HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Ha!
Dupa ce m-am chinuit toata ziua cu transfer.ro si se bloca cand imi era lumea mai draga, se pare ca acum a tinut cu Ioana

Deci, gasiti link-ul pt download AICI

Alinutza - pt incurajare si sfaturi din experienta.
Felicitari pentru "uniunea" cu Tudorasul tau. Sper ca si la mine va fi la fel, insa cum nu mai am rabdare, citesc/privesc tot ce-mi cade in mana si mi se pare interesant, filtrand continutul prin conceptiile proprii (ca experienta deocamdata - ioc ).

Astept pareri dupa vizionare, cine are timp si chef.

fetele!

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, da, am trimis ganduri bune
Multumim f mult!

Acum incerc sa il desarc insa cica dureaza....4 ore - netul nostru de "calitate", ce sa zic; dar insist.

Alina, Sabina e alaptata exclusiv. Nu prea o incanta suzeta insa uneori o ia, mai ales dupa ce adoarme pe mine (asta de cele mai multe ori) si o pun in pat si se frichineste (deh, patu' nu-i ca mine), cand i-o dau o tzocaie de cateva ori si se culca.
Are momente in care sta la san doar asa, mai trage de cateva ori, mai atipeste, etc. Si eu nu rezist fizic (incepe sa doara) asa ca prefer sa o imprietenesc cu suzeta. In plus, eu raman la parerea mea, ca decat degetul mai bine suzeta.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

ura, sunt la 3%!

ehe, Corina, pai pana nasti tu o sa fii experta; cu atatea mamici in jur o sa fie super ca o sa poti sa ai o privire de ansamblu asupra mai multor mamici si o sa poti sa tragi cele mai bune concluzii ptr tine.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

ura, sunt la 3%!

ehe, Corina, pai pana nasti tu o sa fii experta; cu atatea mamici in jur o sa fie super ca o sa poti sa ai o privire de ansamblu asupra mai multor mamici si o sa poti sa tragi cele mai bune concluzii ptr tine.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Ioana, asta e singura mea consolare - privirea de ansamblu
Ca altfel e tare frustrant cand ajung si eu la o anumita etapa/simptom a sarcinii, iar voi toate ati trecut prin asta acu 3-4-5-6 capitole
Mie mi-e sa nu nasc in urmatoarea odisee
Dar nu scapati voi asa usor de mine, ca dincolo nu stiu pe nimeni, asa ca ma tin si eu aici "din urma trenului"

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ioana si eu am zis la fel la Tudor - decat degetul, mai bine suzeta. Si in continuare zic la fel. Tudor a fost insa alaptat mixt pana pe la 3 luni, dupa care doar lapte praf. A folosit si el suzeta mult si bine, pana spre 2 ani.
Sper insa ca de data asta sa alaptez exclusiv si sper sa imi iasa si imi e teama ca daca ii dau suzeta...nu stiu....sa nu inceapa sa faca fitze la san sau...nu stiu exact. Iti dai seama ca daca nu o sa fie nevoie de suzeta, nu o sa ii dau, ma intrebam doar in cazul in care o sa fie nevoie...

Corina si eu am facut la fel inainte de Tudor - am citit si iar am citit. Am zis ca macar la teorie sa stau bine. Cred ca mi-a prins bine pana la urma. Sa nu cazi in extrema in sensul ca atunci cand o sa o ai pe bebelina sa "uiti" sa o mai asculti gandindu-te si incapatanadu-te sa aplici doar ce stii tu din ce ai citit. Informatii si teorii si solutii sunt muuuuuuulte pe net, dar nu toate se potrivesc tuturor copiilor. Eu am invatat ca trebuie sa am incredere in copilul meu si sa il ascult. Asa am facut, asa fac, si jur ca ne-a fost tare bine. El mi-a spus de ce a avut nevoie cand a fost bebe, cand a fost pregatit de diversificare, cand a fost pregatit sa trecem de la piureuri la bucatele, cand a fost pregatit sa renunte la carucior si sa treaca la tricicleta, cand a fost pregatit sa foloseasca olita, nu mai zic de luat in brate, trezit noaptea, mancat noaptea, etc etc etc exemplele sunt multe si marunte. Copilul ne comunica muuuuulte, trebuie doar sa invatam sa il ascultam. Repet, nu e rau ca te informezi, si eu am facut-o si o mai fac inca.
Parerea mea!

Legat de kilograme, haideti sa ma laud si eu. Am luat pana acum 9-10 kg (depinde de cantar), si nu ma imbrac in pantaloni de gravida ci in jeansi normali. Am o pereche cu care ma imbrac acum care sunt cu talia joasa, pe care ii inchei la toti nasturii si care cad de pe mine (acum sunt mai largi decat imi erau cand i-am cumparat, adica...dupa nasterea lui Tudor, dar nu mai stiu exact cand), drept urmare ii leg cu o esarfa colorata (culoarea e in functie si de culoarea bluzei ) in loc de curea. Sper sa ma mentin si dupa nastere si mai ales sper sa scap de burta pe care o aveam si inainte de bb2 si pe care o uram cu pasiune.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Hai mai Corina, unde sa te muti???? Ce, eu m-am mutat, sau Sabina?
Crede-ma ca si eu uneori as fi avut intrebari despre bebe si intotdeauna o sa fiu cu bebe un pic mai mare decat voi insa nici nu mi-a trecu prin cap sa schimb odiseea

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa Eu am invatat ca trebuie sa am incredere in copilul meu si sa il ascult.

Handmade by Alina

Sunt perfect de acord cu tine.

Cat despre kg, bravo tie....ciuda mie stii cum se zice...

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

p.s incerc eu sa fac cu o singura mana, stanga, cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Inca sunt prin zona. Ioana, sa spui daca ai nevoie de ajutor, ca eu inca am disponibile ambele maini

Handmade by Alina

Mergi la inceput
Mergi la inceput