ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Vicky, ai luat o decizie inteleapta

Iti doresc multa, multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

vickyria, te-am citit de la inceput, si sincer nu am avut curajul sa-mi dau cu parerea, desi tare inclinam sa te sfatuiesc ceea ce ai hotarat si tu. Ma bucur pt tine si acum concentreaza-te pe faptul ca in curand vei fi mamica si sa te bucuri de puiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mai eu nu inteleg,tu deja esti insarcinata cu el?Daca da,cum iti inchipui tu ca "o vei lua de la capat" singura ?El ce face ?Dispare asa in neant si uita de copil ?
Daca este genul asta de om,atunci ai luat decizia corecta.
Si cred ca este mai bine asa daca dupa 10 ani de relatie inca ai senzatia ca nu-ti convine una ,alta,inca nu ai inteles nimic din felul lui de a vedea viata si de a aprecia femeia.Pt. ca daca lui nu-i place ca sotia lui sa-si arate picioarele si fundul in fuste mini iar tu consideri asta un compromis mai bine i-ati unul care te scoate pe strada in fusta de voal transparent,rochite plasa ,decolteuri adinci...ca sa fii fericita.

Repet,daca dupa 10 ani nu ati ajuns la un "numitor comun" si inca simti ca rugaciunile lui te impiedica de la anumite activitati,faptul ca nu-i place sa te arate aproape dezbracata lumii intregi,inseamna ca ai luat decizia corecta pt. tine.

Singurele lucruri care mie mi se pare o reala problema sunt acelea ca atunci cind sunt ai lui,zici ca tu parca nici nu existi si ca la suflet ai pus =cu 0 .Ei,astea da probleme reale ,care insa au radacina in caracterul lui personal ,nicidecum o caracteristica a unei natii.

ps.copilul(daca intra-devar esti gravida) l-ati conceput in afara casatoriei?Nu ca`s io lupul moralist,cel putin nu cu tine.Dar cu el si al lui...hmmm,asta schimba si zice multe despre ei.
Dar eu cred/sper ca s-a inteles gresit cum ca esti insarcinata.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Eu nu mi-as lega niciodata viata de cineva care imi impune ceva. Adica ne potrivim in gandiri si ideei ok, nu, nu inteleg pentru ce sa ii impun celuilalt cum sa se imbrace, unde sa creasca copii etc. Apoi sunt lucruri asupra caruia poti face un compromis (pentru ca simti ca importanta este mai mica) si lucruri asupra carora nu poti compromite.

Eu nu m-as lega pe viata langa un om care imi masoara decolteul si fusta, langa un om care imi spune unde au voie sa intre copiii mei sau nu (biserica), langa un om care imi spune unde trebuiesc ei nascuti (ai voie sa ai doctor barbat la nastere? de ce in tara lui? ai studiat legea?) unde locuim, cine intra la noi in casa etc.

Dar asta sunt eu, poate tu vezi lucrurile altfel.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Exact. Iar asta inseamna ; Victima a Maritisului.

Citat:
Eu nu m-as inhama la asa ceva.

Denizel, si sotul meu a avut alta religie( alte), dar s-a facut el ortodox, cununia religioasa am facut-o in biserica ortodoxa si baiatul botezat tot in cultul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Hannen, casnicia e facuta din doi; de ce acum, dupa zece ani de Franta el o obliga sa nasca copilul intr-o tara musulmana? el nu trebuie sa dispara in neant ca nu i-o cere nimeni, el insista sa plece acum de cind a aparut copilul.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Ana,habar nu am.Ce stiu eu ce este cu adevarat intre cei doi?Poate omul vrea sa se mute de tot in tara lui.
Cert este ca nu stim toate detaliile dar toti ne repezim sa judecam si sa bagam spaima in oameni "vai nu te du acolo,nu fa asa,nu,nu..." sfaturi care vin de la cine?
Marea majoritate sunt de la oameni care nu sunt absolut deloc informati dar le place sa se bage in seama si s-o faca pe grozavii cu povesti din 1001 de nopti.

Dar daca luam in consideratie cele doua "lumi opuse",vezi faptul ca unor femei li se pare normal sa umble despuiate pe strada iar omului nu,si atunci ele considera ca fac un compromis sau altele considera ca ele sunt victime ale mariajului...bleah!(ei,astea din urma is doar bagatoare in seama)pt. ca ideea era asa cum ai zis tu,intr-o relatie este nevoie de doi.Si cel mai important este ca cei doi sa se potriveasca,sa se inteleaga si si intr-o oarecare masura ambii fac sau vor fi nevoiti sa faca anumite compromisuri.
Cind si el si ea cred ca-i normal cu mini si asta-l face pe el sa se simta cocos,desi acasa e vai mama lui da`n tirg isi arata "marfa",atunci se potrivesc si se merita unul pe altul.

Daca ei doi nu gindesc la fel(nu numai in privinta vestimentatiei) si nici unul nu este dispus la compromisuri(hai nu fusta mini,da` nici pina in pamint,un ex) atunci pa si la revedere.

Deja ei au petrecut 10 ani impreuna!In acesti 10 ani multe relatii sunt deja solide,stii ce ai la usa si pe ce te bazezi,ei bine,la ei inca nu este asa.Ea abia acum a asternut pe hirtie plusurile si minusurile lui si a decis ca nu-i convine aia,aia si ailalta.
Acum!cind e pe cale sa nasca un copil?(daca e adevarat)
Eu zic ca e tardiv !Pina sa apara copilul,in 10 ani putea sa-si dea seama de situatie si trebuia sa analizeze si sa puna in balanta bunele si relele si daca nu-i convenea sa "o ia de la capat singura".

Eu nu mai zic nimic ,las viespile sa-si frece piciorusele la un nou subiect despre musulmani ca la stupul cu miere.Pt. citeva zile si-au facut rost de distractie si mai uita ce-i prin batatura lor cu gindul ca la altii ii mai rau.cheers

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:

Denizel, si sotul meu a avut alta religie( alte), dar s-a facut el ortodox, cununia religioasa am facut-o in biserica ortodoxa si baiatul botezat tot in cultul nostru.

Da mey,ai vazut ce norocoasa ai fost?ai fost cocosu`,adica tu ai avut voie sa-l obligi sa se converteasca la ortodoxie,da` altii daca o fac,hey ,imediat devin abuzatori si victime(aka,ale maritisului)
Adevarul e ca al tau nu da doi bani pe religie,e ceva de forma si atit timp cit nu-l intereseaza si nu-i influenteaza viata in niciun fel poti sa-l faci si hindus si ateu,nu-i nicio diferenta.
Toate`s doar de forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Hannen, cit venin si ce ura ai in tine!Brrr...Fie la tine acolo!
Realizezi ca tu esti viespea si eu mierea, nu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Hannen, cit venin si ce ura ai in tine!Brrr...Fie la tine acolo!

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Dimpotriva.Zii sincer ,te bucuri?
Te bucuri ca ai subiect unde poti pune paie pe foc si poti ride musulmani ,aka victimele maritisului?
Bucura-te pina nu mai poti dar scuteste-ma cu ura si veninul ca eu n-am venit sa te ating peste deste (decit cind sari pirleazul si o faci pe guru in relatiile si religiile altora si neaparat te scoti tu deasupra)in rest n-am zis decit devarul.ah,ca doare,asta-i partea a doua.

Gresit;asta-i stupul si tu ai aparut cu bizz,bizz (zinzanie) daca asta te face mierea,well...bucura-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Problema nu e de musulmani-nemusulmani, ci de diferentele mari de vederi/valori dintre cei doi. Cum ai spus si tu, dc. cei doi se inteleg, nu mai conteaza. In aceleasi conditii, cineva se poate simti victima, iar altcineva nu. Deasemenea, in cazul acestui barbat mie mi se pare ca pe langa diferentele de valori dintre cei doi, sunt probleme de caracter si de modul in care o trateaza, de comunicare si intelegere. Avand in vedere ca nu par a se potrivi si faptul ca ea poate pierde copilul dc. se duce in tara lui si ajunge sa divorteze, e bine pt ea sa ramana in Franta. Strict la rece, fara emotii d'astea legate de comparatii religioase.

Mergi la inceput