HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Mi-am pus si eu AMR-ul!!!!!!!!!!
Ce putin mai e!!!!

Luni mergem la intalnire cu anestezistul si la ultimele analize, verificari sa vedem cum stam, daca totul e bine , ramane cum am stabilit pe 20,uff chiar ca mai e putin!

Cornelia
38+ cu Emma

AMR -6 zile

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare din nou!

Tare cu Sebi, si Matei cand s-a nascut era asa aglomerat la Giulesti ca dormea nu cu unul, ci cu 2 bebei in pat Si el era asa mare si negru, de zici ca era din alta generatie (repetent)

Eu, tot pe fuga...Am fost la dr, la Giulesti, l-am asteptat numai 3 ore si concluzia...am mastita Asa ca de azi incep tratamentul cu antibiotic, 7 zile. Cica pot sa-l alaptez si pe bebe, chiar sub tratament fiind..
Ce sa zic, toate relele in fundul babei mele, stiti vorba..Acum syntem toata familia sub ntibiotic, sotul pt o interventie dentara, Matei cu otita lui, eu cu mastita, iar Tudor se pare ca prin lapte se va "trata" si el
Dar nu stiu cum de sunt calma, si chiar un pic zambitoare, desi super obosita.. Cred ca de la oboseala sunt anesteziata, poti sa-mi faci orice
Fug sa ne pregatim de mers iar la dr, e randul lui Matei la control ORL.
si incerc sa revin mai tarziu..

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

va multumesc din suflet pt urarile voastre
sa dea d-nul sa fim sanatoase si sa avem nasteri usoare si la termen

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare burticute

La multi ani lenabum! Sarcina usoara in continuare si bebelina sanatoasa si la termen

Felicitari yoyoyo! Felicitari Cristina! Bun venit floricelelor

sorana ufffff, tare rau imi pare ca sunteti bolnavi. Tin pumnii sa iti treaca mastita repede, si otita lui Matei!

Va pe toate. Eu de vreo doua zile sunt cam depresiva si cam ciufuta. Nu stiu ce m-a apucat dar sper sa imi treaca repede. Asa ca de citit va citesc cu constiinciozitate, dar cu starea asta de doi lei nu prea reusesc sa imi adun gandurile si sa si scriu.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello'

am revenit de la prim vizita la pediatru, a crescut Sabina 1300gr de la iesirea din spital (deci intr-o luna si 3 zile) si 4.5cm de la nastere.

Trebe sa ii dau cu Nistatin pe limba si mie cu ceva crema intre alaptari.

Ce am aflat de la pediatra despre vaccinul TBC:

Canada a renuntat la el pentru ca eficienta este de 50% doar; insa marele dezavantaj al lui este ca odata vaccinat, testul pe mana ptr TBC da tot timpul pozitiv; astfel, ptr a afla daca intr-adevar ai sau nu TBC, trebuie radiografii (deci iradieri) repetate....
Asa ca noi am ales sa nu il facem (aveam in gand aceasta optiune pentru a fi protejata Sabina cand venim in Ro)

Despre igiena intima la fetite, ca va intrebam dimineata, intr-adevar, chestia aia alba nu se curata fortat, se lasa sa cada treptat, mai la baie, mai la schimbat de pampers.

Sorana, imi pare rau ca ai mastita; sper sa te vindeci cat mai curand.
Sanatate multa!

Alina, pai punem mana de la mana si facem o scara sa iesi din butoi, ok?

Lena, cum ai petrecut azi?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna fetelor! Am lipsit si noi motivat, am fost in spital, suspectate de pierdere de lichid amniotic. Inca nu imi e foarte clar daca are sacul o mica fisura sau nu, pentru ca se pare ca testele pt lichid amniotic se bazeaza pe diferente de pH, pH in vagin e de 4.5-6 iar lichidul are pH de 7-7.4. Dar sunt si femei norocoase care pot sa aiba pH-ul vaginal un picut mai mare si sa dea fals pozitiv. Acum suntem acasa cu antibiotic preventiv , asteptam deznodamantul, poate rezita bebelina inauntru inca 2-3 saptamani.

Am vazut o multime de noi proaspete mamici, felicitari si sa creasca bebeii mari si sanatosi!!!

Ana 35+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

FELICITARI CRIS PENTRU BEBE SEBASTIAN!!! SA CREASCA MARE SI ASCULTATOR! MULTA SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA!

Eu am fost foarte stresata de dimineata. Bebita s-a agitat toata noaptea,cea ce nu mi s-a mai intamplat. SI dimineata la fel, se misca intruna. Am fost la spital sa stau pe la cozi sa intru si eu la eco cu dopler. Mi-au zis ca totul e bine, iar are circulara de cordon, cu o saptamana mai mica. Acum nu stiu de ce era asa nelinistita. Azi mi-a zis gine ca e hemoglobina foarte joasa - 100, poate asta o fi cauza.

Pisi-pis, ma gandeam si eu ca poate am pierdut ceva lichid amniotic, de aia se agita bebeta, dar la eco au spus ca e in cantitati normale. Nu stiu ce sa mai cred.

Arturica, felicitari pentru achizitie. Sa va prinda bine carutul. E frumos! Ceva asemanator am avut la Cami.

Onana, imi pare rau ca ai facut mastita. Sanatate multa la toti!

Nu va suparati, ca nu scriu pentru fiecare, sunt epuizata si cred ca ma bag la somnic. M-a ajuns stresul de azi.

Pup, si noapte buna.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Seara buna!
Sorana - imi pare rau sa aud ca te-ai procopsit cu mastita, fix asta va mai lipsea... Sa va faceti bine repede, TOTI!

Artu - felicitari pentru evolutia Sabinei, bravo mami, ai laptic bun si suficient! Multumim si pentru informatiile despre igiena la fetite, si pe mine ma preocupa subiectul ca de, sunt obisnuita cu baietii.

Mi-au venit scutecele lavabile, sunt foarte incantata. Sper sa ma descurc cu ele si sa nu regret alegerea.

Ati vazut ce au hotarat cu indemnizatia? 64% in loc de 85%. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma supar.

Anca 36+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

FETELOR SA SCOATEM AGITATELE TOCMAI AM VORBIT CU CORNELIA SI INTR-O ORA INTRA IN OPERATIE I S-A RUPT APA SI ERA LA SPITAL

HAI CUSA ...CURAJ SI RECUPERARE USOARA !!!

36+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna gagici.....
¿¿¿ce mai faceti.....am vazut ca a aparut SEBY....sa fie sanatos !!!!
iti multumesc din suflet pt vorbele frumoase SORANA , dar chiar nu stiu de ce sunt asa pesimista....am numai ganduri negre, si nu le pot alunga...
adevarul este , ca pana nu o vad sanatoasa in bratele mele, nu o sa ma linistesc....uffffff, bine ca nu mai este mult....
THEO, IUBITA CAT DE DRAGUTA ESTI...., din ''pacate '' nu am nascut, desi nasa mea spera si ea sa nasc de ziua ei....se pare ca bebelina nu vrea sa-si imparta ziua de nastere cu nasica ei...
sunt foarte fericita ca am ajuns pana la 38 sapt, si-i multumesc lui DUMNEZEU pt asta.
toata ziua ma durut capul....cred ca de la atatea ganduri, nici iesirea la aer nu mi-a facut mai bine....vedem ce aflam miercuri....
MARY ....sunt derutata pt ca am citit ce groasnica e boala asta la bb....si sunt furioasa ca nu mi-au spus nimik, de fapt ei nu mi-au spus in general nimik, de abia mi-au spus greutatea fatei , si asta pt ca le-am spus ca vrea sa stie dr de la endocrino....offff, degeaba au ei toate conditiile si se poarta frumos....ca au reusit sa ma infurie cu faza asta....
DOAMNE ARTU CE DULCE E SABINUTA TA !!!!!

MARIA SUPER FERICITA 38 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput