Cum filmez bona?
Buna!
Am mari dubii cu bona actuala a micutului nostru.
Asa ca m-am hotarat sa o schimb, dar as vrea ca inainte de asta sa o si filmez.
Am incercat cu camera video insa nu are suficenta autonimie si pana se scoala copilul se si termina bateria.
As vrea sa pun camera de luat vederi (eventual ascunsa) si sa inregistreze imaginile pe care eu sa le vad ulterior cand ajung acasa, sau (ma gandesc ca varianta asta e mai scumpa) sa vad pe internet ce inregistreaza camera.
Dati-mi si mie idei la cine sa apelez in acest sens si ce trebuie exact sa cumpar. Eu singura nu am reusit sa ma lamuresc de pe internet.
Merci mult!
Miri2007
Raspunsuri
diuna spune:
Cum filmezi bona? Inainte de toate, cu acordul ei! Altfel s-ar putea sa iasa prost!
Acestea au fost detaliile juridice. Pentru detalii tehnice era un subiect la "Lectii si know how on line, sport", poate-l gasesti. Mi-aduc aminte ca era explicita discutia.
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
natalia_nica spune:
Diuna, nu cumva te inseli? Adica daca intru intr-un magazin cu camere de supraveghere, imi cer aia acordul sa fiu filmata? E vorba aici de filmarea bonei in locuinta personala a mamei copilasului, nu? Nu cred ca trebuie sa cer voie sa filmez in propria casa. Daca te referi la facerea publica a imaginilor filmate, s-ar putea sa ai dreptate...
diuna spune:
, ai dreptate @natalia_nica! Scuze!
Uite aici ceva, @miri2007: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139542&whichpage=1
Succes!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
LoreUdrea spune:
Si eu mi-am filmat bona, am dat o gramada de bani pe 2 camere; ma bucur ca am facut-o pt. ca se purta f. urat cu piticul meu.
Daca ai dubii in privinta ei, te sfatuiesc sa o filmezi.
miri2007 spune:
Eu sunt hotarata sa o filmez, insa nu stiu ce si de unde trebuie sa cumpar.
Lore ma poti ajuta tu cu detalii in sensul acesta?
merci mult
Miri2007
ligia1112 spune:
Ca sa iti faci o idee, uita-te aici: www.supraveghere.ro/" target="_blank">http://www.supraveghere.ro/.
LoreUdrea spune:
Pot sa-ti vand eu sistemul mai ieftin sau sa-ti dau datele persoanei care ne-a ajutat pe noi,alegerea e a ta.
espiritu spune:
OFF TOPIC
cine naiba mi-a sters mesajul postat???
I'm not crazy my reality is just different than yours !
moonchild spune:

Nimeni, miri a deschis 2 subiecte identice si tu ai postat la celalalt: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152231
Cum ziceai si tu la semnatura, you are not crazy, doar ai postat la "a different reality"
| Citat: |
| citat din mesajul lui espiritu OFF TOPIC cine naiba mi-a sters mesajul postat??? I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
ralucajosan spune:
Noi am montat camera, mai mult pentru linistea noastra sufleteasca. Este wireless (ceea ce e f. comod, pentru ca nu ai fire intinse in toata casa). A costat 6 mil. (dar este montata intr/o singura camera / unde sta bona cu copilul). Pentru fiecare camera suplimentara, pretul creste.
Ceea ce mi se pare foarte bine este faptul ca pot sa urmaresc live ce se intampla in casa (de la birou, prin internet).
Spre satisfactia mea, cel putin deocamdata, bona nu mi/a dat nici un motiv de nemultumire. Oricum, face mult pentru linistea mea sufleteasca sa pot vedea in fiecare minut ce se intampla acasa.
Pentru detalii tehnice, daca vrei, am sa/l intreb pe sotul meu de unde a cumparat/o. Oricum a comandat/o prin internet.