Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Haircut acum m-am uitat la pozele tale...suuuuper misto albumul...suuuuper!!!
Iar pozele cu Maia si colacelul m-au topit.......e o dulceata...si ce mutrita satisfacuta are ea ca poa' sa inoate...of...manca-o-ar mama!!!
Mai e si colajul ala de poze cu tortul...si se uita ea asa incruntata la tot ce se intampla...si aia cu voi trei...si aia cu manuta in gura....
...de fapt ce sa mai zic....toate is superbe....si ai un copilas scuuuuump...sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii. Ca iubita...este deja!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

multam de cap cristies... gargaritzul sa se linisteasca

am papat si eu akm un rand de cioco milka

si mai am putin si termin curatenia +spalat 2 masini de rufe ...mai tarziu merg sa-i iau lui mario de imbracat ptr botez si ceva cumparaturi ptr casa si sa luam baiatul cel mare la noi k doar incepe week ... sunt asa fericita si ma simt supe rimplinita..ma bucur enorm cand ii vad ca se joaca...sunt sanatosi ...alexandra creste bine...gangureste extraordinar de mult....m-au coplesit emotiile... ... sunt topita dupa puii mei ...scuzati sentimentalismele...asa mi-a venit ...............

haircut multumim frumos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Si eu experimentez sentimentalisme de astea foarte des...dar nu-i asa ca e placut?

Si de acum incolo cred ca o sa fie si mai si...o sa ne ofere momente din ce in ce mai frumoase...
Sper sa ne dea dommne-doamne intelepciunea sa stim sa ne bucuram de fiecare clipa...sa nu mai fim asa grabiti in viata asta si suparati pe toate...sa ne oprim pentru un moment si sa ne bucuram de clipa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

din pacate am prins doar sfarsitul, ca tare haioasa cred c-a fost
Mama nu trebuie sa alapteze despletita ca va fi copil destrabalat (cred, ca din cauza ca 'vorbea' si Maia in acelasi timp n-am prea inteles tot)
Daca se imbolnaveste copilul pana la 1 an il vindea simbolic unei mame care avea multi copii sanatosi acasa si ii schimba numele sa nu-l mai gaseasca boala
Apa pentru prima baie nu se ia de oriunde si nu se arunca oriunde
Foarte tare, frate! Cate si cate superstitii. Si sunt convinsa ca in Maramures inca se pastreaza foarte multe.

aaa copilul se numea cocon

de Maia Ilinca (29.01.10)

Si in zona noastra se pastreaza foarte multe superstitii...si chiar si cele enumerate de tine mai sus.
Tatal meu a fost 'vandut' cand era mic pentru ca era bolnav si i s-a dat un alt nume...si in ziua de azi foloseste numele primit la 'tranzactie'...desi numele de botez e cu totul altul...nici eu n-am stiut pana de curand faza asta, credeam ca e nume de alint si asa i-a ramas, dar nu...e numele primit la vanzare.
Acuma nush ce sa zic, cata relevanta are in realitate ...dar bine a facut totusi bunica-mea ca l-a vandut, ca altfel n-am mai fi fost azi...nici eu si nici fii-mea...

Iar apa de la baita...bineinteles(!) ca am pus-o la radacina unui pom fructifer...

Si bineinteles(!) ca nu o voi tunde pana la un an cand ii taie nasha-sa motzul...la capitolul asta chiar nu incape discutie...daca as indrazni numai sa zic ceva, mi-as ridica tot familionul in cap...s-o vedeti pe fii-mea la vara ce codite ii fac...ca la cata pleata areeeee...deja ii vine bretonul in ochi...
Noroc ca la noi e aerul asa mai de munte si nu o sa fie probleme prea mari cu caldura...oricum tre sa-mi fac rezerva de clamute, racisori, ritzi-pitzi etc.

Mergi la inceput

Fetiliiii....am obosit!
E ora 2...am mai citit din urma, as mai fi raspuns...dar, gata, pic!...si nu-mi ridica nimeni statuie ...ca s-o terminat concursul la aia de la Radio... Zu parca...

Ne mai auzim maine.

Somnic pufos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetili...
arunc eu intre voi un termos cu cafea cu lapte, si va urez we placut!
si sa fluturim fericite!

ruxita, e drept ce zici tu, dar, cum spuneam, calculele nu ies. si cum sotul e bugetar... io banii tot de la stat ii primesc... nimic nu e sigur! multumesc oricum, pt ganduri

ayanna... daaaaaaaa, cat am fost gravi era mai ok, dar acum... cale de intoarcere nu mai este. daca am putere vreodata, scriu sa va pove ce si cum. daria pletoasa de la munte!

lorex, micky mica,

azi mergem la pediatru si aflam noutati, sper.
va sarut dulce!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

io-s la cap 50, asa ca nu dati cu oo, da?
cristies... ADU??? cand zice ADI ne chemi sa luam lectii, sa-l topim si noi pe tati...
ruxita, ce frumos aipovestit cum s-a invatat fetita ta sa citeasca! distractie mare la AC/DC...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza! Multumim de cafea plateea.
Plateea LP eu folosesc Aptamil dar se pare ca lui Sebi ii place mai mult decat laptele meu . Pentru dureri de burtica si /sau constipatie incearca Humana Ceai de noapte. La Sebi a functionat ceas, azi bea ceai, maine face kk usor si elimina gazele fara urlete. si iti doresc sa se regleze lactatia la tine.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

LML si LMA tuturor bebelusilor pe care i-am sarit, precum si celor de astazi!

cristies, banui ca ai terminat cartea... asa-i? o recomanzi si altora?

ruxita, m-am distrat teribil... auzi la ea: "ma deranjau ridurile, burtica, nasul, genunchii, acum m-am consolat, sunt "sanatoasa" si "nenociva" pentru barbat"

cris.d, banui ca pana acum, AMR-ul a disparut, nu?

I will survive...

Mergi la inceput

mariucasara...
ceaiul ala cum il dai?

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mariucasara...
ceaiul ala cum il dai?

I will survive...

Intre mese. O fii el de noapte dar eu i-l dau ziua. 1-2 gurite si in total ajunge cam la 30 ml/zi

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput