HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Uite mai jos un link cu ce se oferat in alte tari ca si indemnizatie pentru cresterea copilului.
Nu stiu daca sunt actualizate sau care este situatia, dar de obicei pe wikipedia informatiile sunt OK.

http://en.wikipedia.org/wiki/Parental_leave#Benefits_in_a_selection_of_countries

Scuze - le-am incurcat rau! Am vrut sa scriu la pagina cu protestul fata de recucerea indemnizatiei de CIC de aici de pe desprecopii si am scris aici

Diana, 38+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

[quote]citat din mesajul lui r_ocsy

Marylenac : antrenam motatele pentru tine in alta zi sau in fiecare zi de acum incolo ca sa il pacalim pe bebe , daca o sa vada atata bucurie poate se razgandeste

Multumesc R_ocsy, esti atat de draguta...vezi de-aia sunt eudependenta de forumul asta...pt ca aici sunt oameni minunati...

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

[quote]citat din mesajul lui r_ocsy

Marylenac : antrenam motatele pentru tine in alta zi sau in fiecare zi de acum incolo ca sa il pacalim pe bebe , daca o sa vada atata bucurie poate se razgandeste

Multumesc R_ocsy, esti atat de draguta...vezi de-aia sunt eudependenta de forumul asta...pt ca aici sunt oameni minunati...

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Pe aici sunt doar oameni minunati ... de asta ma simt si eu ca in familie !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

BRAVO CRIS!!!!!!!!!! FELICITAAAARI!
BINE AI VENIT BEBE SEBY! SA FII SANATOS, NOROCOS SI NECOLICIOS!!!

Marlena (Mary)38+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 zile

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Cris!!!

Lenabum
La multi ani cu sanatate
Si cu vise-mplinite toate!

Flory, daca ti-a confirmat acasa pediatrul ca sunteti ok e f bine. Mai ramane doar sa o urmareasca atent si la intervale mici.

Rocsy, ce ai mai cumparat fain?

Intrebare pt mamicile de fetite in special:
Cand mi-au aratat in spital cum se face igiena intima la nou nascut-fetita, mi-au zis f ferm ca nu cumva sa indepartez eu chestia aia alba cu care s-a nascut. Acum, eu nu am indepartat-o insa nici complet n-a disparut...
Voi ce stiti de asta? Multam fain

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salutari fetele
FELICITARI CRIS! Bine ai venit micutule SEBY! Ai fost foarte asteptat, sa fii sanatos si norocos!

Arturica, mie in maternitate mi-au spus ca chestia alba e ok, dar nu mi-au spus sa nu o sterg. Oricum, la schimbarea scutecului, normal ca o sterg la vrabiuta ca ii mai intra caca si se duce si substanta alba, iar la baie se spala chiar de tot. Am vazut mai demult un filmulet pe net cu igiena intima la fetite prezentat de Dr Culcer. Arata cum trebuie facuta curatarea cu betisoare de ureche inmuiate in vaselina. Chiar o sa il caut. Daca il gaseste cineva inainte, ar fi bine de postat link.
Si o intrebare: cand ar trebui de mers prima oara la pediatru? In spital i-au facut doua controale, i-au dat un vaccin pe gura, iar vaccinarea incepe din luna a doua. Cred ca o sa fac programare saptamana viitoare.
Eu sunt putin necajita ca aici nimeni nu face gauri in urechi si stam cu cerceii de la nana in dulap, desi mi-ar placea tare sa o vad cercelata.

pupici de la noi

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Dienutza, iti urez nastere usoara; am citit ca nasti prin cezariana la Filantropia, pe 19 mai.
Eu voi naste natural tot la Filantropia, la dr. Pana Stelian; poate dupa ce nasti imi impartasesti si mie cateva impresii despre spital, moase, etc.

Iubirisca 36+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Murica, noi azi mergem la pediatru (are 6 sapt Sabina) ca mai devreme nu am gasit loc liber la pediatru.

Mai, si eu o sterg insa am sters-o cu atata grija ca tot a mai ramas....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Felicitari Cris!!!!, Recuperare rapida!
Bine ai venit bebelus Sebastian!

Cornelia
38+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Lena!!!
Nastere usoara si bebelus sanatos, pupacios si necolicos!
Ce fain ca aveti atatea evenimente frumoase intr-o zi!!!

Cornelia
38+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput