreme (in jur de 22) si sa ma trezesc la 6 dimineata odihnita.
Am mai avut o asemenea stare buna in trecut, cand am incercat bucataria fara foc, consumand lapte crud, cereale integrale (hrisca, grau germinat), fara carne, toate vegetalele crude, ou crud, ciorba facuta cu bors nefiert si tate vegetalele crude, branza de vaci facuta din lapte crud, iaurt facut din lapte crud si asa mai departe. Din pacate nu am tinut decat o luna de zile acest regim. Dar si atunci, m-am simtit extraordinar de bine, fara pic de oboseala.
Din cauza faptului ca avem o hrana monotona, lipsita de nutrienti, apare carenta de minerale, enzime si altele.
Daca vrei detalii despre calciu, iti dau pe PM.

Mergi la inceput